ممنون فرشید عزیز راستی لینکی سراغ نداری یه جا دیدم ورژن جدیدش اومده اون چطوره راستی الان خودت 2.3 داری؟
ممنون فرشید عزیز راستی لینکی سراغ نداری یه جا دیدم ورژن جدیدش اومده اون چطوره راستی الان خودت 2.3 داری؟
سلام اور کردید دیگه؟
با چه رامی؟
خوبه فقط اگه امتیاز 2d پایین نمیومد دیگه عالی میشد
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
سلام من الان خودم فلویو 1 دارم(چون زیاد بازی میکنم) اما رام های دیگه و هم امتحان کردم
این رام رو قبلا هم معرفی کردن که من دوباره لینکش رو میزارم
GingerDX.v007
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ماوریک یکمی تو وصل شدن مشکل داره اما نه نیم ساعت (شاید شما کمی اغراق میکنید)
من خودم حداکثر تو 2 دقیقه با ماوریک وصل میشم
اما برای اینکه زودتر وصل بشید
این برنامه رو نصب کنید و اول با این وصل بشید و بعد برید تو ماوریککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه درست دقیقا نیم ساعت طول کشید من گوشی رو گذاشتم یه جایی که آنتن اش پر بود نیم ساعت کار کردم یه دفعه دیدم ویبره زد دیدم تازه وصل شدهسلام ماوریک یکمی تو وصل شدن مشکل داره اما نه نیم ساعت (شاید شما کمی اغراق میکنید)
من خودم حداکثر تو 2 دقیقه با ماوریک وصل میشم
این برنامه رو نصب میکنم ممنون![]()
نیم ساعت یا بیشتر یا شاید وصل نشدن وابستست به جایی که شما استفاده میکنید!
به آنتن گوشی بستگی نداره! خود سخت افزار جی پی اس در وهله اول و نرم افزار رابط +موقعیت مکانی میتونه در این امر دخیل باشه!اگه تو یه ساختمونید که بوتنی هستش و چند طبقه روی شماست ،طبیعیه که تو گرفتن کمی تاخیر داشته باشه!هوای ابری هم در این تاخیر میتونه موثر باشه!
سی پی یو تا 825 اوور شده
با رام 2.3.5 tam3xx![]()
سلام عزیز میشه لینک این رامو بزاری و مشکلاتشو بگی با تشکر
من میخوام اهنگ دلخواه حودمو روی زنگ گوشی بزارم . اهنگ های پیش فرض گوشی را نمیخوام
چی کار کنم ؟؟؟
با تشکر
sms هم همینطور
دوستان من مشکل خالی شدن زود هنگام شارژ گوشی رو دارم
.
خیلی زود تموم میشه !! با اینکه میشه گفت کلی بهینه کردم مصرف گوشیو !! نور صفحه رو 10% ... gps ... wifi و بلوتوث و حتی شبکه گوشی فقط رو gsm گذاشتم !! اما بازم خیلی زود تموم میشه !! مثلا 20 دقیقه بازی کنم با گوشی 30 % شارژ میره
+
و بد تر از همه اینکه مثلا الان گوشیو تا 100 % شارژ کردم از شارژ جدا کردم !! بعد یه ساعت که نگاه کردم شارژ گوشی شده بود 97% با اینکه دست به گوشی نزده بودم و تموم نرم افزار هارو هم با tasl manager طبق معمول بسته بودم !!
.
.
چاره چیه ؟!![]()
دوست عزیز سلام.
من خودمم تا حدودی همین مشکل رو دارم.
ولی با یک کاری که کردم یه خورده بهتر شد.
شما نگفتی از چه رامی استفاده می کنی؟
روت کردی رامو؟
چون برنامه battery callibration نیاز به روت داره.
البته برنامه set cpu هم هست که مصرف باتری رو میاره پایین.
سوال رو جواب بده تا کمکت کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)