تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 507 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض نصيحت با كلی گوئی جور درنمیاد

سلام دوستان .

وقتی نصیحت میکنید , سعی کنید کلی گوئی نکنید بلکه تا میتونین دقیقترین جزئیات رو هم شرح بدین تا طرف مقابل هم خوب متوجه منظور شما بشه و سوء تفاهم نشع براش (عوضی حالیش نشه ) و هم اینکه بدونه که دقیقاً باید چکار کنه .

چند مثال برایِ نصیحت به شکلِ کلی گوئی:

1- موقع رانندگی حواست رو جمع کن تصادف نکنی!!!(اصلاً مشخص نکرده چه کارهائی باید انجام داد و چه کارهائی نباید انجام داد ).

2- درس بخون دکتر بشی مهندس بشی(هیچ حرفی از مفهوم درس خوان بودن و جزئیاتش نزده) .

3- آدم باید خوش اخلاق باشه !!! (باز هم اصلاً معلوم نیست خوش اخلاقی یعنی کجا چکار باید انجام بده یا انجام نده) .

4- موقع عصبانیت خودت رو کنترل کن(این کنترل هزار و یک چیز لازم داره تا انسان بتونه در لحظه ی عصبانیت , بدونِ خود خوری و حرص و جوش ,عصبانیتش رو خاموش کنه).

5- از وسائلات مواظبت کن خراب نشه!!!!( حالا شما حساب کنین که مواظبت و استفاده ی صحیح از ماشین کلی اطلاعات لازم داره , کامپیوتر هم همینطور ,موبایل اطلاعات دیگه ای لازم داره , همینطور خانه , موتورسیکلت ,فرش,لباس ,یخچال,ماکروفر و .....) .

6- همیشه توکلت به خدا باشه !!!! (بدونِ درکِ وجودِ خالق و صفاتش و درکِ طرز کار سامانه ی زندگی و آزمایشِ دنیوی و حساب و کتابِ اُخروی و خیلی چیزهایِ دیگه چطوری یک نفر میتونه به خدا توکل کنه؟؟!! . اصلاً از 10 نفر آدم که به خدا ایمان دارند بپرسین "توکل به خدا یعنی چی" ببینین چندتاشون درکِ درستی دارند از مفهوم "توکل به خدا").

7- همیشه دوراندیش و آینده نگر باش (آینده نگر بودن نیاز به دریائی از اطلاعات در موردِ احتمالها و حادثه ها و مشکلاتِ احتمالی و موقعیتهای خوب و بد در زندگی داره تا یک آدم بتونه طوری برنامه ریزی و حرکت کنه که در مسیر زندگیش با موقعیتهای بد روبرو نشه بلکه بره به سمت شرایط و موقعیتهای خوب ) .

7- کارهات رو روی نظم و ترتیب انجام بده !!!! ( برای نظم و تریب در کار , آدم باید کلی اطلاعات داشته باشه در موردِ روشهایِ صحیح و غلط در موردِ انجام یک کار و اولویتها و اهمیتها . یعنی بدونه که چکاری مهم هست و چکاری مهمتر و چه کاری مهمترین هست تا بتونه ترتیبِ انجام کارها و نحوه ی انجام صحیحِ هر کار رو یاد بگیره .

8- تو خرید کردن دقت کن سرت کلاه نره !!!!
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-11-2012 at 19:24.

2. 13 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

امروز یکی رو تو بارون سوار ماشین کردم. نصیحتم کرد:

هیچ وقت نزار کسی زنتو بخندونه. گفت رفیقم خونه من بگو بخند راه انداخت با زنم، جلوی چشمم بهش شماره داد. خلاصه: آدم مجرد تو خونتون راه ندین.

البته من مجردم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منم دیروز یه نفر رو تو بارون سوار ماشین کردم بردمش تا آخر خیابون زدم کنار پیاده بشه گفت خیابون بعدی نمیری؟
    با یه لحن آروم گفتم نه من وسط خیابون کار داشتم تا آخر اومدم شما رو برسونم سر خیابون اصلی تا ماشین گیرت بیاد حالا هم دور میزنم
    آقا پیاده شد وتا جایی که قدرت داشت درب ماشینو محکم بست !؟
    منم مات و مبحوت نگاهش کردم تا رفت
    درب ماشین دیگه از تو باز نمیشه
    Last edited by hosein002; 14-11-2012 at 18:53.

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

حتي اگه بهتون گفتند حكم اعدام برات صادر ميكنيم بايد تو بارون سوار موتور بشين ، نشين .
    من خودم موتورسوارم ميدونم هرچقدر هم راننده حرفه اي باشه دو ترك جمع كردن موتور رو زمين خيس 50-50 هست ، دوستم سوار شده كه هاردش رو بياره از مغازه ، سريدن دستش جرواجر شده بدبخت
    شما سوار نشيد .

6. 16 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستانی که ----- سی سی کم ساپورت دارن
    از من به شما نصیحت وقتی مهمون میاد براتون سی سی کم رو خاموش کنید که همانا.در غیر اینصورت ابرو ریزی گسترده ای در پی دارد!!!

send from my open source device

8. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

گرفتن حقتون رو با گذشت کردن اشتباه نگیرید ...

سعی کنید تو جامعه هیچ وقت زیر بار حرف زور نرید حتی اگر موقعیتتون به خطر بی افته یا براتون گرون تموم بشه این جوری وجدانتون راحته که برای حقتون جنگیدید چه به حقتون رسیده باشید یا نرسیده باشید و بعد ها دیگه افسوس این رو نمیخورید که چرا جایی که میتونستید در مقابل افرادی که لیاقتشون نصف شما هم نبوده از حقتون دفاع کنید اما این کارو نکردید ... و بدتر از اون با کلمه ای به اسم گذشت سر خودتون رو کلاه گذاشتید .

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همه چیز رو به دوستات نگوووووووووووو

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

همه چیز رو به دوستات نگوووووووووووو
    سلام دوستان

و تشکر از دوستِ عزیز آقا Behrooz

این یک نمونه از نصیحت بصورتِ کلی گوئی هست که به شنونده هشدار میده در مورد اطلاعاتی که به دوستانش میده اما مشخص نشده چجور اطلاعاتی رو باید در اختیار دوستان نذاریم .

اگر بخوایم خیلی مختصر بگیم :

ممکنه اون دوست تبدیل به دشمن بشه (مثل خیلی از دشمنان که یه روزی دوست بودند) . بنابراین هر نوع اطلاعاتی که ممکنه به شما ضرر بزنه در آینده , نباید به دیگران گفته بشه .

و همچنین هر اطلاعاتی که ممکنه از طریق یک دوستِ راز نگه ندار برسه به گوش دشمنِ شما .

البته هنوز هم موضوع باید بیشتر باز بشه تا دقیقاً مشخص بشه اما اگر بخوایم یه کم بیشتر موضوع رو باز کنیم :

اشتباهاتی که انجام میدین میتونه بعداً تبدیل به نقطه ضعفِ شما بشه پس بهتره تا حد امکان کسی ازش خبر دار نشه

همینطور اسرار کارتون رو .

همینطور نقطه ضعفهای دیگران رو .

حالا دیگه اگر یه روز ضرری بهتون رسید بخاطر اطلاعاتی که خودتون به دیگران گفتین , اونموقع همان وقتی هست که باید بگین " از ماست که بر ماست "
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-11-2012 at 19:29.

12. 12 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خودتو برای مستقل شدن اماده کن
    بزودی حتی خانوادت هم تحملت رو ندارن ...

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

کلا گارانتی بخصوص تو ایران چیز تزیینی هست
    حالا اگه یه پول اضافی بابت گارانتی دادی و دیوایست مشکل دار شد با یه مرد بالا 30 سال برو (منظورم رو متوجه دیگه؟)

15. 8 کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •