تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام مدل تندر نسبت به قیمتش مناسب تر است

راي دهنده
620. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • e0

26 4.19%
  • e0/ac

15 2.42%
  • e1

31 5.00%
  • e1/cp

40 6.45%
  • e1/cpsp

61 9.84%
  • e2

92 14.84%
  • e2/lp

355 57.26%
صفحه 237 از 386 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3857

نام تاپيک: تـــنـــــدر 90 ( L90 )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز امروز که خیلی ریز دقیق شدم رو صداش دیدم دقیقا از فن میاد اون صدا.

وقتی در موتور رو باز میکنم و منتظر میمونم که دمای موتور بره یکم بالا و کولر رو روشن میکنم میبینم دقیقا صدا و لرزش از فن هست. بنابراین اینکه میگفتم بعد گرم شدن ماشین صدا درمیاد با این چیزی که دیدم ثابت میشه.

فن وقتی دورش میره بالا و سرعتش زیاد میشه اون لرزش و صدا شروع میشه.

ممنون از وقتی که گذاشتین و به سوالام جواب دادین. به نظرتون واسه عوض کردنش اقدام کنم؟

پس خوشبختانه مشکل از کمپرسور و موتور نیست.راستیت یادم رفت بگم لوگان های سری جدید کمپرسورهاشون تغییر پیدا کرده و با قدیما فرق داره و باعث فشار کمتر به موتور و خنکی بیشتر میشه .ولی در عوض خیلی هزینه تعمیراتش زیاده.خدا رو شکر مشکل شما از کمپرس نیست
    ولی در مورد فن هم من خیلی کم دیدم که تعمیرش کنن بیشتر تعویض میکنن.قیمت فن رو هم ندارم ولی اگه لرزش خودرو زیاده تعویض بشه بهتره.
    ولی یه سوال وقتی خودروتون داغ کرده ( کولر خاموش ) و فن شروع میکنه به کار کردن باز هم اون لرزش ایجاد میشه؟چون اگه واقعا از فن باشه تو اون مواقع هم باید لرزش ایجاد کنه ولی خفیفتر.چون وقتی کولر میگیرین فن اغلب با حداکثر سرعت میچرخه.

2. این کاربر از HOOSEIN 105 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت akmepe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هر چند کیلومتر باید ماشین را سرویس بدم ؟الان 1400 تا رفتم
    و اینکه با اینکه عقربه ابش از 4 بالاتر نمی یاد ولی موتورش خیلی گرم میشه در حالی که پراید که قبلا داشتم اینقدر گرم نمیشد و مثلا 2-3 کیلومتر میرفتم تا عقربه اب بالا می اومد
    ولی این هم روشنش میکنم عقربه اب دو خونه بالا میره و یک 100 متر که میرم عقربه ابش میره رو 4 امین خونه
    دوست عزیز، این از ویژگیهای مثبت این ماشین نسبت به پرایده! تو زمستونا که نزدیک به ده دقیقه باید تو پراید بلرزی تا بخاریش گرم شه بعد متوجه میشی که سریع گرم شدن موتور در ال 90 چه ویژگی خوبی است.

4. 3 کاربر از akmepe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه steve jobs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

پس خوشبختانه مشکل از کمپرسور و موتور نیست.راستیت یادم رفت بگم لوگان های سری جدید کمپرسورهاشون تغییر پیدا کرده و با قدیما فرق داره و باعث فشار کمتر به موتور و خنکی بیشتر میشه .ولی در عوض خیلی هزینه تعمیراتش زیاده.خدا رو شکر مشکل شما از کمپرس نیست
    ولی در مورد فن هم من خیلی کم دیدم که تعمیرش کنن بیشتر تعویض میکنن.قیمت فن رو هم ندارم ولی اگه لرزش خودرو زیاده تعویض بشه بهتره.
    ولی یه سوال وقتی خودروتون داغ کرده ( کولر خاموش ) و فن شروع میکنه به کار کردن باز هم اون لرزش ایجاد میشه؟چون اگه واقعا از فن باشه تو اون مواقع هم باید لرزش ایجاد کنه ولی خفیفتر.چون وقتی کولر میگیرین فن اغلب با حداکثر سرعت میچرخه.
    راستش تاحالا ماشین داغ نکرده که ببینم فنش صداش درمیاد یا نه. فقط وقتی کولر روشنه و آمپر ماشین ۴ تا خطه این صدا درمیاد.

6. این کاربر از steve jobs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه liverpooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

درهای تندر من خیلی سفت و خشک هستند و با شدت باید بسته بشوند. مال همه اینطوری است؟

در آغاز فعالیت akmepe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

درهای تندر من خیلی سفت و خشک هستند و با شدت باید بسته بشوند. مال همه اینطوری است؟
    نه، مثل در یخچال باید با یه ضربه آروم بسته بشه. در مقایسه با درهای انواع پژو و سمند ، بهترین درها رو ال 90 داره.
    یه رگلاژ مختصر میخواد.
    اگه درها صدا میده باید محل قفل رو با رغن یه کم چرب کنید (رگلاژ نمیخواد).

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستش تاحالا ماشین داغ نکرده که ببینم فنش صداش درمیاد یا نه. فقط وقتی کولر روشنه و آمپر ماشین ۴ تا خطه این صدا درمیاد.
    فکر کنم منظوره دوستمون وقتی هست که موتور خیلی داغ میشه اغلب تو تابستون اینجوری هست دیگه . واضختر بگم فن که کار معمول خودشو واسه خنک کردن موتور انجام میده رو میگم.
    تو این حالتم لرزش ماشین داره؟

راستی مصرفتون با کولر چند هست؟ رو چه درجه ای هست کولر معمولا؟

10. این کاربر از dops dops بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه steve jobs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    C:\WINDOWS\system32

پيش فرض

فکر کنم منظوره دوستمون وقتی هست که موتور خیلی داغ میشه اغلب تو تابستون اینجوری هست دیگه . واضختر بگم فن که کار معمول خودشو واسه خنک کردن موتور انجام میده رو میگم.
    تو این حالتم لرزش ماشین داره؟

راستی مصرفتون با کولر چند هست؟ رو چه درجه ای هست کولر معمولا؟
    تو حالت عادی که دور فن بالا نیست هیچ مشکلی نیست و لرزشی نداره. دور فن که میره بالا لرزش و صدا شروع میشه. درجه کولر هم عموما رو 1، 2 هست. مصرف رو هم تاحالا چک نکردم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

امروز رفتم یه جایی برام دیاگ زد این درپوش سوکتش بسته نمیشد روی درش چندتا خار فلزی بود که نمیدونم به چه دردی میخوره به زور فشاری دادمش داخل رفت تو خدا کنه اون اتصال فلزی داخل سوراخهاش از بین نرفته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dops dops's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

امروز رفتم یه جایی برام دیاگ زد این درپوش سوکتش بسته نمیشد روی درش چندتا خار فلزی بود که نمیدونم به چه دردی میخوره به زور فشاری دادمش داخل رفت تو خدا کنه اون اتصال فلزی داخل سوراخهاش از بین نرفته باشه.
    آقا مواظب اون باش خیلی حساسه ها - درشم راحت جا میره ... حتما بد جا انداختی....

تو حالت عادی که دور فن بالا نیست هیچ مشکلی نیست و لرزشی نداره. دور فن که میره بالا لرزش و صدا شروع میشه. درجه کولر هم عموما رو 1، 2 هست. مصرف رو هم تاحالا چک نکردم
    90 درصد از فنه تاب داره احتمالا!! با 206 اس دی این مشکلو داشتم و از فن بود البته اون اصلا کار نمیکرد و ماشین جوس میاورد...

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خوب بعد کلی تحقیق کردم بالاخره رفتم یه سفید نوشتم ایران خودرویی
    تحویل 5 مرداد
    حالا ببینم به موقع تحویل می دن
    بین رنگ های مشکی و سفید و قرمز و نقره ای سفید رو انتخاب کردم قرمزش که بد رنگ بود نقره ای هم بهش نمی یومد و مشکی هم خط خش رو خیلی نشون می ده پس موند سفید
    البته یه پراید سفید هم دارم ولی بازم سفید خریدم
    ممنون می شم راهنمایی کنید موقع تحویل چه چیزی های باید چک بشه و و برای آب بندی اصول چه نکاتی باید رعایت بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •