تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 827 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله لبتاپ من usb3 داره. یعنی سرعتش با مدل دومی خیلی محسوس هست یا مثلا حول و حوش 10 مگ ؟
    در مورد قیمت ها اطلاعی ندارین
    من مدل اولی 500 گیگش رو قیمت کردم 100 تومن. به نظر منطقی نمیاد قیمتش. نظر شما چیه ؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله لبتاپ من usb3 داره. یعنی سرعتش با مدل دومی خیلی محسوس هست یا مثلا حول و حوش 10 مگ ؟
    من مدل اولی 500 گیگش رو قیمت کردم 100 تومن. به نظر منطقی نمیاد قیمتش. نظر شما چیه ؟
    خوب اگر لپتاپتان usb3 داره که نیازی به خرید کارتریج esata ندارید . در مورد سرعت هم چون مدل pro نداشتم نمیتونم اظهار نظر کنم !!! من خودم مدل دومی که 500 گیگ بود رو خریدم 78 هزارتومن البته با اینترفیس usb2 قیمتی که شما گرفتید برای 500 گیگ به نظرم گرونه ، اما خب pro هست دیگه !!!

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این هم قیمتایی که چند روز پیش من گرفتم:
    FreeAgent GoFlex Ultra–portable Drive/1TB/usb3=119
    usb2هم همین قیمت هست؛بعضی از مغازه ها با usb2 داشتن بعضی ها هم با usb3)
    وسترن 750 پرتابل=96
    وسترن 1ترا دسکتاپ هم بین 90-100 قیمت میدادن
    وسترن 1ترا پرتابل هم =138
    من مدل 750pro تو بازار ندیدم،خیلی فک کنم کم هست،باید زیاد بگردی

اگر میخوای 3تا هارد بخری بنظر من هم سیگیت بخر،هم وسترن که جفتشون رو داشته باشی
    گارانتی هم سازگار باشه.

5. 4 کاربر از aref10 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iLive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من قصد خرید یه هارد آداپتوری 2 ترا رو دارم. میخوام بدون مشکل به تلویزینمون (samsung c695) وصل بشه و از روش فیلم پخش کنم و شک دارم که کدوم هاردها بدون مشکل با تی وی کار میکنن. بین این دو تا مدل شک دارم:
    Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2 TB USB 3.0
    و
    Western Digital My Book Essential 2 TB USB 3.0

از اون داک سیگیت که میشه بهش هارد وصل کرد و همچنین امکان تغییر رابطش و همچنین جنس بدنش که خط و خوش نمیوفته روش خوشم اومده.
    ولی وسترن مثل اینکه سرعتش بیشتره و مشکل گرم شدن و صدا دادن نداره و یه جا هم خوندم مثل اینکه تا 2 تراش با پخش کننده ها مشکلی نداره.
    اگه سیگیت با پخش تی وی مشکل نداشته باشه و داغ نکنه و سرعتش خیلی کمتر نباشه و سیستم روشن و خاموش شدنش رو اعصاب نباشه ترجیح میدم سیگیت رو بگیرم ولی خوب اینا رو نمیدونم.
    درضمن میخواستم بدونم اینا موقعی که به تلویزیون وصلن چه جوری روشن و خاموش میشن؟ مثلا اگه به تی وی وصل باشن با روشن و خاموش کردن تی وی روشن و خاموش میشن یا همیشه روشنن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دو تا سوال:
    این هاردهای اکسترنال وسترن دسکتاپی که سری گرین هست ، بافرش چند هست؟ و میشه این هاردها رو هم الاین کرد؟

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من متاسفانه قيمت اين hd player وسترن رو نميدونم ولي فكر ميكنم حدودا 130 هزارتومني باشه !!! (اون مدلهاي بدون هارد ، حدس ميزنم و مطمئن نيستم) ولي اين HD پليرها تقريبا تمامي انواع هارد اكسترنال رو ساپورت ميكنن و مشكلي ندارن . مهمترين مزيتي كه اين hd پليرها دارن ساپورت انواع فرمت فيلم و زيرنويس هست . مسئله اي كه ps3 از اين مزايا بي بهره هست ضمنا ps3 نسبت به رجيون بلوري حساسه .

مدلهايي كه دوستمون در پست بالايي معرفي كردن به نظر من ايده آله چون هارد اينترنال هم ميخوره ولي كاشكي مدل اولي فن داشت
    ولي براي اينكه بلوري هارو با HD player ها ببيني اجبارا بايد يه بلوري رايتر بخري و يه image از بلوري بگيري و بريزي تو هارد اونوقت تماشا كني كه كار وقت گيري هست
    ممنون
    توی ps3 نمیشه mkv های معمولیو با برنامه showtime دید ؟بازم گیر میده بهش؟اصلا میشه با ps3 درست حسابی فیلم دید ؟
    از همین وسترن ها شاید بگیرم راستی خروجیاشون چیاس؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو تا سوال:
    این هاردهای اکسترنال وسترن دسکتاپی که سری گرین هست ، بافرش چند هست؟ و میشه این هاردها رو هم الاین کرد؟
    سلام
    cach این مدل هاردها 32 مگابایت هست . البته سه ترابایتی رو حدس میزنم 64 مگابایت باشه .
    در مورد اینک آیا میشه این هاردها رو الاین کرد یا نه نمیدونم !!!

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    توی ps3 نمیشه mkv های معمولیو با برنامه showtime دید ؟بازم گیر میده بهش؟اصلا میشه با ps3 درست حسابی فیلم دید ؟
    از همین وسترن ها شاید بگیرم راستی خروجیاشون چیاس؟
    سلام
    همین الان آخرین ورژن showtime رو نصب کردم توانایی پخش فایلهای mkv رو داره
    اما سه تا مشکل بود .
    1. سرعت پخش فیلم نسبت به لپتاپ آهسته بود یعنی شبیه بازیهایی که با گرافیک ضعیف اجرا میشن . (هر دو تست از روی هارد اکسترنال بود با اینترفیس usb2 بود ) حجم فایل mkv که باهاش تست کردم 224 مگابایت بود.
    2. گرچه با تنظیماتی میتونه فونت فارسی زیرنویس رو پخش کنه اما حروفها جدا از همه و جای حروفا به هم ریخته هست . مثلا کلمه وسترن رو اینطوری هست . ن ر ت س و
    3. معمولا برای حل مشکل بالا از زیرنویس IDX/SUB استفاده میکنن و متاسفانه این فرمت رو نمیتونست شناسایی کنه !!!

این وسترن پرتابل اینترفیس usb3 دارن که با usb2 هم سازگاره
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-07-2011 at 11:00.

12. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من قصد خرید یه هارد آداپتوری 2 ترا رو دارم. میخوام بدون مشکل به تلویزینمون (samsung c695) وصل بشه و از روش فیلم پخش کنم و شک دارم که کدوم هاردها بدون مشکل با تی وی کار میکنن. بین این دو تا مدل شک دارم:
    Seagate FreeAgent GoFlex Desk 2 TB USB 3.0
    و
    Western Digital My Book Essential 2 TB USB 3.0

از اون داک سیگیت که میشه بهش هارد وصل کرد و همچنین امکان تغییر رابطش و همچنین جنس بدنش که خط و خوش نمیوفته روش خوشم اومده.
    ولی وسترن مثل اینکه سرعتش بیشتره و مشکل گرم شدن و صدا دادن نداره و یه جا هم خوندم مثل اینکه تا 2 تراش با پخش کننده ها مشکلی نداره.
    اگه سیگیت با پخش تی وی مشکل نداشته باشه و داغ نکنه و سرعتش خیلی کمتر نباشه و سیستم روشن و خاموش شدنش رو اعصاب نباشه ترجیح میدم سیگیت رو بگیرم ولی خوب اینا رو نمیدونم.
    درضمن میخواستم بدونم اینا موقعی که به تلویزیون وصلن چه جوری روشن و خاموش میشن؟ مثلا اگه به تی وی وصل باشن با روشن و خاموش کردن تی وی روشن و خاموش میشن یا همیشه روشنن؟

ممنون میشم راهنماییم کنید.
    سلام
    من با هارد پرتابلم تست کردم ، با خاموش کردن TV هارد هم خاموش شد .

نکته : معمولا TV ها چندتا پورت usb دارن که یکیشون مخصوص هارده ، هاردتون رو به اون وصل کنین (کنار پورت مینویسه HDD )
    اگر میخوای هارد آداپتوری بخرین بهتره که وسترن رو بخرین اگر هم نگران خط و خش هستین مدلهای Essential قسمتهای شفافش با یه نایلون چسبناک پوشانیده شده و اونو نکنیدش .
    Last edited by ata.royalfalcon; 21-07-2011 at 11:02.

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت go to hell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم یک هارد پرتابل.
    بین سی گیت و وسترن / وسترن رو بیشتر دوست دارم و بعضی ها میگن کیفیت سی گیت بده ؟؟
    هاردی که میخوام بگیرم 1ترا باشه و پلاترش 7200 دور باشه(ایا لازمه؟)
    کامپیوتر من یو اس بی 3 و فایروایر و ای ساتا نداره اما نمیدونم هاردی که میگیرم سوکت دیگه ای بخوره؟
    یعضی از هارد ها دو تا یو اس بی میخورن که یکیش برای شارژه لطفا یک توضیح بدین که خوبه یا نه؟
    یک سیستمی هم هست که اسمش رو نمیدونم ماله وقتیه که هارد میسوزه میتونی اطلاعات رو در بیاری میخوام اون سیستم رو هم داشته باشه
    ممنون میشم اگر که بهترین مدل متناسب با شرایط من رو معرفی کنید ضمنن بودجه بنده حدود 130 تومانه که خوب اگر با کمی پرداخت بیشتر میشه یک مدل بهتر خرید حاضرم بیشتر هزینه کنم
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •