خوردبين: پرسپوليس در جام حذفي سپاهان را شكست ميدهد
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: شک نکنيد پرسپوليس در چارچوب رقابتهاي جام حذفي برابر سپاهان به برتري خواهد رسيد.
محمود خوردبين پس از تساوي صفر بر صفر پرسپوليس برابر سپاهان عنوان کرد: بازي بسيار خوبي را با 50 درصد توان خود انجام داديم و شک نکنيد که در تهران در چارچوب رقابتهاي جام حذفي سپاهان را شکست خواهيم داد.
وي ادامه داد: بازيکنان پرسپوليس بازي قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشتند و هر زماني که فعل خواستن را صرف ميکنند ميتوانند نمايش خوبي را داشته باشند. در هر صورت به بازيکنان سپاهان تبريک ميگويم.
سرپرست پرسپوليس درباره اينکه محروميت نورمحمدي را به او اعلام کرده بودند، يادآور شد: من از جمعه پيگير اين موضوع بودم و خودم نيز روز گذشته با خبر شدم. در هر صورت اين ديدار به پايان رسيده و از حالا به فکر هفته پاياني ليگ هستيم.
حاشيه ديدار استقلال و ملوان
هواداران استقلال پس از قهرماني سپاهان عليه اين تيم شعار دادند.
هواداران تيم استقلال وقتي متوجه قهرماني سپاهان شدند و از اسکوربورد ورزشگاه شاهد جشن قهرماني اين تيم در ورزشگاه فولاد شهر بودند، عليه اين تيم اصفهاني شعار دادند و ميگفتند قهرمان واقعي استقلال است.
* در جريان بازي استقلال و ملوان هواداران ملوان عليه تيم داماش گيلان شعار دادند.
* پس از اتمام بازي در حالي که قسمتي را براي تهيه مصاحبه خبرنگاران از بازيکنان در نظر گرفتند، هيچ بازيکني حاضر نبود با خبرنگاران مصاحبه کند و ميگفتند که اجازه مصاحبه در اين مکان را ندارند. از جمله اين بازيکنان مهرداد اولادي بود.
* يکي از مسئولان ورزشگاه آزادي وقتي با اعتراض خبرنگاران روبرو شد به آنها گفت: طبق قانون جديد خبرنگاران و عکاسان بايد از تونل ورزشگاه رد شوند تا عکاسان پشت زمين و خبرنگاران در جايگاه خود قرار گيرند. همچنين هيچ خبرنگاري نبايد بازرسي بدني شود و در غير اين صورت بايد به اطلاع مسئولان آزادي برسانند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید