تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 298 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2979

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی آلمان

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

توی بازی دیروز یکی از بازیکن های آرژانتین(فکر کنم توز بود) 1 شوت خیلی محکم زد که خورد به صورت مرتساکر
    من که کفم برید که انگار نه انگار توپ خورده تو صورتش سریع رفت پیش نوئر و زدن قدش
    تازه دیشب دریبل هم میزد که مزدک میرزائی کلی کیف کرده بود
    و خوب هم جواب کسانی را داد که میگفتن قدش بلنده و نمیتونه از پس بازیکنان ریز نقش (!) آرژانتین بر بیاد
    خدایی یه بازی ای کردن که همه کف کردن ! حتی متعصب ترین دشمنهای آلمان هم عاشق بازیشون شدن اون مرتساکر که خدا بود !! من گفتم الآن کارش به بیمارستان میکشه ولی دیدم داره میخنده

2. 5 کاربر از Mr.Crow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

آقا تبریک میگم
    آلمان خیلی خوب بازی کرد...

4. 2 کاربر از Payan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ایناهاش یه شعر مخصوص بازی دیروز ساختم تقدیم به دوستان(قیمت گذاریشم با خودتون!) :

روز شنبه بود و ساعت شش و نیم *** بیامدند تو زمین هر دو تا تیم
    یه طرف مولر و لام و کلوزه *** یه طرف دمیکلیس و مسی و هاینتزه !
    همه داشتن میدیدن بازیو *** مرکل و بالاک و دیکاپریو !
    مارادونا نشسته بود روی نیمکت *** میگفت تیمش داره یه دنیا قدرت
    براش ارزش داشت مسی توی زمین *** به اندازه ی سه بسته کوکائین !
    بزد سوت را داور چیره دست *** ز او برتر اصلا" مگر داور هست؟!
    خطایی بشد در همان ابتدا *** در آمد از آن سوت داور صدا
    بکرد باستین سانتری در زمین *** که تا عمر داری نبینی چنین !
    بزد مولر سری با یک اشاره *** که کرد آن ضربه اش تور را پاره
    ز آن یک گل شدیم ما همه خوشحال *** عقاب ما بکرد پرواز با بال !
    در آن نیمه دیگر ندیدیم گلی *** بزد داور ما یه سوت بلبلی
    برفتند بازیکنان از زمین *** نشست آن عقاب باز هم در کمین
    گذشت از آن زمان پانزده دقیقه *** تپید قلبها صدبار در دقیقه
    بیامد ز بازی نیمه ای دگر *** یواخیم همی داشت نقشه ها به سر
    بازم زد دو گل میرو کلوزه *** مثل همیشه آلمان پیروزه
    پشتکی بزد او زخوشحالی *** مثل قدیمها کردیم چه حالی !
    شواینی بزد چه دریبل هایی *** برتر از هفت هشت تا گل لایی
    برای دیه گو شد اوضاع قاراشمیش *** وقتی که گل زد آرنه فردریش
    آلمان به پا کرد سیل و طوفانی *** یه هفته مونده تا قهرمانی

خووووب بییییییییید؟

چه خوش گفت رستم به Peji پیل تن xxxxxxxx ز گهواره تا خرخره هی شعر بگو

چرا که " بابا تو دیگه کی هستی "..... لابد .....دست فردوسی پور رو تو بستی!

حالی دادی رفیق ... دمت گرم و سرت گرمتر ...
    Last edited by tazevared12; 05-07-2010 at 01:45.

6. 3 کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آلمان پر افتخارترین تیم قاره سبز:امیدوارم حقی رو که در 2006 به آن نرسید، در این جام و در اوج به آن برسد.
    Last edited by tazevared12; 05-07-2010 at 03:11.

8. 4 کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.KinG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    [ گــلــسـتـان ایـــــران ]

پيش فرض

همه اظهارنظرهاي مارادونا در جام جهاني

فوتبال- همشهري آنلاين:
    سرمربي تيم ملي فوتبال آرژانتين در حالي با جام نوزدهم خداحافظي كرد كه اظهارنظرهايش در تاريخ ثبت مي‌شود بدون آن كه توضيحي درباره آنها بدهد

ديه‌گو آرماندو مارادونا، سرمربي پر حاشيه آرژانتين با شكست تيمش برابر آلمان با جام نوزدهم خداحافظي كرد و فرصت نشد تا بگويد چرا بايد پله و بكن بائر را در موزه نگاه كنيم يا چرا آرژانتين مي‌تواند اسپانيا را با نتيجه 10 بر 1 شكست دهد و اگر ده گل مي‌زند ماجراي آن يك گل خورده چيست؟

نگاهي به برخي اظهار نطرهاي مارادونا در جام جهاني 2010 مي‌تواند جالب توجه باشد (دقت كنيد كه تمام اين حرف‌ها در مدت زمان برگزاري جام جهاني گفته شده است.)

* از شنيدن حرف‌هاي پله تعجب نخواهم كرد. سخنان او پشيزي براي من ارزش ندارد. پله بهتر است در موزه باشد و مردم با تماشاي او به ياد تاريخ فوتبال بيفتند.

شنيدن جملاتي از زبان پلاتيني هم برايم طبيعي است زيرا من و او هميشه ارتباط دوري با هم داشته‌ايم و فقط به هم سلام و خداحافظ مي‌گفتيم. البته ما مي‌دانيم فرانسوي‌ها و پلاتيني چطور آدم‌هايي هستند. بهتر است او ما را راحت بگذارد.

* پيش از شروع مسابقات جام‌جهاني بسياري از منتقدان از تيم خرده گرفتند و انتقادات مرگباري از آرژانتين كردند. خوشحالم با برد برابر يونان و دو برد قبلي به آنها نشان داديم تصورات و انتقاداتشان غلط است. حالا وقت آن رسيده كه همين آقايان منتقد بيايند و از تك تك اعضاي تيم عذرخواهي كنند.

*اگر با اسپانيا بازي كنيم اين تيم را 10 بر 1 شكست مي‌دهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون ژاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل‌بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.

*من به خاطر يك اشتباه داوري يك عمر سرزنش شده‌ام و بالاخره هم مشخص نشد دست من داور را فريب داد يا دست خدا. اين مهم نبود، مهم اين بود كه داور بازي با مكزيك اشتباه كرد. داور آن شب خيلي راحت و آسوده خوابيد و هيچ مشكلي هم پيش نيامد.

گل مارادونا به انگليس كه با دست به ثمر رسيد.

گل انگليس را ديديد؟ داور با يك اشتباه اين تيم را نابود كرد اما جاي هيچ اعتراضي نيست چرا كه تابلوي نتايج هرگز تغيير نمي‌كند. گل ما هم هر چه بود به هر حال از ديد داور سالم تشخيص داده شد.

* دست فابيانو دست خدا نبود. او در بازي برزيل و ساحل عاج توپ را به خوبي با دستش كنترل كرد و يك هندبال آشكار بود. نكته غم‌انگيز اين صحنه آن بود كه داور پس از اين گل لبخند زد و نقطه وسط زمين را نشان داد، در حالي كه در آن ديدار كه من گل زدم نديدم داور بخندد. داور كاملا مردد بود. او حتي به كمكش هم نگاه كرد اما او هم چيزي نديده بود و داور حتي منتظر واكنش تماشاگران هم بود كه چيزي نديد.

بعد از گل فابيانو همه پرسيدند چرا داور اين خطا را نديد ضمن اين كه برزيل از حريف پيش بود و در اين ديدار بدون اين گل هم برنده از زمين خارج مي‌شد. اين يك اتفاق معمولي در فوتبال است كه گاهي اوقات رخ مي‌دهد.

*صعود اسپانيا پشيزي نمي‌ارزد چرا كه اين تيم با گل آفسايد صعود كرد.

* شواين اشتايگر مشكل روحي دارد. او بايد به فكر خودش باشد و نگران چيز ديگري نباشد. آلماني ها هنوز به خاطر ناكامي در جام جهاني 2006 و شكست در فينال يورو 2008 عصباني و كينه‌اي هستند اما اين دليل نمي‌شود هر چه كه بر زبانشان آمد بگويند. به شواين اشتايگر بگوييد كه نگران چيزي نباشد. كار به پنالتي هم نمي‌كشد كه او هم اكنون بازي را در آن شرايط تفسير كند.

*جواني آلمان برگ برنده آنها است نه نقطه ضعف، و برگ برنده ما تجربه است. صبر كنيد تا در ميدان باقي حرف‌ها را بزنيم.

* متاسفم كه حريف بزرگي همچون آلمان را دست كم گرفتيم. البته من مطمئن هستم كه اين نتيجه فقط در زمين رقم نخورده و از خارج از زمين شكل داده شده است. البته در اين ارتباط بايد تحقيق كرد تا مشخص شود ماجرا چه بوده است.

مارادونا با جام جهاني خداحافظي كرد و تريبون‌ها را از دست داد تا فرصت نداشته باشد بار ديگر به منتقدانش توهين كند يا لااقل پاسخ آنها را به سبك خودش بدهد.

اسطوره در يكي از كنفرانس‌هاي خبري خود پس از پيروزي تيمش خطاب به منتقدان گفت: "حالا وقت عذرخواهي منتقدان است " بي آن كه بداند نقد منتقدان همچنان به قوت خود باقي بود و هست. اين منتقدان همچنان از خود و يا در صورت امكان از مارادونا مي‌پرسند آن شب براي چه با سرعت بالاي 100 كيلومتر و در حالي كه شدت مصرف مشروبات الكلي از خود بي‌خودش كرده بود به مغازه‌هاي كنار خيابان برخورد كرد و پزشكان بيمارستان ناپولي به خاطر دوز بالاي مواد مخدر مصرف شده نتوانستند تا يك هفته قفسه سينه آسيب ديده‌اش را تحت بيهوشي عمل كنند.

منتقدان اسطوره همچنان مشتاقند تا ديه‌گو افشاگري كند و بگويد كه آن شب چه شد و بر او چه گذشت كه ناگهان سردسته باند مواد مخدر وانسان شد و نشان خالكوبي بازوي راستش به حمايت از پدرخوانده سيسيليا تغيير كرد.

منتقدان ديه‌گو دوست دارند از اسطوره بپرسند چرا نمي‌خواهد پسرش را ببيند و چرا در دادگاه يكي از همسرانش در سيسيل حاضر نمي‌شود.

منتقدان مارادونا مي‌پرسند چگونه دست او دست خدا بود اما در مورد ديگر بازيكنان دست خدا نيست؟ مگر هند با هند فرقي مي‌كند؟

منتقدان ديه‌گو از خود مي‌پرسند كه چرا پليس ايتاليا هر بار به خاطر عدم پرداخت ماليات‌هاي سال‌ها گشت و گذار در اين كشور، مارادونا را در فرودگاه بازداشت كرده و به خواهش پليس بين‌الملل او را موقتا آزاد مي‌كنند.

منتقدان ديه‌گو اين‌ سؤال برايشان مطرح شده كه چگونه است آفسايد تقريبا ميلي‌متري ويا در بازي اسپانيا و مكزيك باعث شده كه او بگويد صعود ماتادورها پشيزي نمي‌ارزد اما صعود آرژانتين با گل چند متر آفسايد ته‌وز بدون مشكل است.

اظهارات مارادونا البته مختص به جام نوزدهم نيست. او پس از صعود تيمش به جام جهاني در كنفرانس خبري حركت زشت و ناشايستي خطاب به خبرنگاران انجام داد كه حتي برخي رسانه‌هاي اروپايي نيز از گفتن آن خودداري كردند. اين توهين اسطوره باعث شد فيفا او را محروم و جريمه كند.

با اين حال اسطوره براي فوتبال‌دوستان جهان همچنان اسطوره است و هنوز هم براي كوچكترين بيماري يا مصدوميت، تمام كليساهاي بوينوس آيرس برايش پر مي‌شود، اما منتقدان او هرگز ميدان را خالي نمي‌كنند.

10. 5 کاربر از Mehdi.KinG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehdi.KinG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    [ گــلــسـتـان ایـــــران ]

پيش فرض

خبرگزاری فوتبال ایران

برنامه بازى هاى نیمه نهایى جام جهانى آفریقاى جنوى به این شرح است.
    ساعت تمام بازیها به وقت ایران است.

دور نیمه نهایى

[ آلمان - اسپانیا ]
    [ کیپ تاون | سه شنبه ۱۵ تیر | ساعت ۲۳ ]

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــ

[ هلند - اروگوئه ]
    [ دوربان | چهارشنبه ۱۶ تیر | ساعت ۲۳ ]

دیدار رده بندى
    بندر الیزابت - شنبه ۱۹ تیر (۲۳)

دیدار نهایى
    ژوهانسبورگ - یکشنبه ۲۰ تیر(۲۳)

Last edited by Mehdi.KinG; 05-07-2010 at 02:30.

12. 2 کاربر از Mehdi.KinG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام به دوستان.

من 100 پست قبلتر (حدودی گفتم)...

گفته بودم که از نظر تاکتیک تیم ملی آلمان بهترین تیم دنیاست.گفته بودم توی بازی ها 4 تا پاسکاری کنیم تمومه.
    گفته بودم مطمئن باشید آلمان جز 4 تاست.

دعا کنید گل اول رو در بازی اسپانیا ما بزنیم.

اگر اسپانیا گل اول رو بزنه دیگه تا آخر بازی با پاسکاری وقت رو میکشند...پس دعا کنید که اولین گل رو ما بزنیم.

از اسپانیا اگر رد بشیم دیگه 100 درصد قهرمانیم...چون :

تیم هلند لاش بازه...

یعنی اینکه بین دفاع هاش حفره زیاده و با 2 تا پاس عمقی کارش تمومه...

14. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

ایناهاش یه شعر مخصوص بازی دیروز ساختم تقدیم به دوستان(قیمت گذاریشم با خودتون!) :

روز شنبه بود و ساعت شش و نیم *** بیامدند تو زمین هر دو تا تیم
    یه طرف مولر و لام و کلوزه *** یه طرف دمیکلیس و مسی و هاینتزه !
    همه داشتن میدیدن بازیو *** مرکل و بالاک و دیکاپریو !
    مارادونا نشسته بود روی نیمکت *** میگفت تیمش داره یه دنیا قدرت
    براش ارزش داشت مسی توی زمین *** به اندازه ی سه بسته کوکائین !
    بزد سوت را داور چیره دست *** ز او برتر اصلا" مگر داور هست؟!
    خطایی بشد در همان ابتدا *** در آمد از آن سوت داور صدا
    بکرد باستین سانتری در زمین *** که تا عمر داری نبینی چنین !
    بزد مولر سری با یک اشاره *** که کرد آن ضربه اش تور را پاره
    ز آن یک گل شدیم ما همه خوشحال *** عقاب ما بکرد پرواز با بال !
    در آن نیمه دیگر ندیدیم گلی *** بزد داور ما یه سوت بلبلی
    برفتند بازیکنان از زمین *** نشست آن عقاب باز هم در کمین
    گذشت از آن زمان پانزده دقیقه *** تپید قلبها صدبار در دقیقه
    بیامد ز بازی نیمه ای دگر *** یواخیم همی داشت نقشه ها به سر
    بازم زد دو گل میرو کلوزه *** مثل همیشه آلمان پیروزه
    پشتکی بزد او زخوشحالی *** مثل قدیمها کردیم چه حالی !
    شواینی بزد چه دریبل هایی *** برتر از هفت هشت تا گل لایی
    برای دیه گو شد اوضاع قاراشمیش *** وقتی که گل زد آرنه فردریش
    آلمان به پا کرد سیل و طوفانی *** یه هفته مونده تا قهرمانی

خووووب بییییییییید؟
    سلام.من کارشناسی ادبیات فارسی خوندم.
    درسته که بعضی جاها وزن شعری رعایت نشه ولی :

اگر کار خودت بوده واقعا آفرین داره...بعضی جاهاش خیلی حنده دار هست و

خوب بیده

16. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت angie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    us

پيش فرض

سلام بچه ها
    فکر میکنم این تاپیک بهترین تاپیک سایته
    منم یک از طرفدارای آمانم و میدونم اسپانیا رو هم میبریم

18. 3 کاربر از angie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

نکات مهم کنکوری - بخونید زیر % 80 زدید با من -

1- فونت اسامی پشت لباس آلمان منو کشته، خیلی با مزست ... یه چی تو مایه های خوزه لوییس پپرونی

2- مارادونا قبلناها در مدح ماتیوس گفته بود،" او بهترین و رقیب اصلی من در دوران بازیگریم بوده".... ماتیوس هم قبل بازی شنبه، اینجوری مارادونای طفلی رو مورد عنایت
    قرار داد: " مارادونا هیچ برنامه ای واسه بازی با آلمان ندارد " چقدر تحویل ماتیوسه دیگه ، حرفاشم مثل بازیش بزرگه.
    3- - صرفا شوخی - کشورهای انگلیس و آرژانتین در حین بازپخش بازی آلمان با کشوراشون از آرم 18- استفاده میکنند چرا که بلایی که آلمان تو بازی سرشون
    آورد، با محتوای 18- چندان فرقی نداره.اسپانیا هم دست پیش گرفتن و میخان پخش زنده رو ندید، آرم 18- بزنن.

4- مقایسه : ورزش اول اسپاهانیا ، گاو بازی است و هلندی ها هم استاد کاشتن گل، البته در زمین خود هستند.آلمان هم که اصولا با فوتبال غریبند_وای خدا دماغم_

5- ما اگه فینال رو ببریم ، اونوقت بردن از اسپانیا کار سختی استش.

6- بجز آلمان از 4 تیم حاضر در نیمه نهایی ،3تیم دیگر در آخر بازیها باید در زمستان سرد آفریقا ، آب خنک بنوشند مثل پلنگی که نیمه اول رو باخته ولی نیمه مربیان رو هم
    باز باخته. این خرسه، کلا باخته. فکر کنم اولش گفتم پلنگ ولی اشکال نداره ...وون، ...وونه . منظورم چیز بود، هندوونه بفرماید هندوووونه.

7- امیدوارم کلوزه آقای گل این دوره شود و عنوان تنها مرد تاریخ جام که 2 بار به این مهم نائل آمده را ازآن خود کند،قطعا در کنار عنوان بهترین گلزن تمام ادوار ... او میرسد.
    Last edited by tazevared12; 05-07-2010 at 04:06.

20. 5 کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •