تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 451 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تایید میشه. فقط اونایی که از قبلا مونده شاید بتونی تو بازار پیدا کنی دیگه وارد نمیشه

خب من الان میرم لنووم رو سفارش میدم تا چندروز دیگه برسه به دستم آقا حسن لطف میکنی بگی چه وسایل جانبی ای تو کارتونش هست؟؟؟ کیف داره یا باید برم بخرم؟ موس چطور؟؟؟
    سلام تو کارتون فقط دستگاهت هست . با یک عدد باطری . و شارجر و .... نه اصلا روش کیف نیست . من شاکی شدم گفتم اگه موس ندی نمیخرم اونم بهم یک موس لنوو داد . محانی . موقع خرید درایورای دستگاه هم روش نیست! ولی توی درایو d درایورا رو گذاشتن . کلا لپتاپ خوبیه ضرر نمیکینی . وقتی خریدی حتما باید بری درایور گرافیک رو اپدیت کنی .

مطمئنم که متوجه شده که دارم باهاش شوخی می‌کنم.
    فکر نمی‌کنم ناراحت شده باشه، ولی جناب Hasanoooooooooo اگه ناراحت شدی، ببخشید، من قصدم فقط شوخی بود...

رامین
    نه بابا این حرفا چیه من نوکر شما پیشکسوتا هم هستم . ولی بیشوخی واقعا وقتی شنیدم n 61 دیسکانتلی شده قلبم به طپش افتاد
    Last edited by hasanoooooooo; 20-09-2010 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من فقط میخوام مطمعن بشم که روی ویندوز 7 میاد اخه پشت پک نوشته فقط ویستا و اکس پی . بقیش دیگه من میمونم و عشق دوران بچگیم gta که تا حالا تو کیفیت بازی بهم نارو نزده ! اصلا خرید این لپتاپ کلا بخاط یک بازی بود . اونم چیزی نیست جز gta البته رو سیستم کرایسیس هم نصبه اما نمیدونم چرا اصلا تو بازیهای بکش بکش کارم نمیشه اونم تو بازی کرایسیس که 1 دقیقه سکوته 10 دقیقه جنگ . امروز همه تنظیمات رو اوردم زیر گیمر . بهم حدود 60 تا فریم میداد بازی شده بود در حد خدا هم نرم بود هم افت کیفیت زیادی ندیدم ازش .
    Last edited by hasanoooooooo; 20-09-2010 at 23:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسن آقا شما چه پیشنهادی میدی ؟

آقا یه فروشنده هست آشناست میخوام ازش n61 jq بخرم؛البته ودیعه بهش دادم؛چون همون یکی ازش مونده
    فقط پلمپ نیست و پشت ویترینیه؛فردا میخوام برم بگیرمش
    علاوه بر چک کردن سریالهای باتری و شارژر و خود لبتاپ
    چه چیزایی رو چک کنم واسه خرید
    لطف کنید راهنمایی کنید
    ممنون

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من فقط میخوام مطمعن بشم که روی ویندوز 7 میاد اخه پشت پک نوشته فقط ویستا و اکس پی . بقیش دیگه من میمونم و عشق دوران بچگیم gta که تا حالا تو کیفیت بازی بهم نارو نزده ! اصلا خرید این لپتاپ کلا بخاط یک بازی بود . اونم چیزی نیست جز gta البته رو سیستم کرایسیس هم نصبه اما نمیدونم چرا اصلا تو بازیهای بکش بکش کارم نمیشه اونم تو بازی کرایسیس که 1 دقیقه سکوته 10 دقیقه جنگ . امروز همه تنظیمات رو اوردم زیر گیمر . بهم حدود 60 تا فریم میداد بازی شده بود در حد خدا هم نرم بود هم افت کیفیت زیادی ندیدم ازش .
    داداش من که نصب کردم بازیم کردم! مشکلی نداره خوبه! ولی مافیا 2 یه چی دیگس! با اینکه کوتاه بود ولی آدمو میبره تو یه دنیا دیکه!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حسن آقا شما چه پیشنهادی میدی ؟
    من که حاظر نیستم برای یک کانفیگ مشابه برم 300 تومن بیشتر بدم حالا اگه شما حاضری یا علی. واقعا حاضری؟ با چه قیمتی؟ بابا 300 تومن .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شما فکر کن من حاضرم
    چون شما یه بار تجربه خرید این مدل ایسوس رو داشتین ازتون پرسیدم
    راستی مگه y560 چقدره ؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گرامی برای بار چندم:
    لطفآ به عنوان این تاپیک توجه کنید.صحبت،تبلیغات و ... در مورد مدل ها و برندهای دیگه در جای خودشون.
    با تشکر.

8. 5 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه enriquelover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان گرامی برای بار چندم:
    لطفآ به عنوان این تاپیک توجه کنید.صحبت،تبلیغات و ... در مورد مدل ها و برندهای دیگه در جای خودشون.
    با تشکر.
    آقا وایومن کجایی؟ داداش دلمون برات تنگ شد! خیلی وقتی پستی ازت ندیدیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadshekoohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز والا بعضی از دوستان گفتن که دما سی پی یو من بالا هست و من اون رو در حالت های :
    1- وقتی که به اینترنت وصل بودم و یک ساعت روشن بود و کار خاصی انجام نمی دادم
    2-در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 21 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم
    3- در حین بازی Battlefield Bad Company 2 در زمان 2 ساعت و 10 دقیقه از بازی که گذشت عکس گرفتم

آیا دما بالا هست و باید کاری انجام بدم ؟چون من کلاٌ از وقتی که گرفتم درایور ها رو آپدیت نکردم
    بعد یک سوال دیگه این gpu چی هست ؟ که اینقدر بالا هست ؟
    در ضمن سیستم روی اینترتیمنت بود . مستقیم هم داشت از آداپتور تغذیه میشد که به برق شهر وصل بود .
    با تشکر

11. 2 کاربر از farzadshekoohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

gpu دمای کارت گرافیکته . خیلی بالاست . خاموش نمیشه؟ یه کول پد بنداز زیرش اما اونم خیلی تاثیر نداره
    دسوتان هم که این مدل رو دارن تا حالا همچین چیزی رو در حال بازی گزارش نکردند دمای شما یکم که نه خیلی زیاده
    دمای اتاق چنده؟ جنوب کشوری؟ اگه شمالی پنجررو باز کن

با چه برنامه ای تست گرفتی؟ فن گرافیکت داره 100% کار میکنه ......!!!!!!!!!!!!!!!

جالبه توی 21 دقیقه دمات به حد اکثر میرسه و تا 2 ساعت هم ادامه بدی همون عدیددی هست که بوده . من شک دارم برنامه کارشو درت انجام داده باشه با hwmonitor هم یک تست بگیر بزار .

امیر
    Last edited by hasanoooooooo; 21-09-2010 at 07:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •