من نمیدونم چه هر کی میخواد اسپم بده تاپیک pes رو انتخاب میکنه واقعا اگه همین دوستانی که خبرای بازی رو میزاشتن نبودن یکسره اینجا کل کل فیفا و کنامی بود بازم دم حسین و fouladi و پدارم و بقیه بچه های که فقط اخبار میزارن به این پست های بی ربط کاری ندارن گرم
یه نکته دیگه هم بگم واقعا نمیدونم چرا دوستانی که فیفا بازی میکنن به بقیه دوستانی که Pes بازی میکنن به یه چشم واقعا ادم سطح پائین نگاه میکنن از پست هاشون تابلو هستش دیگه خوب شما فیفا بازی کنید حال کنید بقیه pes بازی میکنن حال کنن ما هم هر دو رو بازی میکنیم حال میکنیم چه لزومی داره نمره سایتو و درک از فوتبال واقعی و 80 هزار پول واسه ابر رایانه کنار گذاشتن رو وسط بکشیم
مفهموم گیم همینه یعنی سرگرمی با هر بازی اونم بازی که واقعا ازش لذت ببری حالا این وسط تو بیا فیفا باز رو دار بزن عمرا pes بازی کنه بیا Pes باز رو هم بگو چه فوتبالیه واقعی هستش ارکید نیست نمره 20 گرفته و هزار کوفت دیگه که همشون باعث اینهمه کل کل بی مورد و بالا بردن صفحات تاپیک واقعا واسه یه انجمنی مثل اینجا به شخصیت کاربراش نمیخوره همچین بیسواد باشن
درخواستم اینه منه بدبخت میام خبرهای روز این بازیها رو بخونم به هر دوتا بازی هم علاقه دارم ولی نمیخوام بیام بشینم چند صفحه نکست بزنم همش اسپم بخونم یکی گفته فیفا بهتره یا اون بهتره
خواهشن بزارین هر کی هر چی دوس داره بازی کنه به من و شما چه مگه میشه لذت بازی کسی رو با گفتن میشه عوض کرد خوشبختانه همه موقعیت تست بازی رو دارن بزارین هر دو رو تست کنن هر کدوم خوششون اومد همون رو بازی کنن این وسط کنامی و فیفا به منو شما جایزه نمیده
سعی کنیم از این به بعد در مورد بازی دوست داشتنیمون تو تاپیک خودش صبحت کنیم در مورد خوبیها و بدیهاش اینجوری زودتر به نتیجه میرسیم مرسی فدای همتون