تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 674 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یادش بخیر! کله ها گنده می شد، توپ انقدر گنده می شد که تو دروازه نمی رفت، توپ دیوونه می شد و تو هوا بی هدف می چرخید، بازیکنا یهو دسته جمعی می خوردن زمین ... اینا همش تو فیفا بود و جالبم بود. منتها اون موقع این کلمه Arcade باب نشده بود که هرکی بخواد بگه من خیلی گیمرم و خیلی کارم درسته، روزی سه نوبت بگه PES بازی آرکید ه!

خوب قربون شکلت،اون موقع هم فیفا مسخره بود ! مگه سازنده فیفا ، پدر منه که بخوام کورکورانه ازش تعریف کنم ؟ یه 3 4 سالی هست که فیفا عالی شده وگرنه قبلا pes بهتر بود منم قبول دارم. ولی انصافا فیفای 11 کنسول یه چیز دیگس و این تا چند روز دیگه به صورت رسمی مشخص میشه

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

یادش بخیر! کله ها گنده می شد، توپ انقدر گنده می شد که تو دروازه نمی رفت، توپ دیوونه می شد و تو هوا بی هدف می چرخید، بازیکنا یهو دسته جمعی می خوردن زمین ... اینا همش تو فیفا بود و جالبم بود. منتها اون موقع این کلمه Arcade باب نشده بود که هرکی بخواد بگه من خیلی گیمرم و خیلی کارم درسته، روزی سه نوبت بگه PES بازی آرکید ه!

فکر کنم جوابی که به جناب سرکار پیشولی دادم،شما رو هم قانع کنه چون سعی کردم منطقی حرف بزنم

2. این کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر منظورت از بایری بیام بییرون بستن پنجره بازی باشه نه نمیشه اما اگر تیم گرفتم باشه نه سیو میشه و عوض نمیشه
    نه همون بستن منظورمه
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من نمیدونم چه هر کی میخواد اسپم بده تاپیک pes رو انتخاب میکنه واقعا اگه همین دوستانی که خبرای بازی رو میزاشتن نبودن یکسره اینجا کل کل فیفا و کنامی بود بازم دم حسین و fouladi و پدارم و بقیه بچه های که فقط اخبار میزارن به این پست های بی ربط کاری ندارن گرم

یه نکته دیگه هم بگم واقعا نمیدونم چرا دوستانی که فیفا بازی میکنن به بقیه دوستانی که Pes بازی میکنن به یه چشم واقعا ادم سطح پائین نگاه میکنن از پست هاشون تابلو هستش دیگه خوب شما فیفا بازی کنید حال کنید بقیه pes بازی میکنن حال کنن ما هم هر دو رو بازی میکنیم حال میکنیم چه لزومی داره نمره سایتو و درک از فوتبال واقعی و 80 هزار پول واسه ابر رایانه کنار گذاشتن رو وسط بکشیم

مفهموم گیم همینه یعنی سرگرمی با هر بازی اونم بازی که واقعا ازش لذت ببری حالا این وسط تو بیا فیفا باز رو دار بزن عمرا pes بازی کنه بیا Pes باز رو هم بگو چه فوتبالیه واقعی هستش ارکید نیست نمره 20 گرفته و هزار کوفت دیگه که همشون باعث اینهمه کل کل بی مورد و بالا بردن صفحات تاپیک واقعا واسه یه انجمنی مثل اینجا به شخصیت کاربراش نمیخوره همچین بیسواد باشن

درخواستم اینه منه بدبخت میام خبرهای روز این بازیها رو بخونم به هر دوتا بازی هم علاقه دارم ولی نمیخوام بیام بشینم چند صفحه نکست بزنم همش اسپم بخونم یکی گفته فیفا بهتره یا اون بهتره

خواهشن بزارین هر کی هر چی دوس داره بازی کنه به من و شما چه مگه میشه لذت بازی کسی رو با گفتن میشه عوض کرد خوشبختانه همه موقعیت تست بازی رو دارن بزارین هر دو رو تست کنن هر کدوم خوششون اومد همون رو بازی کنن این وسط کنامی و فیفا به منو شما جایزه نمیده

سعی کنیم از این به بعد در مورد بازی دوست داشتنیمون تو تاپیک خودش صبحت کنیم در مورد خوبیها و بدیهاش اینجوری زودتر به نتیجه میرسیم مرسی فدای همتون

خوب عزیزم اگه شما fun بازی میکنی،دلیل نمیشه که همه هم همینطور باشن ! من منظورم و طرف صحبتم اون کسانیه که گیم رو جدی دنبال میکنن،تو مسابقات شرکت میکنن و.... وگرنه من خودمم موقع خنده و سرگرمی ، کلی با دوستم pes بازی میکنیم و تا دلتون بخواد میخندیم و لذت میبریم،ولی اگه کسی دنبال یه بازی شبیه ساز کامل از فوتبال باشه،محاله سمت فیفا نره...

5. 3 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه SHAHAB111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

راستی بچه ها چه روبن با حالی ساختن صدتای مسیه.(خوب از اول درستشم همین بود)
    این بار خیلی کارشون درست بوده.ایول konami

داره خودمونی میشه saeed1670's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

pes بهتره
    نه نه
    fifa بهتره...
    اااا نه
    pes
    نه فیفا
    heh
    بابا بیخیال جون هرکی دوست دارین...به قول شاعر عیسی به دینش , موسی به دینش...

8. 2 کاربر از saeed1670 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    دمو رو گرفتم . خیلی باحال شده. پیشرفت های زیادی نسبت به نسخه های قبل ایجاد شده . یکیش همین پاس 360 که صرفا به خاطر همین مورد میخوام یه گیم پد x360 بگیرم .( راستی یه معمولی جمع و جورش چنده؟ ). بازی یکم سخت شده من فیفا رو هم بازی کردم خیلی عالی شده و لی تو اون به راحتی 6 تا گل زدم و تو ساکر یه گل هم نزدم. البته شاید به خاطر این بوده که درجه سختی ها با هم فرق میکرده. درکل عالیه مثل همیشه.

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    دمو رو گرفتم . خیلی باحال شده. پیشرفت های زیادی نسبت به نسخه های قبل ایجاد شده . یکیش همین پاس 360 که صرفا به خاطر همین مورد میخوام یه گیم پد x360 بگیرم .( راستی یه معمولی جمع و جورش چنده؟ ). بازی یکم سخت شده من فیفا رو هم بازی کردم خیلی عالی شده و لی تو اون به راحتی 6 تا گل زدم و تو ساکر یه گل هم نزدم. البته شاید به خاطر این بوده که درجه سختی ها با هم فرق میکرده. درکل عالیه مثل همیشه.
    چه عجب،5صفحه نظرات کل کل دوستان رو خوندیم،فقط علی فولادی fouladiali گل یه خبر گذاشته بود،اینجا هم شما یه نظر در مورد بازی گذاشتید که خیلی خوشحالمون کردید
    در مورد دسته ،یه مدل فراسو طرح xbox360 هستش که حدود 20تومنه ولی بهت توصیه نمیکنم بخریش،اگه میخای لذت بازیا رو با گیم پد ببری فقط برو سراغ دسته اصلی مایکروسافت که هم به پی سی وصل میشه و هم به xbox قیمتش هم حدود 45 تومنه و توی پاساژ لباف (توپخونه ) میتونی گیر بیاری
    در مورد سختی بازی فیفا هم باید بگم که شما روی درجه worldclass که توی دمو به صورت پیش فرض فعال نیست ،بازی رو انجام دادی وگرنه فیفا هم بازی سختیه

11. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mani_2004_2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Gachsaran

پيش فرض

سلام
    من تازه دانلودش کردم
    چرا استایل بازیکنا اینجوریه ؟ خیلی ضایعست

تو نسخه نهایی که میدن بیرون هم همینجوریه ؟ تغییر نمیکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Download Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    مسکن

پيش فرض

عجب کل کلی شده این صفحات آخری !

من تقریبا کل پستای تاپیک رو خوندم. یه نکته ای که به نظر میرسه اینه که دوستان فیفا باز میخوان بقیه رو هم به سمت فیفا بکشونن بخاطر اینکه لذتی که خودشون از فیفا میبرن رو بقیه هم درک کنن و به نظرمن قصد بدی مثل تخریب Pes ندارن.

ولی اینو خوب درک نمیکنن که اگه شما از یه چیزی خیلی خوشتون بیاد لازم نیست بقیه هم حتما خوششون بیاد
    دقیقا علف باید به دهن بزی شیرین بیاد .

از اون طرف هم بعضی Pes بازها خودشون رو تو یه چهار دیواری به نام PES محبوس کردن و سعی دارن به هر نحوی از اون دفاع کنن.

خوب برای حل این اختلاف به نظر من یه راه وجود داره اونم :

همه ی افراد هم PES بازی کنن و هم FIFA بعد هر کدوم رو که بیشتر خوششون اومد و( شاید هم هردو ) رو انتخاب کنن

به عنوان مثال من اول PES بازی کردم (چون زودتر منتشر شد ) گفتم عجب بازی توپیه و حدود 1 ساعت پای تلفن واسه دوستم از خوبیهاش تعریف کردم تا اونجایی که نیم ساعت پیاده اومد در خونمون ازم بازی رو گرفت.
    ولی فرداش FIFA رو دانلود کردم. بعد 3-4 دست بازی فهمیدم درسته PES خوب بود ولی FIFA یه چیز دیگست. تا جایی که 1 بار هم بعد اون PES بازی نکردم. ولی وفتی به دوستم دادم از PES بیشتر خوشش اومد. ولی فیفا هم بازی میکنه.

لطفا دوستانی که میان نظر میدن یا نقد مینویسن حتما هر دو بازی رو تجربه کرده باشن
    مثلا میان میگن FIFA عجب گرافیکی داره در حالی که اگه PES بازی میکرد میفهمید گرافیک PES یه سر و گردن بالاتره .
    یا میاد میگه عجب پاس دستی داره PES در حالی که اگه فیفا بازی میکرد میفهمید پاس دستی (Manual ) یعنی چی.

خوب پست طولانی شد. سعی کردم یه پست بی طرف بدم.
    در انتها بگم من به شخصه از فیفا خوشم میاد چرا که قصد دارم در حد مسابقات بازی کنم و ایشاا... یه مقامی هم بیارم

14. 6 کاربر از Download Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mj21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام!
    یه سوال پنالتی رو چطور میشه زد ؟ من که نفهمیدم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •