دوستان یکی به دد ما هم برسه هم بد نیست..این سیو گیم ها رو من چطور بیارم بالا...؟؟؟
دوستان یکی به دد ما هم برسه هم بد نیست..این سیو گیم ها رو من چطور بیارم بالا...؟؟؟
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جاي تعجب داره...
اخه خيليا با اين رفتن و بي مشكل بوده...
الان يه كرك جديد گذاشتم اون رو يه تست بزنيد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
اول f رو بزن...دشمن رو مچ ميكنه بعدم شليك كن...راه ديگه نداره...
باگ نيست...خيالت راحت...فقط بايد سعي كني....رو ديوار به سمت بالا حركت كن بعد فلش سمت چوب رو بگير و بپر اون....همين...
شما ابتدا برو نزدیک ادمک
بعد دکمه دوربین را بزن
تا رو ادمک فوکوس فوکوس بشه
بعد دکمه شلیک را بیگر و نگهش دار (همون دیکه ای که باهاش شمشیر را میزنی)
بعد ا چند ثانیه ولش کن تا شلیک کنه
++++++
دوستان کس نگفت سیو بازی را بعدا چطور میشه استفاده کرد
من ویندوم آخرش خراب شد
سیوهای بازی کجا قرار دارند ؟
آیا فقط یک جا هستند ؟
Last edited by golmohammadi; 23-04-2010 at 04:36.
دوستان من تمام کارهایی که گفتین رو انجام دادم اما هنوز error code 1 رو بم میده .لطفا به من جواب بدید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.دیگه اعصابمو خورد کرده
کسی این کرک SKIDROW رو تست کرد ببینه روی نسخههای دیگه کار میکنه یا باید نسخه خودش باشه؟ البته حجماشون با هم یکمی فرق میکنه حالا کسی اگر امتحان کرده بگه، چون این کرک دیگه مثل اینکه دردسرهای این کرک و این جینگولک بازیا رو نداره. دم SKIDROWبشدت گرم.
هلپ می پلیز![]()
سلام
من تو یه مرحله اش موندم
یه قسمت هست که میری داخل یه ساختمون پر از اسکلت (همون اولای بازیه )
بعد دنبال یارو میدویی تا میرسه به یه سالن که چهارتا سرباز نشستن
اونا رو میکشی خود بازی یه در رو بهت نشون میده که یه اسکلت داره و حتما باید بری جلوش و شیفت بزنی
ولی من که میرم جلوی در هر کاری میکنم در باز نمیشه
اصلا بازی دستور زدن شیفت رو نمیده
یه چند تا عکس بذاری از در و اطرافش بهتره دقت کن واسه عکس گرفتن باید ویندوز رو basic کنی توی ویستا و 7
نه باگ نیست از برج که میری بالا وسط برج به یه بالکنی میرسی شبیه این |___| که بالای این بالکن یه کنده ی چوبی هست که یه فانوس بهش وصله باید بریروی بالکن و وسط این قسمت بالکن: ___سلام
یه جا هست که تو خیالش میره تو یه شهر و باید یه نفر رو دنبال کنی و اون میره تو برج و در رو میبنده من از برج یه ذره میرم بالا ولی یه جا که باید روی تیر چوبی بپره نمی پره...
اینجا باید چیکار کرد؟
یا اینکه باگ هست؟
بعد راست کلیک رو نگه دار و پرش رو بزن اونوقت کنده رو میگیری
کسی نمیگه چه کار کنم گیر کردم بلد نیستم عکس مرحله رو بگیرم بفرستم در شهر ونیز یک مرحله ی اساسینز بیشتر نیست
سلام
دوست عزیز از کرک پست 2172 استفاده کنید مشکلتان حل میشود
این کرک تست گردید و بسیار عالی جواب می دهد
فایل دانلود را از حالت زیپ خارج کرده و محتوای انرا در فولدر لانچر بازی در درایو ویندوز کپی کنید.
پس از این کار بازی را دیگر از سرور اجرا نکنید از ایکون های خود بازی برای اجرا استفاده کنید
این کرک سرعت بازی را به مقدار قابل توجهی افزایش می دهد.( علت افزایش در حال اجرا نبودن سرور هست)
به همه عزیزان توصیه میکنم از این کرک استفاده کنند.
http://www.mediafire.com/?zi4nzwyezmnکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
![]()
اون الماس ها تو معادن زیرزمینی قلعه قرار دارند
اول باید بری پیش معمار و همه معادنو ساختمونا را بازسازی کنید یعد برید الماسا را بردارید
اون سوال دومتون مشکل منم هست
ممنون میشم دوستان دیگه راهنمایی کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)