تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 1298 اولاول ... 1371872272332342352362372382392402412472873377371237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 12976

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما هم اینقدر به جای اسم شرکت ها XXX نذار توی همین انجمن اسم همه شرکت ها هست حتی مقایسه هم می کنند نیازی به XXX گذاشتن نیست.

یک نکته دیگه این که این سرعتی که دوستمون گذاشتن اصلا مناسب نیست براساس پینگ 511 که دارند اصلا صفحات به راحتی باز نمی شود.
    آخه پست اول گفتن اسم شرکتا رو نیاریم،البته وقتی میگم این ISP به درد نمیخوره تبلیغ نیست دیگه!
    مشکل اساسی من دقیقا همین پینگه،همیشه از سرور kick میشم فقط واسه پینگ بالا. ربع اول پینگ مثلا رو 320 هستش،ولی ای کاش ثابت بود! بعد یهو میره رو 700 و حتی 900 ،بعد مینویسه:
    !This server is for low ping players only
    تازه خوبه میرم رو سرورای ایران که فاصلش دور نیست،سرور خارجی که اصلا request timed out میده!
    راستی من بیشتر MW2 بازی میکنم،اگر کسی اینجا بازی میکنه پینگش رو داخل سرورای ایران بگه لطفا.

حالا یه چیز مسخره تر ---->> شاتل: همچنان سرویس دهنده برتر اینترنتی کشور!!!!!!

آخه سرعت دانلودش برتره،سرعت آپش برتر از همس،یا پینگش؟! طبق کدوم معیار اینا رو میسنجن؟لابد هر کدوم بهتر سر مردم کلاه بذاره برترینه!!!تازه یه سایت داده که نتایج تست سرعت کاربران رو از سرویس دهنده های اینترتی به صورت میانگین تو جدول رتبه بندی کرده.مثل اینکه مطالب سایت رو جدید کردن و شاتل تو چندتا از جدولا رتبش پایینه!!! بعد مثلا از یه شرکت 300 تا تست گرفتن میانگین سرعت شده 480،یعد از یه شرکت دیگه 4 تا تست گرفتن نتیجه شده 480.5 بعد اومدن گفتن این شرکت دومیه بهتره!!!!!!
    واسه همین شاتل اول شد،آخه این چه جور تست گرفتنه؟یکی بیاد از من تست بگیره خب...
    ولی تو این نتایجشون اصلا مخابرات نبود.شاید چون مخابرات سرعتش خیلی بالاس به حساب نیاوردنش!

اگه نباشه جاش خالی می مونه abbasjun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تست امروز صبح ساعت 5:15

-زنگ زدم به یارو می گم چرا سرعت شبانه ایینقدر کمه؟
    -میگه مگه شما با چند تا دانلود می کنی؟
    -میگم با 15 تا 20 کیلوبایت
    -میگه خوب سرویس شما 128 هست و باید همینقدر دانلود داشته باشید
    -میگم اگه 1 مگ بگیرم سرعت شبانم 120 هست
    -گفت آره تقریبا همینقدره
    -گفتم پس بعضی از آشناهام با این که 1 مگ دارند سرعتشون شبانه کمه
    -گفت حتما اشتباه می کنی و اونا 128 هستند
    -گفتم شاید

حالا می خواستم نظر شما رو بدونم که آیا کسی هست که سرعت شبانش از من بهتر باشه؟ آخه میخوام 1 مگ بگیرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.شرمنده که من اینجا مشکل یا سوالم و می نویسم.ولی یه دنیا ممنون می شم از دوستی که کمکم کنه.
    من یه مودم comtrend ct 5611دارم.این مودم وقتی بخوایم به اینترنت وصل بشیم باید داخل خود مودم چیز های لازم رو بیدم.
    مثل یوز.پس و....
    بعدش تو همون پیجی که باز می شه سرعت خط و ای پی و .... رو می زنه.
    حالا تا اینجا هیچچی.
    تو همون قسمت سرعت دون را 2048 می زنه و سرعت آپ را 506.و بعضی وقتا که من یه کارایی می کنم مثلا پیج باز کردن سرعتم می رسه به 230 و این حدود ولی سریع ثابت می شه رو 30-40
    حالا از دوستان می خوام یه کمکی به من بکنند تا ببینم می تونم به سرعت ماکسیمم دست پیدا کنم.
    می دونم جای این حرفا اینجا نیست اما ناواردم.اگه چیزای بیشتری لازمه بگم بگید بگم.
    ممنونم از کمکتون...

داره خودمونی میشه hamed69it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

14

من سرویس زرین(همینی که تو تلویزین تبلیغ می کنه،ارایه اینترنت به مناسبت ماه رمضان) ثبت نام کردم،حالا یه شماره مشتری و رزرو داده،حالا باید چی کار کنم؟خودشون زنگ می زنند؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام.شرمنده که من اینجا مشکل یا سوالم و می نویسم.ولی یه دنیا ممنون می شم از دوستی که کمکم کنه.
    من یه مودم comtrend ct 5611دارم.این مودم وقتی بخوایم به اینترنت وصل بشیم باید داخل خود مودم چیز های لازم رو بیدم.
    مثل یوز.پس و....
    بعدش تو همون پیجی که باز می شه سرعت خط و ای پی و .... رو می زنه.
    حالا تا اینجا هیچچی.
    تو همون قسمت سرعت دون را 2048 می زنه و سرعت آپ را 506.و بعضی وقتا که من یه کارایی می کنم مثلا پیج باز کردن سرعتم می رسه به 230 و این حدود ولی سریع ثابت می شه رو 30-40
    حالا از دوستان می خوام یه کمکی به من بکنند تا ببینم می تونم به سرعت ماکسیمم دست پیدا کنم.
    می دونم جای این حرفا اینجا نیست اما ناواردم.اگه چیزای بیشتری لازمه بگم بگید بگم.
    ممنونم از کمکتون...
    خیلی مبهم گفتی ولی تا اونجایی که فهمیدم (اگه درست باشه) جواب میدم:
    اگرمنظورت از این سرعت سرعتی است که توی مودمت هست که دان استریم و آپ استریم هست اونها سرعت ماکسیموم خطتون هست که کم و زیادیش به خیلی چیزا (نویز روی خط، DSLAM مخابرات و ....) بستگی داره و اون سرعت اصلیتون نیست.

نمی دونم به جوابتون رسیدید یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من سایت ای دی اس ال خود مخابرات را نمی تونم باز کنم و باز نمیشه آیا کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

morteza1221 ، ممنون بابت تستی که گذاشتین. با این حساب سرعتش خیلی بهتره.

چرااااااااااااااااااااااا اا؟!!!

طبق این چیزی که دوستمون گذاشته سرعتش خیلی بهتر از الآنه منه
    آخه تو رو خدا نیگا کنین:

سرویس 128 شرکت ×××× !

تازه الآن تعجب کردم که اینقدر بالاست،وگرنه از سرعت دان از 35 بالاتر نمیشد!
    دل انگیز ، کیفیت سرویس مخابرات هیچ وقت ثابت نیست . هر زمانی یک سازی میزنه . این از تست من با دو سرور مختلف :

کد:

کد:
    یکی سرعتش بالاس در عوض پینگش داغونه . دیگری هم سرعت داغونه و هم پینگش . ( چند روزه سایت ها رو با گریه زاری و التماس باز میکنم ! )

شما که آنلاین بازی میکنی با این پینگ ها میتونی حرکتی صورت بدی ؟

در هر صورت اگه خط دیگه ای توی خونه داری میتونی همزمان سرویس مخابرات هم دریافت و تست کنی و اگر راضی بودی سرویس فعلی ( پارس آنلاین ؟ ) رو از رانژه در بیاری . البته باید این رو هم در نظر بگیری که با سازمانی هفت خط روبرویی (مثل خیلی سازمان های دیگه و خیلی از ما ایرانیها ! ) . ممکنه دفعهء اول که سرویس میگیری پینگ و سرعت و همه چیزت خوب باشه ، اما به مرور میزنن پیرتو در میارن .

من سایت ای دی اس ال خود مخابرات را نمی تونم باز کنم و باز نمیشه آیا کسی هست که این مشکلو داشته باشه؟
    کد:
    باید از هیشلرشکن استفاده کنید . این تنها یک مورد از شیرین کاریهای این سازمان سپاهیه !

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

14

-گفت آره تقریبا همینقدره
    -گفتم شاید

حالا می خواستم نظر شما رو بدونم که آیا کسی هست که سرعت شبانش از من بهتر باشه؟ آخه میخوام 1 مگ بگیرم
    nدوست عزیز اینا چرت و پرته من بابام قبلا تو مخابرات بود رفیق اونجا زیاد داره رفتم از رفیقاش پرسیدم گفتن تعداد یوزر ها خیلی رفته بالا و همه هم دانلودشون رو میزارن شبا.واسه همین سرعت پایینه ولی نزدیک چندین هزار یوزر دارن خریداری می کنند که سرعت جبران بشه این طرحشون هم تا 3 تا 4 هفته دیگه قراره پیاده بشه همین طرحه واگذاری گسترده اینترنته.آخه خیلیا دارن adsl میخرن

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

13

کد:
    رفیق اگهvpn داری می تونی وصل شی چون با adsl مخابرات نمیشه سایت مخابرات رو باز کرد واسه همه همینه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

-گفت آره تقریبا همینقدره
    -گفتم شاید

غلط کرد چطور من که 1 مگ دارم با 10 20 تا دانلود می کنم ؟ حتما منم 128 دارم ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •