میگم این آخر نقل و انتقالات بجای اینکه الکی کل کل و لجبازی کنیم (وحید رو نمیگم ها)سازگاری بین بچه ها چقدر خوب بود.اون از خرید محمد،این از تقسیم حسین و...
حسین جان الان من دو سه تا بازیکن خودم رو میدم.
میگم این آخر نقل و انتقالات بجای اینکه الکی کل کل و لجبازی کنیم (وحید رو نمیگم ها)سازگاری بین بچه ها چقدر خوب بود.اون از خرید محمد،این از تقسیم حسین و...
حسین جان الان من دو سه تا بازیکن خودم رو میدم.
نه دیگه اینجوری باز به بقیه ظلم میشه چون قانون برای همه 10 واحد بود . زمان مسابقات توی این لیگ 15 دقیقه هستش توی این زمان میشه برنده از زمین بیرون اومد . علاوه بر این همه تیمها با این نقل و انتقالات تقویت شدن .
بجنب محمد جان که همه منتظر شما و عادل هستن .
یووه مال علیه و الان دانشگاهه بازیکنای فروشیش رو من دیدم بازیکن به درد بخور توشون نبود .
...............
توی این زمانی که محمد و عادل دنبال بازیکن هستن من چند نکته رو بگم .
1- احتمالا بچه ها مشکلاتی توی بازیشون باید داشته باشن من لیگو آماده میکنم به مرور مشکلات رو هم حل میکنم مشکلاتی مثل کیت و غیره این مساله در جریان لیگ خللی ایجاد نمیکنه و بچه ها میتونن بازیهاشون انجام بدن . من با چند فایل که نهایتا یکی دو مگ میشه تمام لوگوها و کیت ها رو براتون میفرستم .
2- همه باید کیت سرور داشته باشن چون ضروریه
3- همه باید حتما یک دسته بازی داشته باشن اینم ضروریه ( برای تغییر کنترلر تیمها )
4- من با اجازه اسم لیگو میزارم لیگ برتر اروپا
5- بازم با اجازه چند تا تیم از لیگهای مختلف توی این لیگ اضافه میکنم . فقط اگه ممکنه چند تیم معرفی کنین و بگید لیگ 18 تیمی باشه یا 20 تیمی
6 - شاید در آینده در کنار این لیگ جام حذفی هم برگزار بشه .
Last edited by 4039; 28-02-2010 at 23:31.
7- زمان مسابقات 15 دقیقه و گزینه خستگی انباشته هم فعال خواهد بود .
8- هر هفته از لیگ در دو روز برگزار میشه تا بچه ها دچار ضیق وقت نشن . همونطوریکه میدونید توی مود کامیونیتی میشه مسابقات رو انتخاب کرد و ضرورتی نداره دقیقا به ترتیب بازیها انجام بشه و این مزیت بسیار بزرگی برای همه محسوب میشه به این خاطر که اگر یک نفر مثلا امروز نتونست بازیشو انجام بده یک کاربری که الان فرصت داره میتونه بازی خودشو انجام بده .
9- نهایتا تا دو بازی معوقه پذیرفته میشه بیشتر از این تعداد رو به کامپیوتر واگذار میکنیم .
پرونده ی نقل و انتقالات منم بسته شد.
این تیما خوبن حسین.20 تیمی
لیون-وردبرمن هامبورگ-اشتوتگارت-پاریسن ژرمن-منچستر سیتی-سویا-ویا رئال-اورتون-ناپولی-آژاکس-آیندهوون-آتلتیک مادرید-زنیت سن پترزبورگ
Last edited by SHADEL; 28-02-2010 at 23:40.
حسین جان من از پچ کوکا کولا استفاده میکنم و ورپن هم فک کنم میدونی 1.1 هست چیکار کنم
چند تا تیم معرفی میکنم
1- والنسیا
2-اتلتیکو مادرید
3- فیورنتینا
4- منچستر سیتی
5- تاتنهام
6- آستون ویلا
7-سویا
8-دیپورتیو لاکرونیا
9- لورکوزن
10-هامبورگ
به نظر من 20 تیمی باشه. این تیمها به نظر من خوب هستن:(از بین اینا چند تا انتخاب کنیم)5- بازم با اجازه چند تا تیم از لیگهای مختلف توی این لیگ اضافه میکنم . فقط اگه ممکنه چند تیم معرفی کنین و بگید لیگ 18 تیمی باشه یا 20 تیمی
منچستر سیتی
تاتنهام
والنسیا
اتلتیکومادرید
ویارئال
سویا
بوردو
لیون
مارسی
فیورنتینا
لاتزیو
پورتو
زسکاموسکو
رنجرز
سلتیک
هامبورگ
آیندهوون
آژاکس
فنرباغچه
Last edited by vahidgame; 28-02-2010 at 23:47.
حسین جان.این دو نفر رو اضافه کن.یه پیشنهاد بدم بعد یه نفر دیگه هم هست:
فری : 60.2 م دروازه بان فیورنتینا
گورکف : 56.9 م
اینها میشه 117.1 و تا 144، 27 تا میمونه.
مسعود جان الان آخر نقل و انتقالاته.من پارک رو 27 تا میخرم.میدیش؟میتونی سیدو کیتا رو همراه با مکسول برداری.
Last edited by mohammad_87; 28-02-2010 at 23:49.
10 - توی لیگ قبل درجه سختی مناسب کاربران بدست اومد . با این وجود من هفته چهارم با بررسی نتایچ بازیها مجددا کمی گیم پلی بازیو سخت تر یا آسون تر میکنم ( با کاهش یا افزایش یکی دو واحد از قدرت تیمها )
11 این مسابقات با جایزه خواهد بود . اما این یک ضرورت برای همه نیست که در طرح جایزه و پرداخت پول شرکت کنند اما کسانیکه مبلغی برای جایزه مسابقات پرداخت نکنند در صورتیکه رتبه ای در این لیگ کسب کنند جایزه ای به این افراد تعلق نخواهد گرفت . مبلغ پرداختی برای هر کاربر 3 هزار تومن و مهلت پرداخت این مبلغ حدودا تا دو هفته دیگه در نظر گرفته شده است .
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:46 PM ----------
عادل جان با اون مبلغت چی خریدی تا ثبت کنم .
اینا رو هم ثبت میکنم .
فکر کنم بیشتر سود رو محمد کرد.فقط خوب شد که پیترچک رو من بهش ندادم می خواست مفتی صاحبش بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)