درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.
درسته دوست عزیز همونطور که خودتون گفتید قیمت دلار تاثیر مستقیم روی قیمت محصولات اپل داره و قیمت مک بوکها به میزان قابل توجهی بالا رفته (اصلی ترین عامل تغییر قیمت اپل همین دلاره.) که طبیعتا صبر کردن برای خرید منطقی تره.
دوستان عزیز و علاقمند به محصولات اپل و مکینتاش بهتره برای خرید صبر کنید تا ببینیم وضعیت دلار چه طور میشه !
الان تفاوت قیمت چقدره؟
سلام دوستان .
من می خواستم بدم مدل mc373 رو برام از کانادا بیارن اما مثل اینکه موقع خرید باید ضمانت بدن که لپ تاپ اپل رو خارج نمی کنن و تو گمرک بهشون گیر میدن . . . . . !
می خواستم بدونم که هیچ کدوم از دوستان اطلاعی در این مورد ندارند ؟
و یا تجربه ی مشابهی ؟
با تشکر .
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
سلام. لایف تایم باتری 10 ساعته مک بوک پرو منو وسوسه کرده.ولی نرم افزارهایی که من باهاشون کار میکنم تولید داخلند و فقط روی ویندوز اجرا میشند.
میشه یه نفر مک بو پروش رو هنگام اجرای ویندوز روشن بذاره ببینه چند ساعت باتری دوام میاره؟؟
اگه زیر 6 ساعت باشه خب میرم سراغ سری z سونی که ادعا میکنه 8 ساعت نگه میداره.
ممنون
اگر تعداد بیشتر از یکی نباشه موردی نداره ! احتمالا باید بدون کارتون وارد کشور بشه![]()
در حد ۲۰۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده!!!![]()
سلام
میخاستم بدونم مطمئن ترین جا واسه خرید اپل کجاس؟؟؟؟
من میخام ازنقش بگیرم
هر کی اطلاعاتی داره بگه لطفا؟؟
قيمت خوب : الماس پايتخت
ضمانت خوب : اپل ايران - نقش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)