تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 2199 اولاول ... 1371872272332342352362372382392402412472873377371237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.منم سرویس 512 گرفتم و خدا رو شکر تا الان که راضیم.فقط چقدر زود ترافیک مصرف میشه من الان یک هفته هم نشده 1 گیگم رفت !!! با این که اصلا دانلود انچنانی نداشتم و بیشتر وب گردی بوده.
    راستی اگر بخواهیم سرعت اتصال رو بفهمیم سایتی هست که مثل speedtest ازمایش کنه؟ چون تو خود سیستم کامپیوتر که دائم 100mbps هست.
    یه سوال دیگه برای زمانهایی که دانلود مجانی هست ایا باید موددم رو خاموش روشن کرد یا نه همینطوری میتونیم استفاده کنیم؟
    اون سرعت 100mbps سرعت اتصال اینترنت نیست سرعت پورت لن سیستمتونه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دمه مبین گرم فکر کنم یوسف آباد میدان کلانتری به بالا رو هم آورده تو پوشش کامل (یه BTS جدید حدود کوچه های 43-47 جهان آرا نصب کردن) تا چند وقت پیش آنتنم بین 3-4 بود و سیگنال دریافتی 60-3 درصد
    ولی از هفته پیش تا حالا آنتنم فیکس 5 تا پر شده و سیگنال دریافتی 100 %
    RSSI هم که 70-72 بود شده 56
    CINR هم 17 -18 بود شده 29-30
    سرعتم خیلی بهتر شده
    سرعت دانلوم هم بین 66-68 فیکسه بعضی وقتا به 71-72 هم میرسه

منم یوسف ابادم ولی پایین میدون کلانتری.انتنم الان 4 تاست ولی 5 تا هم بعضی جاهای خونه میده ولی عجیبه که چند روز پیش بردم خونه یکی که چند تا خونه اونورتر از ماست از 2 تا بیشتر نمی شد .فقط یجا به 3 تا رسید که اونم هی روشن خاموش می شد؟ با 2 تا انتن نمیشه وصل شد نه؟ من که نتونستم.
    شما از خود مبین پرسیدی که انتن جدید تو جهان ارا نصب کردن؟
    Last edited by ساحل 1; 09-03-2011 at 14:45.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی نمیشه روی این rssi و cinr حساب کرد!!!
    من جایی هستم که روی نقشه پوشش حتی outdoor هم نیست اما با مودم داخلی بیسیم الان 2 ماهه که دارم استفاده میکنم خیلی ام راضیم!!سرعت 1mb گرفتم
    سرعت دانلود همیشه روی 136-142 هستش پینگ هم روی 200-290 تو این 2 ماه کندی سرعت شاید 1 روز داشتم!!!
    کلا عالیه!!!
    جالب اینجاست که که CINR روی صفر!!!
    مودم هم 2 تا چراغش روشن حداکثر!!!
    RSSI هم -82!!!!!
    نمایندش میگفت شما از نظر ما قعطی!!!!

ما که راضی هستیم!!!

اینم عکس کنسول مودم:
    cinr شما 9 است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کیفیت سرویس من همچنان افتضاح. صفحات که به زور میان با لا و نصفه لود میشن. سرعت دانلود با یک کانکشن هم بسیار پایین است. درمورد سایت هایی که هاست خارجی دارند که بسیار افتضاح تر.

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کیفیت سرویس من همچنان افتضاح. صفحات که به زور میان با لا و نصفه لود میشن. سرعت دانلود با یک کانکشن هم بسیار پایین است. درمورد سایت هایی که هاست خارجی دارند که بسیار افتضاح تر.
    سلام
    من تازه تو اهواز گرفتم
    کیفیت سرویس من که خوبه
    سرعت دانلود هم همونی که باید باشه هست

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه تو سایت E-Care فهمید ترافیک شبانه را چجوری حساب می کنه؟
    اصلا معلوم نیست این ترافیکی که کم می کنه مال چه زمانیه؟ چرا اینقدر با تاخیر میزان کم شدن ترافیک را نشون میده؟

آیا برای اینکه از ترافیک شبانه کم کنه باید بعد از ساعت 2 شب مودم را خاموش و روشن کنیم یا خودش عقلش میرسه ؟

7. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کسی میدونه چطوری میشه تو سایت E-Care فهمید ترافیک شبانه را چجوری حساب می کنه؟
    اصلا معلوم نیست این ترافیکی که کم می کنه مال چه زمانیه؟ چرا اینقدر با تاخیر میزان کم شدن ترافیک را نشون میده؟

آیا برای اینکه از ترافیک شبانه کم کنه باید بعد از ساعت 2 شب مودم را خاموش و روشن کنیم یا خودش عقلش میرسه ؟
    این هم تست از ما:

میبینید که سرعت کاملاً در نوسانه

در مورد سوالتون هم باید بگم که: نه خیر! خودش عقلش نمیرسه. بهتره مودم رو ریبوت کنید چون ممکنه بعضی ساعات رایگان رو محاسبه کنه.

در واقع زدن هر بلایی که خواستن سر اینترنت آوردن.

نتایج تست از سایت مبین نت:

-Download speed 508 Kbps -Upload speed 535 Kbps -D/load COS 98 % -U/load COS 77 % -RTT 78 ms -RTT Consistency 39 % -Max Delay 73 ms -Avg Delay 57 ms -Max Bandwidth 508 Kbps -Route Speed 6721 Kbps
    با نگاه به این نتایج متوجه شدم که کیفیت سرویس عادیه و تغییری نسبت به قبل نکرده پس نتیجه میگیریم کاسه ای زیر نیمکاسه است.

9. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حجم دیتا در طرح ویژه 20-25 گیگه
    میخواستم بدونم نحوه ی تقسیم تو هر ماه چطوریه ؟ ( تقسیم بر 12 میشه یا تا آخرشو میشه تو یه ماه استفاده کرد )
    در ضمن کسی از طرح های آینده خبری نداره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

حجم دیتا در طرح ویژه 20-25 گیگه
    میخواستم بدونم نحوه ی تقسیم تو هر ماه چطوریه ؟ ( تقسیم بر 12 میشه یا تا آخرشو میشه تو یه ماه استفاده کرد )
    در ضمن کسی از طرح های آینده خبری نداره ؟
    تو یک سال 20 گیگ به شما تعلق میگیره شما می تونید اون رو در عرض یک سال تموم کنید یا در عرض یک هفته هیچ فرقی نمیکنه.

12. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تو یک سال 20 گیگ به شما تعلق میگیره شما می تونید اون رو در عرض یک سال تموم کنید یا در عرض یک هفته هیچ فرقی نمیکنه.
    ببینم بعد از اتمام حجم میتونم از طرح های ماهانه استفاده کنم یا فقط باید مگابایت اضافه رو بخرم ( همون که نوشته مگابایتی 50 ریال )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 39 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 39 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •