هر چی بوده بنده این گوشی رو شربتی از لعل لبش چشیدیم و برفت!
در مورد 8 گیگ من مشاهداتی نداشتم چون مال بنده 16 گیگ بود
هر چی بوده بنده این گوشی رو شربتی از لعل لبش چشیدیم و برفت!
در مورد 8 گیگ من مشاهداتی نداشتم چون مال بنده 16 گیگ بود
سلام من همین لان با این کلوپ آشنا شودم.
من 16 رو دارم دنبال نرم افزاری براش می گردم ه بتونم بدو صدای بوق مکالمه هام رو با کیفیت بالا ضبط کنم.
باتشکر
راسی یک سوال دیگه شارز این گوشی چقدر تقریبا برایمن خیلی طول بکشه 30 ساعت این عادیه؟؟؟
با سلام برای دانلود این برنامه در گوگل می تو نی راحت سرچ کنی و از این سایت هم قابل دانلود هست .
برنامه برای 5800 و x6 هست .و سیمبیان سری 60 ویرایش 5
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بدون استفاده زیاد 30 ساعت شارژ خالی میکنه و مصرف که مشکلی باید باشه اما اگه باش کار میکنی و استفاده سنگین نه مشکلی نیست من تو دستم 4 تا 5 ساعت ویدیو میبینم به نت وصل میشم و .... تنها 3 خط خالی میکنه در استفاده سنگین .
اگه کمک بیشتری خواستید در خدمتم .
سلام
آقا من می خواهم همین x6 رو بخرم خیلی باحاله حالا چند تا سوال داشتم
توی این رنج قیمت گوشی بهتر از این هست؟
خب سایت gsm زده motion sensor نداره ولی بقیه ی سایت ها زدن که سنسور داره بالاخره داره یا نداره؟
خروجی تلویزیونش composite هست که به تلویزیون های crt وصل بشه و بشه فیلم گذاشت؟
مشکلی در مورد هنگ و... نداره؟
فرق 8 گیگ با 16 گیگ یا 32 چیه؟ فقط فضا یا امکانات بخصوصی هم دارن؟ قیمتا چقد فرق می کنه؟
اینطور که من فهمیدم هندز فری بلوتوث همراهش هست درسته؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
با سپاس
دوست من به سلامتی منظورت از باحال تر چیه این گوشی گوشی خوبی هست .
شما از گوشی چه انتظاری دارید بیان کنید تا بیشتر راهنماییتون کنم .
و حافظه خارجی رو ساپورت نمیکنند و فرقشون تنها در حافظه داخلی هست .
هدست بلوتوث تنها در بسته های 32 گیگ سری اول موجود بوده و دیگه موجود نیست .
1-صفحه نمايش لمسي خازني با ابعاد 3.2 اينچ و نسبت 16:9 ،تفکيک 16 ميليون رنگ
2-سيستم عامل سيمبيان سري 60 UI،ويرايش 5
3-پردازنده ARM11 با سرعت 434 مگاهرتز،128 مگابايت RAM
4-دوربين 5 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED دوتايي
5-فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم بر ثانيه
6-تکنولوژي Wi-Fi مجهز به فناوري UPnP
7-GPS+A-Gps
8-حافظه داخلي 16 گيگابايت
9-راديو FM استريو مجهز به RDS
10-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
11-پورت استاندارد microUSB ورژن 2.0
12-کيفيت صداي بسيار خوب
13-سنسور مجاورت جهت خاموش شدن خودکار صفحه نمايش حين مکالمه
14-شتاب سنج داخلي جهت چرخش خودکار صفحه نمايش و بازي هاي حرکتي
15-وروردي استاندارد جک 3.5 ميليمتري صدا
16-اسپيکر هاي استريو
17-خروجي تلويزيون
18-صفحه کليد QWERTY لمسي (مجازي) در حالت افقي
19-نرم افزار مکان يابي Ovi Maps 3.0 Touch
سنسورها حرکتی ( Motion Sensor )یکی از متداول ترین سنسورهایی که امروزه در سیستمهای اعلام سرقت مورد استفاده قرار می گیرد سنسورهای حرکتی ( Motion Sensor ) میباشند که امروزه با اسامی گوناگون از جمله سنسورحرکتی ، چشمی ، رادار ، PIR و ... می توان انها را در بازار یافت .
این سنسورها به خاطر دید وسیع و پروسسی که در محیط انجام می دهند امروزه به یکی از اجزاء اصلی سیستمهای اعلام سرقت تبدیل شده اند به طوری که بیشتر شرکتها در اکثر پروژه های اعلام سرقت خود از این سنسورها استفاده می کنند . ما می خواهیم با نگاهی دقیق تر بر روی این سنسورها به برسی عملکرد این گونه سنسورها بپردازیم .
PIR چیست ؟ PIR مخفف کلمه ( Passive Infrared Sensor ) است .
Passive : عبارت پسیو در این سنسور به معنای ان است که این سنسورهیچ انرژی از خود ساطع نمی کند و فقط تششعات مادون قرمز را دریافت می کند .
: Infrared امواج فروسرخ یا به عبارتی اشعه مادون قرمز در علم فیزیک به قسمی از طیف پرتوهای الکترومغناطیسی اطلاق میگردد که دامنه طول موج آنها از بالای نور سرخ مرئی آغاز و تا امواج غیرمرئی ریزموج یا مایکروویو را دربر میگیرند .
هر جسمي كه دماي آن بالاتر از صفر مطلق يعني 273 درجه زير صفر باشد از خودش انرژي از جنس امواج نوري ساطع ميكند. ميزان اين انرژي كه از جسم ساطع ميشود وابسته است به:
اختلاف دماي سطح جسم با دماي محيط ، ميزان دماي خود جسم ، ميزان انعكاس نور از جسم ، ابعاد فيزيكي جسم ، ميزان توليد انرژي داخلي (فعاليت و متابوليسم) و طول موج اين نور وابسته به دماي جسم ميباشد . بخش زيادي از اين انرژي كه از شي تابش ميكند از نوع مادون قرمز ميباشد كه مربوط به بخش نامريي طيف امواج الكترومغناطيس ميباشد .
این گونه سنسورها دارای بخشهای زیر می باشند :
- يك سنسور كه نسبت به نور مادون قرمز دريافتي عكسالعمل نشان ميدهد
و آن را به ميكرو ولت تبديل ميكند.
- لنز كه پلاستیک چند وجهی است که میدان دید را به تعداد زیادی قطعات افقی و عمودی تقسیم می کند این لنز اطمينان ميدهد نور مادون قرمز از مناطق مجزايي كه از هم فاصله دارند و از بين آنها نوري دريافت نميشود گرفته ميشود.
- يك مدار الكترونيكي كه تغييرات ولتاژ ناشي از انرژي مادون قرمز كه به دليل حركت جسم در مقابل زونها ميباشد را در يك زمان معين اندازه ميگيرد و نسبت به آن عكسالعمل نشان ميدهد
سنسور مادون قرمز فقط به دماي ناشي از بدن انسان يا حيوان خونگرم كه در محدوده 8-14mm است عكسالعمل نشان ميدهد و طول موجهاي ديگر انرژي مادون قرمز مربوط به چراغها، نور خورشيد، تجهيزات گرم كننده و غيره را به منظور كاهش نويز جهت تشخيص حضور يك فرد در محدوده خود ***** ميكند . سنسور اصلي يك PIR، يك قطعه فوقالعاده حساس نسبت به نور مادون قرمز است كه داخل يك كپسول كاملاً بسته قرار گرفته است. هر نور مادون قرمزي كه به سطح سنسور بتابد در مشخصات الكتريكي سنسور تغيير ايجاد ميكند. اين تغيير توسط يك مدار الكترونيكي آشكار گرديده، تقويت شده و ميتواند منجر به بروز يك آلارم در خروجي PIR شود .
توو این رنج که نوکیا همینه ولی برند های دیگه هست !
motion sensor هم دارد !
بله به همه جور تی وی وصل میشه HDMI نیست!
این سوال در مورد ه هنگ رو بهتره این تاپیک رو بخونی !
اسن بهتره پیش از خرید هر گووشیی بیای اینجا تا همه چیه اوون گوشی بیاد دستت !!!![]()
8 با 16 که من فرقی ندیدم و قیمت دیروز هم 8 گیگ مشکی 305 بوود..
خیر !
همراهش نیست !![]()
ممنون جواب دادید
خب فقط یک چیزی
ویندوز موبایل هم میشه روش نصب کرد؟
با جاوا مشکلی نداره چون کیبورد نداره؟ (شنیدم که اگه کیبورد نباشه برای بعضی جاوا ها ایراد میگیره) خب جاوا هایی که از تاچ پشتیبانی نمی کنن کیبورد مجازیش فعال میشه براشون یا نه؟
خروجی تلویزیونش av یا همون composite ؟
ممنون
سلام
آیا converter هست که x6 رو پشتیبانی کنه و ویدیوها رو تو همون سایز و کیفیت x6 کانورت کنه
ممنون
دوست من این گوشی ویندوز رو ساپورت نمیکنه سیستم عاملش سیمبیان هست .
و کیبورد مجازی داره و با جاوا مشکلی نداره و برنامه هاش رو می خونه
و به تی وی هم وصل میشه
کاش پست قبلی من رو در همین صفحه خونده بودین دیگه نیاز به این سوال ها نبود .
دو تا از تبدیل کننده های فرمت های عالی این هست اما هزاران مبدل دیگه هست در این زمینه
Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
حتی میشه تمام فرمت های صوتی و تصویری رو تبدبل کرد و حتی صدای ویدیو و موزیک رو افزایش داد .
Aiprosoft Quicktime Video Converter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)