173 تا بازی فول کرک شده برایhd2
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
173 تا بازی فول کرک شده برایhd2
عذر میخوام, شما خودتون تست کردین بیلد های اندروید رو ؟ اگه آره جدیدتر هاش رو چی ؟ مثلا shubcraft 1.5 ؟
فکر کنم کم کم دیگه بچه های این تاپیک از دست من دارن شاکی میشن انقدر هی میگم اندروید, ولی به نظر من دیزایر بگیرین بهتره.![]()
از لحاظ سخت افزاری hd2 هم میتونه 720p فیلم بگیره, که خوب به خاطر شرایط ویندوز, تا vga بیشتر براش محیا نیست
الان توی اندروید 480*800 میگیره, و این طور که بوش میاد دارن روش کار میکنن که 720p رو هم براش راه بندازن.
بچه ها جدیدا این گوشی دس مردم خیلی زیاد شده.البته اکثرا ادمای باسود و حسابی هستن وگرنه بعضی ها هنوز فک می کنن اینا همون گوشی چینی های صفحه بزرگ چن سال پیشن.
اینکه فروشش خیلی زیاد شده نشونه شناخته شدنش و رضایت مشتری ها ازش هست
منم با کمک Mehdi_brg عزیز این گوشی رو خریدم
خیلی خیلی ممنونم از همه که نظراتشون رو گفتند .
با تشکر از شما
این روش جواب میده ولی نور محیط باید متوسط به پایین باشه
من خودم diamond 2 بدون گارانتی خریدم این کار رو هم کردم اونجا تو مغازه هیچی مشخص نبود
ولی دو ساعت بعد که هوا تاریک شد من به راحتی تونستم یه پیکسل سوخته رو تشخیص بدم
نتیجه از نظر من:
اگر بخوایم ازین روش استفاده کنیم باید زمانی برای خرید رفت که هوا تاریک شده باشه (شوخی)
بازم سوال
شنیدم روی HD2 آندروید میشه نصب کرد...ظاهرشه یا خودش؟؟؟
و اگه خودشه نرم افزارها و بازی های آندروید رو ساپورت و اجرا میکنه؟ بازم ممنون![]()
این حرفتون کاملا اشتباست! لنز امکان سخت افزاریشو نداره! گوشی امنیا 2 با ویندوز 6.5 امکان فیلمبرداری سایز بالا رو داره
کاملا درست شنیدی اول باید یه رام miri روش بریزی و بعدشم یکی از بلید های اندروید رو روش بوت میکنی و تمام
برنامه ها وبازی های اندروید روش اجرا میشن و کار کردش از گوشی های اندروید هم بهتره چون سخت افزار خیلی قدرتمندی داره
تاپیک مخصوص رامهای کوک شده برای htc HD2
سلام
کسی فایل نصب COPILOT رو داره . همون تریال هم باشه مشکلی نیست
ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)