تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 432 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه golebeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

دوستان ترمی اگه مث پودمانی واحد کم بر دارم فرقش چطو.ری می شه مثلا مثل پودمانی 10 دواز ده تا بردارم می شه؟
    اونوقت دو سال و نیم زمان می بره!!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان. لطفا کمک کنید. من دانشجوی مهندسی در پیام نورم . میخوام از این کارشناسی ناپیوسته ها که علمی کاربردی بدون کنکور میگیره در رشته ای مثل گرافیک وارد بشم.
    هیچی نمیدونم. تماس هم میگیرم با روابط عمومیش جواب درست نمیدن و اصلا اطلاعات کافی هم ندارند. پرسیدم بیام اونجا حضوراً ... که گفتن بیای هم کسی جواب نمیده سوالی اگه هست باید همین تلفنی بپرسی. لطفا راهنماییم کنید. شدیدا به اطلاعات نیاز دارم. هرجور اطلاعاتی چون چیزی در مورد علمی کاربردی نمیدونم. مهمترین سوالهام هم ایناست

1. آیا این دوره بدون کنکور همون "پودمانی" هست؟ و دوره "ترمی" با کنکور سراسری دانشجو میگیره؟

اگه آره،
    2. آیا پودمانی همونه که مخصوص افراد شاغل گذاشتن و مدت دوره ش بیشتر از ترمی طول میکشه؟
    3. آیا مدرک پودمانی به مثل مدرک ترمی معتبره و امکان ادامه تحصیل داره؟ (مثلا کارشناسی گرافیکم رو که گرفتم برای ارشد بخوام به دانشگاه تهران برم)
    4. آیا برای شرکت در دوره پودمانی مدرک سربازی لازمه؟

پیشاپیش از توجهتون ممنون
    اگر هم استادی یا شخص صاحب منصبی رو اونجا آشنا دارید بهم خصوصی بگید حضوراً برم پیشش. (منظورم پارتی بازی نیست! میخوام راهنماییم کنه)
    ســـلام

جواب سوالاتتو من به ترتیب با لینک خود داشنگاه جامع علمی وکاربردی و سنجش میدم محمد ببین میتونه کمکت بکنه یا نه : )
    1- طبق خبری که توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
    دوره هاي کارشناسی ناپیوسته پودمانی دانشگاه جامع علمی کاربردی تا 11 آبان که دیروز بود تمدید شده.
    *پودمانی ناپیوسته اونم کارشناسی اینطوریه که شما باید آزمون بدین و بعد قبولی برین سر کلاس.
    حالا چرا آزمون میگیرن و شرط معدلی نیست رو نمیدونم.چون خود من که دارم پودمانی میخونم آزمون دادم.ولی آزمونی که من دادم باعث شد
    از دادن آزمون جامع پایان دوره کاردانی معاف بشم.
    حالا برای بچه های سایر دانشگاهای دولتی و غیر دولتی هم فکرکنم قانون اینه که اونا امتحان بدن .

2- دوره های پودمانی مخصوص شاغلین نیست و بقیه افراد غیر شافل هم توی پودمانی شرکت میکنند.حسن دوره های پودمانی این هست که کلاس ها در پنجشنبه و جمعه
    در ساعات عصر که معمولا شاغلین سرکار نیستن برگزار میشه از این جهت شاغلین خیلی تمایل دارن که وارد دوره های پودمانی بشن.از طرفی در دانشگاه جامع علمی و کاربردی
    آموزش ها خیلی کااربردی تر از ساید دانگاه ها هست اگر چه ممکنه واحدی در ارائه طرح درس اعلامی دانگاه جامع کم بزاره اما کلا آموزش ها مطابق برنامه و اطلاعات روز هست.
    *مثلا الان دانگاه ما 3 گروه داره A-B-C گروه Aشامل روزهای میانی هفته و ساعات اولیه روزه.گروه بعدی شامل روزهای اول و آخر هفته و ساعات میانی روز.گروه C شامل روزهای
    آخر هفته و ساعات پایانی یعنی 4 بعد از ظهر به بعد هست .

3- مقایسه مدرک ترمی و پودمانی مثل مقایسه دانشگاه سراسری دوره روزانه و شبانه هست.امکان تحصیل برای هر دو دوره امکان پذیر هست.اگه شما مدرک پودمانی داشته باشین
    تا دکترا هم میتونید ادامه تحصیل بدین و مشکلی نخواهین داشت.

4-برای کلیه آزمون های ورودی دانشگاه تکلیف سربازی باید مشخص باشه یا معافی یا سربازی رفتی یا از معافیت تحصیلی داری استفاده میکنی و غیره.کلا باید تکلیفت مشخص باشه.

*برای مشاوره اگه میخوای با کسی مشورت کنی من پیشنهادم دانشجویان خود دانشگاههای علمی و کاربردی هست..شماره هم صحبت میکنم دادن پ خ میکنم.

3. 2 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان ترمی اگه مث پودمانی واحد کم بر دارم فرقش چطو.ری می شه مثلا مثل پودمانی 10 دواز ده تا بردارم می شه؟
    اونوقت دو سال و نیم زمان می بره!!!!!!!
    توی دوره های ترمی دادن واحد کمی بیشتر از دوره های پودمانی هست.دوره های پودمانی واحد ها طبق برنامه ریزی خود واحدی که توش قبول شدین صورت میگیره.
    مثلا ممکنه شما دانشگاه Aبرای ترم اول 10 واحد بهتون ارائه بشه و ترم دوم 12 واحد جمعش میشه 22 واحد.
    من که دانشگاه B هستم برای ترم اول 14 واحد و ترم دوم 8 واحد بهم ارائه بشه در هر صورت مثل شما دارم واحد هامو پاس میکنم اگر چه توی تعداد واحد ها کمی با هم تفاوت داریم.
    برای زمان فارق التحصیلی هم دانشگاه ها نمیتون زودتر از 2.5 سال کسی رو فارق التحصیل کنند چون خلاف قانون هست.
    ولی اگه واحدی رو نیفتین و مرخصی نگیرین 2 ساله میتونید کاردانی تونو بگیرن.من ورودی مهر 90 هستم و مهر 92 درسم تموم میشه .ترم تابستونم بر میدارم.که سر 2 سال تموم بشه.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

پس با کارت پایان خدمت و معافی ثبت نام میکنند

حالا که من میخواتم برای کترشناسی شرکت کنم هیچ راهی نداره نه؟

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام .

من امسال درسم تابستون تموم شد؛ كنكور كارداني به كارشناسي دادم و ازاد كه ميخواستم تهران باشم 20 نفر كم اوردم و قزوين قبول شدم كه نرفتم و انصراف دادم ؛ دانشگاهش به نظر خيلي خوب بود ولي براي من كه از تهران ميخواستم برم خيلي مكافات داشت + يه سري مشكلات ديگه. سراسري كه ولش كن ، كلا 40 50 تا ميگيرفت كه دانشگاهشم ارززشو نداشت . نركده و دكه هست. . كلا كسي در جريان باشه ميدونه بدبخت تر از بچه هاي فني كه از هنرستان ميخونن وجود نداره . هر بلايي بود سر كنكور كارداني و كارشناسي سر ما پياده كردن .

شانس گند ما كنكور ها يكي شد . هر سال با درصد هاي من همه تهران ازاد قبول بودن ولي به ما رسيد ؛ ديگه كنكور ها يكي شد . لعنت به كسي كه كنكور ها رو يكي كرد . اخه سطع و نوع سوالات ازاد هم با سراسري تو مقطع كارداني به كارشناسي كلي تفاوت داره . رشته منم كامپيوتر هست.

خلاصه گفتم بهمن ازاد كنكور ميدم مثل پارسال. جالبش اين شد كه مثل اينكه 90% هيچ كنكوري تو بهمن هم برگذار نميشه . يعني الان تكميل ظرفيت گذاشتن يه ازاد تهران هم توش نيست . كنكور هم نميگيرن . ترو خدا شانس ما رو ببينيد .

الان ديدم يه كنكور پودماني هست . اين پودماني ها چطوري هستش ؟ از نظر ميزان اعتبار مدرك و درس ها ؟ شنيده بودم به جاي 2 سال 3 4 سال طول ميكشه ؟ انچنان عجله اي هم ندارم .
    ديگه يكي بگه كلا چطوريه ؟ ميترسم اين همه بخونيم اخرش بگن قبول نداريم . البته من نظرم بيشتر رو سال ديگه هست . مشكل سربازي او اينا هم ندارم .

متشكر.
    اگه آزادی که قبول شدی باراجین بود به نظرم اشتباه کردی نرفتی دانشگاه خوبیه .بچه های تهرانم اونجا زیادن. البته اگه از نظر مالی مشکل شهریه بالای آزاد براتون مساله ای نباشه .
    کلا پودمانی رو با دانشگاهی که گفتم مقایسه نکن . بعدش تو هر پودمان خونه پرش 14 واحد بدن (گاها بهشون کمترم میدن) اونوقت حدود 2.5 سال طول میکشه کارشناسیو بگیری. تازه اگر این وسطا واحدی نیفتی . خوبیشم اینه که مشروطی ندارن.
    مدرکشم توسط دانشگاه جامع و مورد تایید وزارت علوم صادر میشه.

7. این کاربر از PSYCHO_MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان کسی در مورد شرایط انتقالی گرفتن چیزی میدونه؟
    اصلا این کار شدنیه یا نه؟
    برای انتقالی گرفتم باید دانگاه مبدا و مقصد موافقت کنند .

شرایط انتقالی

ماده 38ـ انتقال به معني تغيير محل تحصيل دانشجو از يك دانشگاه [[ دانشگاه، موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] به دانشگاه [[ دانشگاه، موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] ديگر در همان رشته و همان مقطع تحصيلي است.
    ماده 39ـ انتقال دانشجو به هريك از دانشگاهها [[ دانشگاهها ، موسسات و مرکز علمی – کاربردی ]] تهران ممنوع است جز در موارد زير:
    1ـ شهادت، فوت يا معلول شدن سرپرست خانواده دانشجو، به طوري كه وي به تشخيص مراجع قانوني، به عنوان كفيل خانواده شناخته شود.
    2ـ معلوليت مؤثر دانشجو، به نحوي كه به تشخيص شوراي عالي پزشكي به طور مستقل قادر به ادامه زندگي نباشد
    3ـ ازدواج رسمي و دائمي دانشجوي دختر، كه محل تحصيل يا اشتغال شوهر در تهران باشد. به تأييد مراجع ذي ربط..
    تبصره 1ـ هريك از موارد مذكور در اين ماده بايد بعد از قبولي دانشجو در دانشگاه صورت گرفته باشد.
    تبصره 2ـ براي كارمندان رسمي يا پيماني دولت، ارائه حكم اشتغال ضروري است. و اگر شغل همسر آزاد است گواهي اشتغال و سكونت او در تهران بايد به تأييد مراجع قانوني يا نيروي انتظامي رسيده باشد
    تبصره 3ـ در موارد استثنايي كه دانشگاه تشخيص مي دهد، چنانچه محل تحصيل دانشجوي دختر در تهران باشد و شوهر او نيز در شهرستان، دانشجو باشد، اگر رشته تحصيلي دختر در شهرستان (محل تحصيل شوهر) موجود نباشد، شوهر او مي تواند به تهران منتقل شود.
    تذکر:در صورت دارا بودن شرایط ماده 39 شوراهای آموزشی واحدهای استانی در خصوص انتقال به سایر مراکز شهرستان نیز می باید اقدام نمایند.
    ماده 44ـ‌ دانشجوي متقاضي انتقال بايد در خواست انتقال خود را با ذكر مورد، حداقل 6 هفته قبل از شروع نيمسال تحصيلي به اداره آموزش دانشگاه [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] مبدأ تسليم نمايد.
    تبصره ـ تمام نمرات درسي دانشجو در دانشگاه [[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] مبدأ اعم از قبولي و يا ردي و سوابق آموزشي دانشجوي انتقالي از لحاظ مشروطي، عينأ در كارنامه دانشجو ثبت و نمرات دروس پذيرفته شده، فقط در محاسبه ميانگين كل او محسوب مي شود
    ماده 47ـ مدرك فراغت از تحصيل دانشجوي انتقالي توسط دانشگاه مقصد صادر مي شود. و در آن مدرك، تعداد واحدهاي گذرانده شده دانشجو و مجموع واحدها در دانشگاههاي[[ موسسه یا مرکز آموزش علمی- کاربردی ]] مبدأ و مقصد، با ذكر ميانگين نمرات آنها و سوابق تحصيلي دانشجو قيد مي شود.
    ماده 48ـ انتقال دانشجو در طول مدت تحصيل، در هر مقطع تحصيلي فقط يك بار مجاز است.

سلام .

من امسال درسم تابستون تموم شد؛ كنكور كارداني به كارشناسي دادم و ازاد كه ميخواستم تهران باشم 20 نفر كم اوردم و قزوين قبول شدم كه نرفتم و انصراف دادم ؛ دانشگاهش به نظر خيلي خوب بود ولي براي من كه از تهران ميخواستم برم خيلي مكافات داشت + يه سري مشكلات ديگه. سراسري كه ولش كن ، كلا 40 50 تا ميگيرفت كه دانشگاهشم ارززشو نداشت . نركده و دكه هست. . كلا كسي در جريان باشه ميدونه بدبخت تر از بچه هاي فني كه از هنرستان ميخونن وجود نداره . هر بلايي بود سر كنكور كارداني و كارشناسي سر ما پياده كردن .

شانس گند ما كنكور ها يكي شد . هر سال با درصد هاي من همه تهران ازاد قبول بودن ولي به ما رسيد ؛ ديگه كنكور ها يكي شد . لعنت به كسي كه كنكور ها رو يكي كرد . اخه سطع و نوع سوالات ازاد هم با سراسري تو مقطع كارداني به كارشناسي كلي تفاوت داره . رشته منم كامپيوتر هست.

خلاصه گفتم بهمن ازاد كنكور ميدم مثل پارسال. جالبش اين شد كه مثل اينكه 90% هيچ كنكوري تو بهمن هم برگذار نميشه . يعني الان تكميل ظرفيت گذاشتن يه ازاد تهران هم توش نيست . كنكور هم نميگيرن . ترو خدا شانس ما رو ببينيد .

الان ديدم يه كنكور پودماني هست . اين پودماني ها چطوري هستش ؟ از نظر ميزان اعتبار مدرك و درس ها ؟ شنيده بودم به جاي 2 سال 3 4 سال طول ميكشه ؟ انچنان عجله اي هم ندارم .
    ديگه يكي بگه كلا چطوريه ؟ ميترسم اين همه بخونيم اخرش بگن قبول نداريم . البته من نظرم بيشتر رو سال ديگه هست . مشكل سربازي او اينا هم ندارم .

متشكر.
    ســـلام

مدرک دانشگاه جامع علمی و کاربردی چه دوره ترمی چه دوره پودمانی مورد تایید وزارت علوم هست.
    کاردانی 2 سال -کارشناسی 2 سال.البته اگه واحد خوب ارائه بدن و خوب پاس کنید
    **هر دانشجو مي تواند در هر نيمسال تحصيلي حداقل 12 و حداكثر 20 واحد درسي را انتخاب كند.
    **حداكثر مدت مجاز تحصيل در دوره هاي كارداني و كارشناسي ناپيوسته 3 سال و در
    دوره هاي كارشناسي پيوسته 6 سال است. در صورتي كه دانشجو نتواند واحدهاي
    دوره را در حداكثر مدت مجاز تحصيل با موفقيت بگذراند از دانشگاه مربوط
    اخراج مي شود.

9. 2 کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[/QUOTE]

پس با کارت پایان خدمت و معافی ثبت نام میکنند

حالا که من میخواتم برای کترشناسی شرکت کنم هیچ راهی نداره نه؟
    حمید من زیاد به شرایط سربازی پسرا وارد نیستم این قسمت مربوط به شرایط سربازی هست بخون ببین کدومش بهت میخوره : )

Last edited by part gah; 02-11-2012 at 19:40.

11. این کاربر از part gah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پری ممنون از راهنماییت.. در باره این مورد
    4-برای کلیه آزمون های ورودی دانشگاه تکلیف سربازی باید مشخص باشه یا معافی یا سربازی رفتی یا از معافیت تحصیلی داری استفاده میکنی و غیره.کلا باید تکلیفت مشخص باشه.
    این خیلی مهمه یه کلمه این ور اون ور میتونه کل قضیه رو عوض کنه. اگه "معافیت تحصیلی" میخواد دارم. الان با همون تو پیام نور هستم دیگه
    اما تو عکسی که در پست بالا گذاشتی ننوشته معافیت تحصیلی که :(

13. این کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگه آزادی که قبول شدی باراجین بود به نظرم اشتباه کردی نرفتی دانشگاه خوبیه .بچه های تهرانم اونجا زیادن. البته اگه از نظر مالی مشکل شهریه بالای آزاد براتون مساله ای نباشه .
    کلا پودمانی رو با دانشگاهی که گفتم مقایسه نکن . بعدش تو هر پودمان خونه پرش 14 واحد بدن (گاها بهشون کمترم میدن) اونوقت حدود 2.5 سال طول میکشه کارشناسیو بگیری. تازه اگر این وسطا واحدی نیفتی . خوبیشم اینه که مشروطی ندارن.
    مدرکشم توسط دانشگاه جامع و مورد تایید وزارت علوم صادر میشه.
    ممنون از شما و دوست ديگمون كه جواب دادين .

واقعيتش من از اول خوب نگفتم چرا انصراف دادم . حالا ميگم .
    من موقعي كه ثبت نام كردم رفتم سر كلاس ما رو با بچه هاي رياضي كلاسامون رو يكي كرده بودن يعني جلسه چهارم بود ( جلسه اول ورودي هاي جديد ميشد ) + اينكه ما فني ها رياضي تو كنكور صفر ميزنيم. دوستان در جريانن برعكس تخصصي ها رو بهتر بلديم . واقعا بايد گل بگيرن اين سنجش رو با اين زمان اعلام نتايج و درب گروه اموزشي اونجا رو . شما فرض كن من ترم اول 3 تا درس رياضي داشتم ( ديفرانسيل - امار مهندسي - رياضي گسسته ) . كه 2 تاشون 3 و 4 جلسه گذشته بود ؛ اون يكي هم ميخواست جبراني بذاره . بيشتر استاد هاشم ميگفتن نميدونم ما از جزوه سوال نميديم و امتحانات سراسري هست و ... .

ميرفتم سر كلاس چيزي نميفهميدم خدا شاهده . بعد دروس تخصصي هم داشتم . بچه هايي كه از تهران هم ميرن نميگم كم هستن ولي تا اون جايي كه من ديدم بيشتر كرجي ها هستن يا غرب تهران . شهر هاي ديكه هم هستن كه كلا خونه گرفتن مثلا . از پلاك ماشين ها مشخص بود.
    حالا مسيرشو براتون بگم به عمق فاجعه پي ببريد . من از شرق تهران ، يعني رسالت ميرفتم . ساعت 4:30 صبح پا شدن و رفتن من يه طرف ، خستگي سر كلاس و برگشتن يا موندن يه طرف . اينكه اونجا چيزي نميفهميدم يه طرف ديگه.
    از نظر شهريه مشكلي نداشتم ولي بهم فشار ميومد دارم ميرم چيزي نميهفمم . خلاصه اونجا واقعا دانشگاه پر امكاناتي بود ، كلي سالن ورزش و بدنسازي و فست فود داشت ولي به نظر من به درد افرادي ميخورد كه كرج زندگي ميكنن يا خونشون نهايت 1 ساعت و نيم راه هست نه 3 ساعت و نيم.

من 2 تا ازاد تهران بغل گوشم هست چرا بكوبم برم اونجا . حالا مثلا يه كلاس وسط روز داشتم ديگه هيچي . يه بار ساعت 7:40 از خونه رفتم ساعت 11:15 رسيدم . انتقالي و مهمان هم كه كلا نميدادن . يعني مهمان يكي 2 ترم هم نميدن . نو بر بود به خدا . 6 واحد تابستون ور ميداشتي بايد ميرفتي اونجا .

مگه ميخوام خودمو عذاب بدم . اخرش هم بار ها ديدم تو دانشگاه هيچي ياد ادم نميدن . طبق پرس و جو ها فهمديم كه مدرك داشتن فقط مهم هست . يعني مدرك دانشگاهي رو ميخوان همه جا بعد ميگن چي كار بلدي ميگي هيچي .

ميخواستم كلاس زبان و شبكه هم برم . اون طوري كه بالا براتون گفتم اگر من ميرفتم اونجا كلا ميرسيدم خونه بايد باز ريكاوري ميكردم ميرفتم . 4 روز ديگه هم برف بياد بايد حتما 3 صبح پاشم برم لول. كلا كردن نون دوني دانشگاه ها رو . مدرك بگير بيا بيرون چيزي هم بلد نباش . اين نظر من هست . ديدم تو اطرافيانم .

عذاب كشيدن براي چي واقعا .

تازه من دانشگاه كاردانيم ميدان ونك بود . مثلا سطحش بالا بود .
    زياد كسي اونجا براي كارشناسي ناپيوسته قزوين ثبت نام نكرده بود از پسر ها . همين الان كه نميدونم ولي تا ديروز ميتونستي بري سايت ازمون براي تكميل ظرفيت همين قزوين رو بزني. ترازش از رودهن پايين تر ولي از اونجا 100 درصد بهتر هست . نمره كل 800 قبول شده بود . قبولي توش اسون هست ولي تازه اغاز سختي ها هست . يعني فكر كنم جمعا 15 تا تست يا 20 تا بزن برو . من نزديك 40 تا زدم كلا نمرم بود 1900 كه 200 تا براي تهران شمال كم اوردم . تهران جنوب كه قبول بودم ولي شانس بدم زدم تهران شمال .
    ديگه كارداني هم بدون كنكور راه ميدن . برين سايت azmoon.org .

من مطمئن بودم كسي از فني بره اونجا از رياضيات به بد مشكلي ميخوره .
    خلاصه اين تجربيات من بود . ببخشيد زياد شد .
    ولي شما با اين تفاسير جاي من بودين ميرفتين خدايي ؟

داره خودمونی میشه nilofar69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان لطفا راهنماییم کنید

من کاردانی نرم افزار بودم حالا میخوام برای دوره کارشناسی ترمی که دفترچه ش بعدا میاد برم it

می خواستم بدونم چه درسایی رو باید برای کنکورش بخونم؟
    و آیا بهم پیش نیاز می خوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •