سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
سلام
میخواستم بدونم واسه این گوشی برچسب ال سی دی مخصوصش اومده یا همون واسه ایکس وان رو بگیریم
Last edited by amirkhan405; 13-04-2010 at 08:31.
بچه ها برچسب نیاز نیستا...صفحش ضد خشه...من تاحالا برچسب نزدم...یه خطم روش نیفتاده..یدونه از این پارچه ها که واسه عینکه بگیرید هر وقت کثیف شد یا فکر میکنید که روش خط خطی شده با اون پاک کنید راحت تمیز میشه مثل اولش...
سلام.
چندتا بازی فول تاچ که روی استار بدون مشکل کار می کنن.(حتما همشونو دانلود کنید که اگه دانلود نکنید از دستتون رفته):
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم بازی 3 بعدی مکعب که خیلی قشنگه:
دانلود:
اینم همون بازی معروف کشتن مرغ ها با تفنگ(فول تاچ):
دانلود:
اینم شاهکار گرافیکی بازی های فول تاچ :
دانلود:
دوستان دیگه هم اگه بازی قشنگی که روی گوشی بدون مشکل کار می کنه به تورشون خورد دریغ نکنن.![]()
کسی جواب این سوالو نمی دونه ؟دوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
تکذیب میشه!چون متاسفانه روی صفحه ی گوشی من (قسمت سیاه رنگ) یه خط افتاده!
مال من که از همون اولم این دکمه ها برای بزرگ و کوچیک کردن فونت SMS بود! نمیدونم برای بقیه دوستان هم همینطوره یا نه.
سلام
بچه ها دمتون گرم به من خیلی کمک کردین فقط اگه میشه برنامه فارسی سازشو با لودرش بزارین من قبلا گوشی فلش کردم اگه بزارین میتونم خودم فارسیش کنم
مر30 از کمکتون
سلام.
بله همین طوره.کلید های ولوم در بغل این گوشی برای کوچک و بزرگ کردن فونت SMS ها نیز می توانند به کار روند.
---------- Post added at 09:22 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
سلام دوست عزیز
فکر میکنم شما باید یک ورژن فارسی از فرمور این گوشی رو دانلود و روی گوشی نصب کنید تا زبان فارسی برای شما قابل استفاده باشد.موضوع این هست که زبان فارسی روی خود فرمور موجود هست نه به صورت جداگانه.
بله ، خیلی وقته که اومده ! من 5 تاشو گرفتم ! فقط باید خیلی حرفه ای باشید تا بتونید درست جا بزنید ! من زدم عین روز اولی که برچسب خودش بود ( بابا حرفه ای) !
در ضمن این برچسب ها چند مدل و کیفیت داره بهتره که بهترین مدل و با کیفیت ترینشو بگیرید !
مال من اینجوری نبوده و نیسدوستان گوشي من يه كليد بغلش داره كه قبلا با اون مي شد صفحه اس ام اس رو مرور كرد ولي جديد با حركت دادن اين كليد سايز فونت عوض مي شه چرا ؟
دوست عزیز اگه میشه نحوه نصبتون که مثل اولش باشه را توضیح بدید ؟
چیکار کردید که پرز یا هوا زیرش نره ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)