تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 1024 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من که منظوری نداشتم چرا انقدر ناراحت شدی .
    انشالله که موفق باشی . اگر بخوای هیچ چیز نمی تونه مانع درس خوندنت باشه
    من خودم از همه نا امید ترم
    سلام
    کی گفته من ناراحت شدم ؟
    اتفاقا من خیلی خوشحالم واز حرفاتون خوشم اومد. تازه انرژی گرفتم برای درس خوندن.حرف های شما یه محرک بود.
    انشالله شما هم موفق باشید.
    ناامید ؟ چرا؟
    نا امید نباشید . نا امیدی اصلا خوب نیست .
    امیدوار باش دوست عزیز

2. این کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال w0rm's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر راز

پيش فرض

سلام
    کی گفته من ناراحت شدم ؟
    اتفاقا من خیلی خوشحالم واز حرفاتون خوشم اومد. تازه انرژی گرفتم برای درس خوندن.حرف های شما یه محرک بود.
    انشالله شما هم موفق باشید.
    ناامید ؟ چرا؟
    نا امید نباشید . نا امیدی اصلا خوب نیست .
    امیدوار باش دوست عزیز
    دوستان مراقب حرفاتون باشيد (الكي رقيب درست نكنيد)

4. این کاربر از w0rm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

شما ها مثلا کنکوری هستید؟!!!!!!!!!!!!!!!

اره . مگه کنکوری ها دل ندارن بخندن ؟
    همش که نمیشه درس خوند . میشه ؟

سلاچند روزیه (حدود 8 روز) کرخت شدم!
    اصلا نمیتونم درس بخونم..
    تو بهترین حالت روزی 4 ساعت میشه

یعنی حال و حوصله ندارم!
    در تمام طول روز خسته ام!
    وقتی نشستم پای کامپیوتر دیگه بلند نمیشم...
    چیکار کنم؟

ممنون/

ببین من هم پارسال اینطوری بودم . اما خوب یکی یه راه بهم پیشنهاد کرد که همون زمینه ای برای استارت مجدد شد .
    سعی کن همیشه با وضو درس بخونی . قبل از درس دعای مطالعه رو بخون . سعی کن بین هر 75 دقیقه یه استراحت کنی . وقتی بین درس حواست پرت شد 10تا صلوات بفرست . هر شب هم 2رکت نماز برای موفقیت همه جوونها و خودت بخون .
    واقعا تاثیر داره و روحیت رو بالا میبره

در ضمن elhameli عزیز رک و رو راست به خواهرت بگو که یا بچش رو بزاره مهد کودک یا یه فکر دیگه بکنه . من من هم اول به مادرم گفتم و اون هم به خواهرم انتقال داد اونم قبول کرد . از قدیم گفتن
    جنگ اول به از صلح آخر
    Last edited by eblisandenzo; 17-09-2009 at 22:25.

6. 8 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

آقا خدا بگم چیکارت نکنه..... مردم از خنده!!!

elhameli یه وقت به حرف این بچه ها گوش نکنی... خیلی خطر داره به بچه قرص دیازپام و غیره و ذالک بدی....

والا خونه ما داخلش ساکت بود ولی بیرونش بعضی وقتا خیلی اذیت میکرد... من از کلک قدیمی پنبه کردن توی گوش استفاده کردم!!! البته با ذکر یه سری نکات:

1- پنبه زیاد خوب جواب نمی ده من دستمال کاغذی رو گوله می کردم....
    2- حتما دور گلوله ها با کرم یا روغن کمی چرب بشه چون بعد از سه چهار روز گوش من زخم شد ولی اگه چربش کنی مشکلی پیش نمیاد..
    در مورد اين:
    يه چيزي هست كه دارو خونه ها ميفروشن!
    اسمه خارجيش هست sound fit و taperfit و earplug فارسيش ميشه صدا گير و اينا.....كلا مخصوصه همين كاره!
    2تا پنبه مانند كوچيگه كه ائل كوچيكش ميكني ميزاري توي گوس بعد كمك كم باز ميشه خودش! و صداي محيط رو خيلي كم ميكنه!
    قيمتش هم خيلي اروزنه1 بسته اي 500 اينا بايد باشه هر يكي دو هفته هم يه بسته..خود من نزديك يه سال استفاده كردم....عاليه...
    اينم چند تا عكس ازس:

8. 4 کاربر از transfer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اره . مگه کنکوری ها دل ندارن بخندن ؟
    همش که نمیشه درس خوند . میشه ؟

اتفاقا منم میخواستم اینو بگم

در ضمن elhameli عزیز رک و رو راست به خواهرت بگو که یا بچش رو بزاره مهد کودک یا یه فکر دیگه بکنه . من من هم اول به مادرم گفتم و اون هم به خواهرم انتقال داد اونم قبول کرد . از قدیم گفتن
    جنگ اول به از صلح آخر
    خدا از دهنت بشنوه.الان یک سال هست که دارم به خواهرم التماس میکنم ولی فایده نداره...
    پارسال همین بچه نذاشت من درس بخونم . حالا امسال شدن 2 تا ولی بازم خدا رو شکر 3 تا نیستن

فکر کنم امسال باید آواره کتابخونه بشم.

بچه ها خواهش میکنم این دعاها رو بکنین. نمیدونم چه حکمتی هست سر کنکور من این همه اتفاق باید بیفته !!!

1- دعا کنید همه بچه های فروم بهترین رشته و دانشگاه قبول بشن ( شایدم هم دانشگاهی شدیم)
    2- دعا کنید خواهرم بچه هاش رو زودتر برداره بره خونه خودشون
    3-دعا کنید بچه خواهرم زودتر مثل بچه های دیگه غذا بخوره ( آخه این بچه خیلی شیطونه باید کلی دنبالش کنی و ادا در بیاری شاید یه لقمه غذا وآب بخوره )
    4-دست از سر من هم برداره
    حالا صلوات بفرستید دوستان
    خوب حالا برید درس بخونید

10. 7 کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

در مورد اين:
    اسمه خارجيش هست sound fit و taperfit و earplug فارسيش ميشه صدا گير و اينا.....كلا مخصوصه همين كاره!
    2تا پنبه مانند كوچيگه كه ائل كوچيكش ميكني ميزاري توي گوس بعد كمك كم باز ميشه خودش! و صداي محيط رو خيلي كم ميكنه!
    قيمتش هم خيلي اروزنه1 بسته اي 500 اينا بايد باشه هر يكي دو هفته هم يه بسته..خود من نزديك يه سال استفاده كردم....عاليه...
    اينم چند تا عكس ازس:

آخ جون ... پس شبا راحت میتونم بخوابم
    ( خواهرزاده هرچی خواستی سروصدا کن من خوابم)

داره خودمونی میشه amirmon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران (کانون اغتشاشات اخیر.....)

پيش فرض

در مورد اين:
    اينم چند تا عكس ازس:

بابا ما بچه لب خطیم دیگه... روزنامه و کهنه بچه... خلاصه هرچی گیرمون بیاد می چپونیم اون تو !!

این جور چیزها واسه بچه مثبت هاست رفیق.... ولی خیلی بلند و بزرگ هستش این sound fit ..... چه جوری تو گوش جا میشه؟؟؟!!!! تازه اون تو بیشترم جا باز می کنه!!!! فکر کنم اگه بکنیم تو گوشمون بره برسه به مخ و دوگوله و این حرفا از اونور بزنه بیرون!!!!

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

من قلم چی نیستم و با سیستم برنامه ریزیش هم آشنا نیستم اما به نظر من به هیچ عنوان درسی رو ول نکن به این امید که بعدا میخونی . چون اشتباه محض هستش . ضررش رو هم وقتی بخوای این درس ها رو شروع کنی متوجه میشی .
    نه بابا کی جرئت داره شیمی رو ول کنه؟!!

برای 10 مهر میگم

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

نه بابا کی جرئت داره شیمی رو ول کنه؟!!

برای 10 مهر میگم

به هر حال
    از ما گفتن بود خوش تیپ

15. این کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام.
    1 چند وقتی بود نیومدم،دلم تنگ شد. تاثیر داشت رو درسم ولی نه اونقدر چون فعلا دارم استراحت میکنم.
    1اعتراض:بچه ها خواهشا اینقدر اسپم ندید ،این Dianella (مخلص هرکی اردیبهشتیه ) شوخی نداره ها میبنده تاپیکو.

1پیشنهاد:بچه هامن به عنوان 1 دوست یا 1داداش کوچکتر یا یک کسی که 1تجربه زیادی داره ازتون خواهش میکنم هیچ آزمونی رو غیبت نکنید آزمون 10 مهر و هم شرکت کنین به دلایل زیر:
    1.یک اصل خیلی مهم برای اونایی که آزمون میدن هست که میگه:برای کنکور بخونید نه برای آزمونبخاطر همین سعی کنین از همین الان بخونید و هی نگید من نمیرسم و ........چون هرچقدر هم بخونید بدرد کنکورتون میخوره.
    2.با تمام احترامی که برای کسایی که میگن:(اولین آزمون خیلی مهمه چون اگه اونو خراب کنیم روحیمون خراب میشه یا اگه اونوخوب بدیم.........) قایلم ولی کاملا با این نظر مخالفم.چون به نظر من اولین آزمون مثل اولین شوت میمونه که اصلا ربطی به شوت بعد نداره،تازه اگه شما تراز تون خوب بشه از کجا معلوم تو بادش نخوابین؟یا اگه ترازتون بد بشه از کجا معلوم روحیه 2برابر نگیرین؟
    3.اصلا فرض کنین آزمون نمیخواین بدین فقط 3 ساعت رو صندلی نشستن و جو آزمون و ......رو امتحان کنین.
    4.شما حتی اگه نخونین و برین سر جلسه و با سوالا کلنجار برین خیلی خوبه.میدونین برای چی؟چون مغزتون با سوالای امتحان کلنجار رفته و بعدا که میرید همون درسو بخونید سواله یادتون میاد و برای خوندن مطلب تهییج میشین.اصلا با نمونه سوالا آشنا میشید.
    5. در ضمن این آزمون چون جمع بندی 1 خصوصیت داره (مخصوصا برای سال 2ومیها)تو آزمونهای جمع بندی با اینکه نخوندی در کمال تعجب میبینی که بعضی ها رو میتونی جواب بدی چون قبلا خوندی خیلی سوالها هم برات آشناست.
    6.مطمین باشین اگه بگین این آزمون و نمیدم از آمون بعد میترکونم 99%نتیجه نمیگیرین(البته من امیدوارم بگیرین)
    7.از کسایی که تجربه موفق دارن بپرسین آیا تا به حا آزمونی رو غیبت کردن؟مطمینا خیر(شاید استثنا هم وجود داشنه باشه)
    پن1:امیدوارم که تونسته باشم نظرتون رو عوض کنم.البته اینها همه نظرات منه شای اشتباه باشه.
    پن2:معذرت که پست های من زیاد میشه.
    پن3:منی که اینا رو نوشتم واقعا به این نتایج رسیدمااااااااا.چون سال سوم فقط 3تا آزمون دادم و سال پیش هم فقط 5تا.

17. 6 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •