البته من هم امروز توی اینترنت به مدل 37 اینچ سامسونگ برخورد کردم ، تقریبا از نظر مشخصات تفاوت فاحشی ندارند ولی تفاوت قیمت این دو مدل حدود 200 هزار تومن هست (ال جی ارزونتزه) و از طرف دیگه سری 650 سامسونگ هم خیلی توصیه شده
البته من هم امروز توی اینترنت به مدل 37 اینچ سامسونگ برخورد کردم ، تقریبا از نظر مشخصات تفاوت فاحشی ندارند ولی تفاوت قیمت این دو مدل حدود 200 هزار تومن هست (ال جی ارزونتزه) و از طرف دیگه سری 650 سامسونگ هم خیلی توصیه شده
-بياين بحث رو VS نكنيم
-مشخصات يكساني دارند ميشه گفت انتخابتون رو سليقه اي كنيد بهتر هست
-امكاناتي مثل USB اگر بيشتر براتون مهم هست C530 رو انتخاب كنيد
-ديزاين ها وتصوير ها رو مقايسه كنيد و انتخابتون رو انجام بدين
-توي اين رنج قيمت سوني ديگه نداره ولي كمي بيشتر C550 گزينه بهتريه نسبت به C530
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
-بله اين اينچ هم توي نت هست ولي توي فروشگاهها ميشه گفت وجود نداره تنها يك فروشگاه توي مشهد 37 رو ديدم وبه هر فروشگاه ديگه اي گفتم گفت اشتباه ديدين
-من توصيه ميكنم از نزديك مقايسه اي داشته باشين و تجربي به نتيجه دلخواهتون برسين پنل LD650 هم گزينه خوبيه با توجه به امكانات و قيمت مناسبي كه داره
یکی به من بگه بین 46EX500 سونی و پلاسمای 42v20 پاناسونیک کدوم تصویرش باحال تره. خودم که بیشتر نظرم رو سونیه.
من تجربه ال سی دی رو دارم ولی تجربه پلاسما رو نه . با تصاویر تلویزیونها در مغازه ها هم نمیشه مقایسه کرد چون تنظیماتشون با هم فرق داره. در ضمن خودم می دونم کنتراست پلاسما بهتره و تمام مشخصاتشونه بلدم. ولی نمیدونم تفاوت دقیقا چقدره. آیا تفاوتی که عنوان میشه خیلی محسوسه یا زیاد محسوس نیست.
-اين انتخاب براي اون هايي كه مثل شما به LCD عادت كردند ويا تصاوير اون ها رو بيشتر ميپسندند كمي سخته مخصوصا زماني كه توي فروشگاه تصاوير نه چندان خوب پلاسماها رو ميبينيد كه اغلب بخاطر كاليبره نشدن وسورس هاي نا مناسبي هست كه به اونها وصل ميشه
-در مورد انتخاب بين دو مدل واقعا نميشه مقايسه كرد برتري هاي V20 كاملا محسوس هست
-البته توجه داشته باشين باز هم نظر و سليقه شماست كه حرف اول رو در انتخاب ميزنه![]()
خیلی متشکرم.
شما خودتون با چشم مقایسه کرده اید یا از روی مشخصاتشون به این نتیجه رسیده اید؟
من توی بعضی فروشگاهها که تصویر پلاسماها را دیدم بنظرم یه حالت دودی داشت ولی EX500 تصویرش خیلی براق بود . می دونم که فروشنده کنتراستش رو زیاد کرده بود اما اون تصویر دودی گیجم کرده. واقعا پلاسما بهتره؟ چقدر بهتره؟؟؟
Last edited by poonel; 20-11-2010 at 00:29.
دوستان عزیزی که میگن پلاسما خوبه همش روی رنگ مشکی بحث میکنند ولی تو رنگهای روشن LCD جالبتره و پلاسما یه حالت دودی داره. این عکس رو ببینید. تلویزیون پایینی پلاسمای پایونیره و بالایی LCD که مارکش یادم نیست.پایونیره واقعا دودیه!!! به نظر شما روشنایی LCD با حال تر نیست؟
حالا من موندم به این عکس و تصویرهای دودی پلاسماها در فروشگاهها توجه کنم یا طبق مشخصات برتر پلاسما روی کاغذ ، برم V20 بخرم. گیج شدم.
-من v20 رو هم ديدم توي فروشگاه ها متاسفانه كاربران تقريبا به نتيجه اي كه شما رسيدين ميرسن
-منتها توي خونه با كاليبره كردن تصاوير خيلي متفاوت ميشه
-هر چند در مورد برايتنس پنل هاي پلاسما به صورت عمومي از ال سي دي ها عقب هستند
-اين يك انتخاب شخصي ميتونه باشه خيلي ها بخاطر همين برداشتي كه شما هم داشتين دنبال پلاسماها نميرن و براقيت و برايتنس و رنگ هاي جيغ ال سي دي ها رو بيشتر ميپسندند (شايد مثل خود من )
از جوابتون ممنونم.
بنظرم پلاسما برای کسانی خوبه که بیننده حرفه ای فیلمهای سینمایی هستند و میخوان توی اتاق تاریک فیلم ببینند. درست عینهو سینما . در این شرایط پلاسما بهتر جواب میده . اما برای اتاق روشن ، روشنایی LCD بهتره . درسته؟
-بيشتر اساتيدي كه در اين فروم هستند پلاسما دارند اين بر ميگرده به نظر وسليقه شخصي افراد
- در بيشتر رويوها و بررسي ها نمرات بالا مربوط ميشه به پلاسماها
-منتها حرفي كه هميشه ميزنم اين سليقه و نظر شماست كه تعيين ميكنه كدوم بهتره براتون نه هيچ چيز ديگه اي
-در مورد روشنايي هم توي سري هاي جديد neo pdp از جمله v20 كه دوستان در اين انجمن تهيه كردند كاملا رقابتي هست در مد دايناميك با ال سي دي ها
-منتها در حالت عمومي همچنان نسبت به ال سي دي ها در اين مورد امتياز از دست ميدن
سلام دوست عزیز t_tanhayam
از اینکه شما اینقدر فعال هستید تشکر می کنم
من در انتخاب خرید برای یک تلویزیون 46 اینچ با مبلغ حدود 2.5 میلیون مردد شدم شدید.
هر چی هم بیشتر می خونم بیشتر مردد می شم،اگه امکان داره راهنمایی نمایید.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)