تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 1211 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

يا خدا اين چه گرافيکيه عجيبه والا ، berbatov که از 2009 هم بدتر شده بازيکن های milan هم که کوچيک ترين فرقی نکردن

البته چيزی که واضحه اينه که بازی رو pc هست و high detail هم نيست

اگه باز هم عکسی داريد بزاريد ممنون
    Last edited by UP-SNAKE; 08-09-2009 at 22:35.

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیش باحاله.خیلی ترسناکه قربون dead space.
    fifa کجا،این کجا
    خدايي هر كي يه اپسيلون آيكيو داشته باشه مي فهمه كه گيم پلي فيفا آشغاله صد رحمت به فيفا 98 هر چي جلوتر هم مي ره مزخرف تر مي شه
    pes كجا فيفا كجا

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

خدايي هر كي يه اپسيلون آيكيو داشته باشه مي فهمه كه گيم پلي فيفا آشغاله صد رحمت به فيفا 98 هر چي جلوتر هم مي ره مزخرف تر مي شه
    pes كجا فيفا كجا
    چی میگی؟
    گیم پلی فیفا مگه چشه به اون باحالی.وقتی شوت میکنی سنگینی توپ رو حس میکنی.
    البته من رو xbox بازی کردم.
    راستی یه وقت اینجا دعوا راه نیفته.هر دو بازی خوبن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

چی میگی؟
    گیم پلی فیفا مگه چشه به اون باحالی.وقتی شوت میکنی سنگینی توپ رو حس میکنی.
    البته من رو xbox بازی کردم.
    راستی یه وقت اینجا دعوا راه نیفته.هر دو بازی خوبن
    راست می گی من فیفا روی کنسول بازی نکردم اما چند ویدیو ازش دیدم که به نظر خوب میاد ، امیدوارم که pes 2010 هم خوب شده باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

من نمیدونم والا چرا شما همش منتظرید تا از یه چیزی ایراد بگیرید.متلا همین عکس بالایی.....ویدیچ که خیلی خوب بنظر میرسه .برباتوف هم که بنده خدا زیره چشمش سیاه.شما تو عکس زیری ببینید و خودتون قضاوت کنید:

یانکلووسکی و نستا هم که خیلی خوب هستن..حتما که نباید تغییر کنند...از قبل هم خوب بودن...تازه نما نزدیک نیست که بخوایم در مورد جزییات بحث کنیم....تازه این رو پی سی هستش و با بالاترین تنظیمات گرافیکی نیست.
    فقط میمونه ون در سار که اونم حالت عادی نداره و حتما داره با کسی صحبت میکه.........من میتونم در همین پس 2009 در بازی چندتا عکس از بازیکنا در حالات مختلف مثلا شادی پس از گل یا......... بگیرم و کسانی که این عکس[عکس اولی] رو دیدن و گفتن ترسناکه اگه اونو ببینن دیگه فکر کنم شب تو خودشون......
    در هر صورت بنظر من این طبیعیه.
    کلا pes در زمینه طراحی جهره ها و استایل بازیکنها و طراحی پیراهن خیلی از رقیبش جلو هست.شما به پیراهن های منچستر نگاه کنید....لبه یقه ها..استینها...کاملا حس میشه که پیراهن به بدن بازیکنا نچسبیده و ازاد هستش...چیزی که من در عکسهای رقیب ندیدم.
    Last edited by JUSTIN11; 09-09-2009 at 00:16.

6. 5 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا مشخصه کونامی امسال رو 3D چهرها هم علاوه بر تکسچرا کار کرده نیمرخ ویدیچ یو ببینید بهتر شده گونه هاش هم بهتر شده برباتوفم نیم رخش خیلی خوبه به نظرم....
    راستی فردا فکر کنم آدام میخواست در مورد پلی تست نهایی اخبار بده خدا کنه تاریخ عرضه دمو رم بگه..

8. 3 کاربر از maximiliyanus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بابا شما هم به چه چیزایی گیر میدید هاااااا.فقط یه چیزی باشه روی داداشم رو کم کنم دیگه هیچی نمیخوام.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان من قبلا فکر می کردم FIFA گرافیکش از PES بیشتره اما وقتی عکس زیر و دیدم فهمیدم فیفا گرافیکش کارتونی هست و PES گرافیکش واقعی تر هست به عکسی که گذاشتم خوب دقت کنید بنظرتون کدوم عکس به چهره ی واقعی انسان شبیه تره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تصاویر بزرگ را به صورت لینک قرار دهید!
    با تشکر Sam Fisher 09

کد:
    کد:
    کد:

11. 11 کاربر از Locker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

اااااااا.....دوستان عکسی رو که locker در پست 2402 گذاشته دقت کنید......اخرین عکس سمت چپ..........
    پشت سر تورس که داره میدوه مایکل اسین بازیکن چلسی......کاملا مشخصه.....یعنی اینکه چلسی هم لیسانس شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟......یا اینکه در خود بازی ادیتش کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کاشکی لینک عکسها رو میذاشتی......

یه چیز دیگه هم هست....در همون پست زیر عکس مسی که داره شوت میزنه..........تصویر کوچیک سمت راست.......بازی دو تیم ویارئال و رم هستش اگه اشتباه نکنم.........به تور دروازه دقت کنید..........زرد رنگه.........درست مثله ورزشگاه ویارئال یعنی el madrigal ............
    Last edited by JUSTIN11; 09-09-2009 at 04:58.

13. 8 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

کد:
    کد:
    کد:
    واقعا دست locker جان درد نكنه با اين عكس ها
    خيلي عالي بودن.
    با اين عكس ها اميد ما براي اجراي يك بازي در حد المپيك دوباره زنده ميشه
    تو عكس بازي برزيل - اسپانيا اگه به استايل كرنر زدن ژاوي دقت كنين متوجه ميشين كه استايلش نسبت به 2009 فرق كرده و دوربين هم مقداري به عقب رفته.
    تو بازي ويارئال - رم رنگ تور دروازه به رنگ تور ورزشگاه ويارئال دراومده و جزئيات پشت دروازه واقعي و خيلي عالي طراحي شدن
    تو بازي رئال - بارسلون هم اگه دقت كنين دوربين پشت دروازه خودنمايي ميكنه كه تو عكس هاي قبلي اين نوع دوربين رونمايي نشده بود و تبليغات دور زمين هم مختص ورزشگاه نيوكمپ و تيم بارسلون هستش.
    تو عكسي كه از بازي ميلان و رئال گذاشته شده استايل دويدن كاكا واقعا real هستش و تبليغات هم براي ورزشگاه برنابئو هست. فقط يه چيزي كه منو آزار ميده اينه كه چرا هميشه از اين توپ دهه 60،70 تو بازي استفاده ميشهبه نظر من بايد يا اين توپو حذف كنن و توپ هاي بهتري جايگزين كنن ، يا توپ هاي بيشتر و متنوع تري تو بازي لايسنس كنن كه بازي عالي تر بشه.
    تو بازي اسپانيا - ايتاليا تبليغات دور زمين براي من كه ناآشناست. براي شما چي؟
    تو اون بازي چلسي - ليورپول هم چيزي كه خونمايي ميكنه لايسنس چلسي هست كه واقعا عاليه. نگاهي به تبليغات دور زمين بندازيد. فكر كنم مال جام باشگا ها باشه. ولي تبليغات جام باشگاه ها كه ثابت هست. پس جريان از چه قراره؟ من كه نميدونم
    بچه ها منتظر انتشار اخبار جديدي از بازي باشيد. چون اين عكس ها تا همين يكي دو روزه در اندازه واقعي منتشر خواهد شد.
    Last edited by alex-sina; 09-09-2009 at 11:50.

15. 7 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •