ميگم اپرا ميني روش فول اسكرين اجرا ميشه ؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
ميگم اپرا ميني روش فول اسكرين اجرا ميشه ؟
آره
تو ساتیو که اجرا شد. هم اپرا مینی 4.2 و هم 5 بتا 2. البته برای این گوشی ها Opera mobile بهتره!
به ساده ترین روش ممکن.
تو خیابان داشتم میرفتم مغازه یکی از دوستام, باش حرف زدم بعد چون میخواستم به یکی دیگه هم
زنگ بزنم گذاشتمش تو جیب کناری کاپشنم, در صورتی که همیشه میذاشتمش تو جیب بغلم!!!
خلاصه رفتم یه روزنامه بخرم, بعد از خریدن روزنامه دست کردم تو جیبم که دیدم بله جا تره و بچه نیست
در کمتر از 3-4 دقیقه 600 تومن پر, البته الان بیشتر از اینکه حصرت پولشو بخورم, حصرت خود گوشی میخورم
چون واقعا بش وابسته شده بودم![]()
خب شاید از تو جیبت افتاده !
پنجشنبه میرم شی رو میخرم 500 تمن
میام براتوت ریوو جدید مینویسم
اینو که دیگه همه دارن
برو امنیا 2 بخر هم از این خیلی بهتره هم خودت اولین نفری هستی که میخریش ریویوشو بنویس دمت گرم![]()
نه امکان نداره, چون جیبم مستطیل رو به بالاست و خیلی بزرگ
هیچ رقمه امکان نداره که بیوفته.
حسن فرض میگیریم که از تو جیبش افتاده باشه ! بالاخره یکی پیداش کرده ...و قطعا شماره دوستان و خانواده این دوستمون هم تو دفتر تلفن بوده و این دوستمون هم باهاش تماس گرفته ...با این حساب میتونسته پس بده وگرنه حتی اگه افتاده باشه و ورش داره بازم دزدیه و فرقی نداره
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بعد یه خواهشی از دوستان میکنم این که بیشتر از اینکه اون بدبختو نفرین کنند ! کسانی که باعث شدند اون بدبخت این کارو بکنه نفرین کنند ... تاییدش نمیکنم ولی شاید از رو مجبوری این کارو کرده باشه و نفرین ما نه به عنوان یه عامل اثر گذار مثل مرگ طرف ! بلکه به عنوان یه عاملی که تو ذهن ما واقعیت رو دگرگون خواهد کرد اثر میزاره و شما رو از حقیقت دور میکنه ...
با تشکر![]()
Mobiola Webcam 3.50
فقط برای سیمبین با قابلیت اتصال به کامپیوتر از راه وای-فای، بلوتوث و کابل! بهترین برنامه هست...
من روی N82 خودم نصبیدم، چندین و چند رزولوشن برام تعیین می کنه. یکی 320x240 برای دوربین اصلی، یکی 177x144 برای دوربین دوم، یکی 240x320 برای اینترفیس گوشی ( توضیح می دم ) و دست آخر هم یک 640x480 که با کیفیت ترین فرمت فیلمبرداری دوربین اصلی گوشیم هست رو قرار می ده....که مطمئنا این آخری برای امنیا HD می 720x480 که دیگه می ترکونه!!!
درباره اون 240x320 اینترفیس باید بگم که هر کاری توی گوشیتون بکنین میاره روی صفحه نمایش. برای نمونه می خواین کیفیت و شیوه عکس برداری با امنیا HD رو به دوستتون از طریق اینترنت یاد بدین. کافیه گوشی رو بندازین روی این حالت اون وقت اینترفیس گوشیتون میاد توی وبکم یاهو مسنجر...![]()
شاد و پیروز باشین![]()
این عکسی کلی از اینترفیس برنامه هست:
این هم عکس هایی از محیط اینترفیس گوشیم. با کمک این برنامه می شه به طور آنلاین آموزش از طریق گوشی وبکم شده راه انداخت:
شاد و پیروز باشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)