نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟
نسخه فاینالشو از کدوم لینک میشه دانلود کرد؟؟
سلام
احتمالا قبلا بحث شده ولی ممنون می شم به منم جواب بدین
یک سیستم با سی پی یو 2.6 و رم 4 گیگ (1520) روش سون نصب کردم ولی نشون می ده 4 گیگ رم دارم که 2.9 تاش قابل استفاده هست
قضیه اون یک گیگ رم چی می شه ؟
(راستی اگه ممکنه بهتربن کرک ویندوز 7 را هم معرفی کنین - و این ویندوز را خودم بعد از انتشار نسخه نهایی دانلود کردم و هیچ مشکلی نداره)
ممنون
نسخه 32 بیتی فقط تا 3 گیگ رم میشناسه
اگه میخای کامل رم هاتو شناسایی که باید 64 بیتی نصب کنی
شما ويندوزتو اپديت كن ببين چطور ميشه
موفق باشيد
سلام کسی کرک تست شده و سالم ویندوز 7 64bit رو داره؟
1. داریور ویندوز 7 رو Defragment کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید و از سربرگ Tools گزینه ی Defragment now رکلیک کنید)
2.سیستمت رو Clean Up کن.
روش(روی درایور ویندوز 7 رست کلیک کنید و Properties رو انتخاب کنید سربرگ General گزینه ی Disk Cleanup رو انتخاب کنید و تیک های همه گزینه ها را بزنید و...)
سلام دوست عزیز
شما install_w7ldr.exe رو از این فایل اجرا کن ایشالا حل میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که بعد از نصب Windows 7 و اکتیو کردن اون با Vista به مشکل برخوردند و ویستاشون از حالت Genuine در اومد می تونن از کرک زیر ((Windows 7 Loader v1.7.3 (x86 & x64) استفاده کنند و هر دو ویندوز رو اکتیو کنند و لذت ببرند . من خودم این کار رو کردم (البته روی نسخه RTM)، هر چند که می خوام ویستا رو پاک کنم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه مورد اولی رفع شد اما مشکل عوض کردن بک گراند حل نشد چون من نت بوکمو تازه گرفتم و از اول نسخه Windows 7 Starter Edition روش نصبه. چون سی پی یوی این نت بوکها Intel Atom هست و واسه همین بعضی از امکانات رو در نسخه starter حذف کردند. از جمله عوض کردن بک گراند.![]()
سلام
یه مشکلی با ویندوز 7 دارم: وقتی می خوام عکسی رو ذخیره کنم این خطا رو می ده؟
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)