بله؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینم من توی بالاترین تنظیمات 65 فریم میگیرم بعد شما با پایین ترین تنظیمات 59؟
فکر کنم من اینطوری کنم .....
خدا میدونه چقدر میشه ( الان با Texture Quality Very High اینقدر میگیرم )
بله؟؟؟؟؟؟؟؟
ببینم من توی بالاترین تنظیمات 65 فریم میگیرم بعد شما با پایین ترین تنظیمات 59؟
فکر کنم من اینطوری کنم .....
خدا میدونه چقدر میشه ( الان با Texture Quality Very High اینقدر میگیرم )
باید ببینیم سیستمت چیه. 100% از سیستم من خیلی قویتره از نظر سخت افزاری. حتما مشضخصات سیستمت رو هم بگو
ولی واقعا 65 گرفتی
دم سیستمت گرم
من یه چیزی فهمیدم نمیدونم شما هم متوجه شدین یا نه .پج 1.03 صحنه های س:ک-س.ی بازی رو حذف میکنه
راک استار هممونو گول زده![]()
نوشته شده توسط anf-b
نوشته شده توسط oracle_eldorado
نوشته شده توسط anf-b
لطفا یکی کمکم کنه :(
Last edited by anf-b; 04-04-2009 at 09:32.
با عرض سلام خدمت دوستان
يك مشكل عجيب براي من در gtaiv افتاده
در مرحله shadow اونجايي كه بايد يك فروشنده مواد مخدر را تعقيب كنيم و همدستانش را بكشيم در داخل اپارتمان در اتاق مربوطه تكسچر ها اتاق كاملا بهم مي ريزد البته انها را مي كشم ولي وقتي بيرون مي ايم بايد تماسي با دوستش برقرار كند كه نمي كند وقتي موبايل را مي اورم هيچ تصوير موبايل ي لود نمي شود لطفا كمك كنيد چون پچ 1.0.3 را با كرك رازور نصب كردم ولي مشكل حل نشد ديگه داره اعصابم از اين بازي خورد مي شه
این پچ وقتی اولین بار نصب کنی این مشکلا رو داره شما بازیو از نو نصب کند بعد پچو بزن احتمال زیاد درست میشه من هم مشکلی مشابه داشتم که با این کار حل شد.
مگه این بازی صحنه داشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از اولش همینطور بوده هیچ وقت نشون نمیده
فکر نکنم حذف کنه
شما چی توی بازی دیدی که بعد از نصب پچ حذف شده
شما یا میتونستی توی کلاب ها بری یا این که زنان خیابانی رو سوار کنی
یا علی! بابا من پست اولو دیدم فر خوردم یعنی همه این کارا رو باید انجام داد؟ می رفتم کنسول می خریدم معقول تر بود!!!!
الان یکی به من بگه اگه بخوام بدون نصب پچ و مچ و این چیزا بازی رو نصب کنم باید کدوم مراحل رو انجام بدم؟
این فریم ورک و مخلفاتی که باید حتما نصب باشن قضیه شون چیه؟ من مشکلات اینترنتی دارم نمی تونم این همه نرم افزار که هست دانلود کنم!
نسخه ویستای من ultimate شه یعنی سرویس پک1 رو ندارم؟ حالا اگه دانلود کنم حجمش چقدره؟ نصبش یه وخ سخت نباشه!!!!
یکی بیاد کمک کنه من تازه جی تی ای گرفتم! از یکی پرسیدم گفت این همه کار لازم نیست حتما انجام بدی! نظر شما چیه؟ بگید دیگه!
عزیزم Service pack یک چیزه Ultimate یک چیز دیگه روی My Computer رایت کلیک کن برو Peroperties بعد توی بالا صفحه ای که باز شده ببین اخرش نوشته Service pack 1نسخه ویستای من ultimate شه یعنی سرویس پک1 رو ندارم؟
مگه تو DVD بازی رو نخریدی؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)