تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 334 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

کسی این مشکل ها رو داشته با تیبا.چهوری قابل حل است؟
    1-جیر جیر فرمون
    2- صدایی از کولر در درجه 3و4 که مربوط به سرعت باد نیست.
    3-صدای کوبیدن وتق تق کمک های جلو
    4-مصرف زیاد بنزین
    تاریخ تولید ماشین برای کی هست؟

مورد شماره1و 3 حل شده.

مورد 4 بعد از کیلومتر 5000 میگن بهتر میشه

مورد 2 رو یکی دیگه از دوستان داشت نمیدونم چه شد؟

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خدمت دوست عزیزی که گفتند وزن تیبا چون زیاده پس ایمنیش هم زیاده این حرف اصلا در مورد ایمنی قابل قبول نیست .چون ملاک ایمنی ماشین های جدید رو ساختار فضائیه شاسی مشخص می کنه نه وزنشون یکم بیشتر در این زمینه مطالعه بد نیست و مثل طرز تفکر قدیمی ها صحبت نکنید .
    در بی کیفیت بودن و بی امنیتی پراید شکی نیست .
    در مورد تست هم چون خودم ریو داشتم .حتی ماشین 1 به 2 هم تیک اف می کشید و تو شتاب هیچ وقت نا امیدم نمی کرد و مطمئن باشید اگه راننده ریو راننده باشه پارس ELX رو هم میگیره !((گشت نامحسوس رو ندیدید که غیر از زانتیا ریو هم داره!)

3. این کاربر از asme1982 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تاریخ تولید ماشین برای کی هست؟

مورد شماره1و 3 حل شده.

مورد 4 بعد از کیلومتر 5000 میگن بهتر میشه

مورد 2 رو یکی دیگه از دوستان داشت نمیدونم چه شد؟

تاریخ تولید:1390/4/1

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم

من قصد دارم رنگ بنفش روشن بخرم. ولی فقط چون بهم گفتن اینی هست که توی این عکسه! شما تایید میکنید؟ همین رنگی که توی تصویر میبینید بنفش روشن هست؟ نظرتون چیه در موردش؟

بنفشش رنگ قشنگیه . فکر کنم تو نمایشگاه ازش عکس گرفته باشم .
    اگه پیداش کردم براتون آپ می کنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه captainpersian's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

متاسفانه تاریخ تولید شما تو بازه زمانی تیبا هایی مشکل داره.البته حل شدنی هستش مراجعه کنید به گارانتی هرچه سربعتر

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

دوستان یه سوال مهم

من قصد دارم رنگ بنفش روشن بخرم. ولی فقط چون بهم گفتن اینی هست که توی این عکسه! شما تایید میکنید؟ همین رنگی که توی تصویر میبینید بنفش روشن هست؟ نظرتون چیه در موردش؟

کدوم شهر هستید؟؟ تقریبا همین رنگه.
    شما اگه قصد دیدن رنگی دارید و رو مینیاتور پیداش نمیکنید تو پراید 111 دنبالش بگردید چون کد رنگها دقیقا یکی هستش
    Last edited by captainpersian; 12-08-2011 at 15:52.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم

تیبا بنفش :

در آغاز فعالیت Mr. Tiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

captainpersian عزیز. ممنونم بابت پاسخ. من شهر قم هستم. این رنگ به نظرم خیلی قشنگه. برادرم میگه یه تیبا با همین رنگ توی خیابون دیده که واقعا قشنگ به نظر میومده. برام عجیبه که چرا مردم اکثرا رنگ های سفید و مشکی و نقره ای و نوک مدادی میخرن و کسی اصلا به این خرید ماشین هایی با این رنگ ها فکرم نمیکنه

من میخوام خرید فوری انجام بدم. احتمالا 2-3 روز دیگه برم نمایندگی سایپا. پولش آماده هست. فقط امیدوارم ماشین های تولید قبل از تابستون رو بهم ندن. چون ایراد زیاد دارن :(

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان یه سوال مهم

به نظر من هم رنگ بنفش بهترین رنگ برای تیباست-ولی تو عکس رنگش فرق میکنه رنگ ماشین بالا به آبی میزنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

خدمت دوست عزیز آقا یا خانم (asme ) باید عرض کنم ظاهرا شما عرایض بنده رو یا خوب مطالعه نکردید.
    یا هم خوب متوجه نشدید.
    بنده فقط به شاخص وزن اکتفا نکردم گویی که این مساله در خودروهای ایرانی که نه تست آنچنانی و تست گرمی روی انها انجام میشود
    نه به صورت پلاک شده روی خودرو نتیجه کیفیت خودرو در برخوردهای روبرو و جناحین مشخص است.
    و نه هیچ تست کیفیتی برای امنیت سرنشین و یا امنیت عابر اصلا مطرح است در ایران ....
    در این کشوری که هیچ شاخصی نداریم و ...
    پس ملاک ها هم تغییر میکند و 100 البته که شاخص وزنی و کلفتی ورق تشکیل دهنده بدنه و همچنین سپرهای موجود در بدنه ی خودروها به هرحال با شرایط موجود و خودروهای حادثه سازی که روز و شب جلوی چشم همه ی ما مانور میدهند شاخص و مبنای قیاس میشوند.
    در کشور ما به هیچ وجه اندازه گیری و تستی در این زمینه ها انجام نمیشود.
    100 البته که همه چون شما چشم بصیرت ندارند که مقاوت شاسی و سایز اجزای خودرو را از دور تشخیص بدهند.
    در مورد خودروی پژو 405 که مدت هاست مهمان ایرانی هاست هنوز که هنوز است هیچ تست کنترل بدنه و محافظت سرنشین و عابر پیاده در این کشور حتی اسمش هم برده نشده است...
    شما انتظار دارید خودروی تازه وارد تیبا به صورت کاملا تحلیلی و با اطلاعات دقیق بحث و نقد شود؟؟؟!!!
    وقتی هیچ اطلاعاتی از هیچ خودروی تولید داخل.نه تنها تیبا ،حتی همان زانتیا،وجود ندارد شاخص و ملاک بررسی بالجبار قیاس هایی میشود که تا اندازه ی زیادی به واقعیت نزدیک است.
    به عنوان مثال شاخص وزنی که بنده مثال زدم باید عرض کنم در ایرانی که هیچ شاخصی،هیچ جدولی،هیچ آزمایشی اصلا وجود ندارد.حتی برای تست ایربگ ،تیبا راهی کشور اروپایی میشود تا در انجا ایربگش تست شود
    و این را هم خودمان نمیتوانیم تست کنیم .... انتظار دارید برای بیان امنیت خودرو مثال بر مبنای اعداد و ارقام بزنم؟
    خوب بود اندکی نگاه کوچکی به دور و بر خودتان میکردید و شرایط را گوشه چشمی نگاه میفرمودید و بعد از آگاهی از وضعیت موجود نظریه میدادید.
    در این شرایط موجود عملکرد ترمز،داشتن ایربگ.و دیگر شاخص های امنیتی تیبا به کنار
    اما برای بررسی امنیت بدنه و اطمینانی نه 100 درصدی بلکه در قیاس با خودروهای هم سطح خود بررسی شاخص وزن بینش خوبی از کیفیت قطعات بدنه به انسان بی طرف میدهد.
    بنده برای شما مثال آوردم.
    حس میکردم با آن مثال ها منظورم را بیشتر درک میفرمایید که متاسفانه سوء برداشت کردید و اصلا منظور من را متوجه نشدید.
    به هر حال وزن پراید.405 و تیبا را در مثال ها آوردم
    باید توجه داشت که مواردی که به میزان زیاد روی وزن خودرو موثر هستند چه مواردی هستند.
    چرا پژو 1100 کیلوگرم وزن دارد.چرا پراید 780 کیلوگرم.
    چرا پراید 111 840 کیلوگرم وزن دارد مثلا
    برای شما اصلا این موارد یکی است؟
    اصلا به ذهنتان این سوال خطور نمیکند که چرا پراید 111 با اینکه به مراتب از پراید عادی کوچک تر است چرا از پراید سنگین تر شده است؟
    مطمئنا لاستیک ها و صندلی ها و بوقش که سنگین تر نیست!!!
    باید کمی ساختار خودرو را بررسی کرد و پر و جو کرد و بعد متوجه میشوید که این تغییر وزن ها هم الله بختکی نبوده و نیستند.
    تیبا اگر فقط با خودروی با هیکل به مراتب بزرگتر 405 فقط 40 کیلوگرم تفاوت وزن دارد این هم از سر اتفاق نبوده است.
    شاید شما در جریان نباشید اما بنده که چندین ماه قبل در مورد این خودرو کمی تحقیق کرده ام دلیل این موارد را بررسی و بعضا از افراد مطلع دلایلشان را شنیده ام.
    باید پذیرفت وقتی شاخص های درجه 1 بررسی کیفیت در کشوری خداحافظی میکنند
    شاخص های درجه 2 برای اینکه لااقل چیزی دست انشان باشد و بتواند خودروی آ را با خودروی ب مقایسه ی کیفی بکند به انسان سلام خواهند کرد.
    100 البته که اگر شاخص های درجه ی 1 برای هر خودرو موجود بود بسیار عالی بود
    متاسفانه نیستند.
    موفق باشید
    Last edited by TIBA-NAVID; 12-08-2011 at 18:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه TIBA-NAVID's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

متاسفانه تاریخ تولید شما تو بازه زمانی تیبا هایی مشکل داره.البته حل شدنی هستش مراجعه کنید به گارانتی هرچه سربعتر

---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

کدوم شهر هستید؟؟ تقریبا همین رنگه.
    شما اگه قصد دیدن رنگی دارید و رو مینیاتور پیداش نمیکنید تو پراید 111 دنبالش بگردید چون کد رنگها دقیقا یکی هستش

همسایه ی ما عینا بنفش روشن دارند.
    اوایل کهمن پیش خودم میگفتم ببین چه قدر بی سلیقست.
    میون این همه رنگ خوشگل رفته اینو انتخاب کرده ....
    اما بعد از مدتی.چه در اثر مدام دیدن باشد یا هرچیز دیگر چشمم بهش عادت کرده
    و حالا به نظرم بد نمی آید.
    اما خوب در مقایسه با رنگ های تاپ تیبا به نظر شخصی من که در رده ی اول نیست.

12. این کاربر از TIBA-NAVID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •