بازی بسیار بی نظیری بود....مخصوصا آخرش که سوآپ(مک تاویش) شپرد رو داغون کرد و اینکه پرایس زنده موند!
بازی بسیار بی نظیری بود....مخصوصا آخرش که سوآپ(مک تاویش) شپرد رو داغون کرد و اینکه پرایس زنده موند!
من یکبار تموم کردم و پاکش کردم...
شماها بجایه اینکه بشینید یک بازیو 20 بار برید بشینید یک بازیه جدید دیگه بکنید..اینهمه بازی...من که جنگ ستارگا(به جایی رسیدم که بازیم خرابه)ن میرم با دراگون ایج(اینو تازه نصبیدم)...
اقا چی بازی کنیم مشدی باشه؟
انقد بازی کردم که دیگه بازی نیست
منتظره بازی جدیدم .فعلا تا بازی جدید بیاد با این حال میکنیم دادا![]()
خوب اگر نظر منو موخوای و جنگ ستارگان جدید بازی نکردی حتما بازی بکنش (باید بگی تو چه سبکی میخوای)که توپهاقا چی بازی کنیم مشدی باشه؟
این تاپیک بازیشه میخوای برو ببین توضیحاتشو:
اینم تاپیک توضیح کامل راجبش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخوب شما دوست عزیز منم فکر میکردم دیگه بازی نیست ولی وقتی یه نگاهی به این تاپیک انداختم با خبر دوستمون مهدی جان:انقد بازی کردم که دیگه بازی نیست
منتظره بازی جدیدم .فعلا تا بازی جدید بیاد با این حال میکنیم دادا
دیدم ما اصلا بازی نکردیم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت IGN اینبار نگاهی به بازیهای PC داشته است و از دید این سایت بازیهای زیر برترین بازیهای تاریخ پلتفرم PC میباشد :
1- X-COM : UFO Defense
2- Star Wars TIE Fighter
3- Civilization IV
4- Baldur's Gate 2 : Shadowns Of Ann
5- Battlefield 1942
6- Half-Life
7- Sid Meier's Pirates
8- Rome : Total War
9- MechWarrior 2 : 31st Century Combat
10- Call Of Duty
- SimCity
12- World Of Warcraft (WOW)
13- The Sims
14- Company Of Heroes
15- Command & Conquer
16- Starcraft
17- Crysis
18- System Shock 2
19- Fallout
20- Grim Fandango
21- Deus Ex
22- Unreal Tournament
23- Doom
24- Diablo
25- Falcon 4.0
Last edited by rezadevilmaycry; 29-11-2009 at 19:51.
سلام دوستان ..
من بازی رو تا مرحله 6 رفتم بعد از بازی اتومات رفت بیرون
الان تا بازی رو باز می کنم بعد از 2 دقیقه میاد بیرون.
مشکل از کجاست. ماله من کرک هم نداشت نصب کردم مستقیم رفتم تو بازی بدون کرک بود
چه ربطی داشت؟یاشاسین تراختور
آره...یکی از دلایلم این بود....کلا باهاش حال نکردم...کلا...اخه ببین ما اینجا یه چیز خوب داریم و یه چیز خوبتر
یه چیز با امکانات داریم و یه چیز با امکانات بیشتر
نمی دونم چطوری انتخاب کردی ولی دلیلت شاید تخیولی بودن کراسیس باشه که من گیم رو اصلا تخیلی معنا می کنم
در هر صورت موفق باشی![]()
Last edited by !@#$%^&*(); 29-11-2009 at 20:06.
سلام.
کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا یکی کمک کنه من بازی را با چه ذوق و شوقی گرفتم 5 ساعته رسیدم مرحله ی آخر بعد از اینکه price هلیکوپتر shepherd رو می زنه میره لودینگ ولی بد از اینکه لود شد error میده پچ steam رو هم دانلود کردم به همون آدرسی که گفته بود رفتم ولی میگه فایلتون update هست !!!!!!!!!![]()
دادا تو میهن دانلود گفتن
همچنین دوستانی در نظرات اعلام کردند که موقع نصب نیاز به سریال نامبر دارند، بازی تست شده و سالم می باشد اگر درست نصب و کرک کنید از شما درخواست سریال نخواهد کرد.
پس از دانلود تمامی پارت ها و از حالت فشرده خارج کردن آن ها ، ۲ فایل ISO در اختیار شما قرار میگیرد .این دو ایمیج را می توانید توسط نرم افزار Nero با انتخاب گزینه Burn Image To Disc رایت کنید و توجه داشته باشید دی وی دی شماره ۱ شما باید دی وی دی ۹ GB باشد و نباید از دی وی دی های ۴٫۷GB استفاده کنید . یا این دو فایل را می توانید توسط نرم افزارهایی مانند Daemon و یا Alcohol 120% که شامل درایو مجازی هستند Mount کنید و سپس به نصب بپردازید . پس از نصب بازی دقت داشته باشید تمامی فایل های موجود در فولدر SKIDROW را در محل نصب بازی کپی نمایید . حال از این بازی بسیار زیبا لذت ببرید.
براي كرك بازي اين فايل را نيز در بين فايل هايي كه براي كرك كپي ميكنيد قرار دهيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کارو کردید؟
Last edited by Senator_Offline; 29-11-2009 at 22:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)