تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 381 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

مگه میشه از فایل های سیستم بک آپ گرفت و بعد بک آپ رو جایگزین کرد؟؟؟؟ آیا این کار باعث خراب شدن ویندوز نمیشه؟؟؟ منظورم این ویندوزی که نصبه نیستشا .. اون فایلی هست که هروقت هارد ریست میکنیم ویندوز اصلی از روش نصب میشه.. اونو میگم

سلام.

فایل هایسیستم منظور اون فایلهایی هست که شما بعد از انکه ویندوز رو بالا میارید روی اون نصب میکنید یا تغییراتی که در ستینگها و رجیستری میدید .وقتی بکاپ دارید بعد از هارد ریست میتونید اونو برگردونید مثلا" به حالت یک روز قبل یعنی تمام ستینگها و برنامه هایی که نصب کردید بر میگرده به 24 ساعت قبل و از نصب دوباره اونها بی نیاز میشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دیروز رفتم شهرک گوشیئ رو گرفتم دستم...فروشنده می خواست وارد سمس بشه..10 تا منو وارد شد یه سمس بده...واقعا اینطوریه؟

در چرخش صفحه سرعتش پایینه؟
    فروشنده تعطيل بوده . با shortcut فقط با سه تا touch مي توني شروع به زدن sms كني.

سلام.

با نصب برنامه های جانبی میتونید به راحتی به همه منو ها دسترسی داشته باشی از جمله اس ام اس .
    اما اینم در نظر داشته باش که اولا" گوشی های معمولی هم به همین اندازه باید مرحله پشت سر بزاری اما در عوض با ویندوز موبایل شما با هر تاچ یک حرف تایپ میکنی اما در گوشی های معمولی گاهی برای تایپ یک حرف یا عدد مجبوری 6 , 7 بار یک کلید رو فشار بدی.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام من adslدارم مشکلی نیست .لینکی که دادی رفتم فایل 2مگی هم دانلود شد اما وسط ستاپ ارور داد میشه خود برنامرو اگه زحمتی نیست اپ کنی همینجا؟
    سلام.

این فایل حجمش 28 مگ هست تو این سایت اجازه آپلود نمیده از این لینک بگیرید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

فایل هایسیستم منظور اون فایلهایی هست که شما بعد از انکه ویندوز رو بالا میارید روی اون نصب میکنید یا تغییراتی که در ستینگها و رجیستری میدید .وقتی بکاپ دارید بعد از هارد ریست میتونید اونو برگردونید مثلا" به حالت یک روز قبل یعنی تمام ستینگها و برنامه هایی که نصب کردید بر میگرده به 24 ساعت قبل و از نصب دوباره اونها بی نیاز میشید.
    يعني اصلا اون فايل اصلي كه ويندوز بعد از هارد ريست از رو اون نصب ميشه آسيب نميبينه؟؟؟ مطمئني؟؟؟؟؟ يكم توضيح بده لطفا

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

يه فارسي ساز خيلي قديمي نصب كردم حروف رو از چپ به راست مينويسه... راهي واسه درست كردن اين مشكل هست؟؟؟/

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فردا میرم گوشی رو بخرم..پیشنهادی در مورد مکان خرید..قیمت..نکاتی که باید بهش توجه بشه...فریمور گوشی چی باشه..یا چی نباشه؟ یا تو جعبه چی باشه؟

با تشکر...
    ------------------------
    اگه بخوره تو ذوقم چی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

لطفا بگيد چه كيفي بخرم كيفي كه خريدم چرميه.. بد نيست ولي نرمه تو جيب كه ميذارم به ال سي دي فشار مياد

9. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

يعني اصلا اون فايل اصلي كه ويندوز بعد از هارد ريست از رو اون نصب ميشه آسيب نميبينه؟؟؟ مطمئني؟؟؟؟؟ يكم توضيح بده لطفا

سلام.

بله مطمئنم .شما بکاپ رو واسه چی میگیری؟ بکاپ میگیری که اگر به مشکلی خوردی بتونی به حالت اول برش گردونی دیگه؟ من خودم تا حالا بالای 50 بار رو گوشی های مختلف انجام دادم.

اما توضیحات بیشتر :

فرض کن شما 50 تا برنامه نصب کردید رو گوشی (مثلا" تا 2روز قبل )و حالا میای 51 رو نصب کنی و برنامه به هر دلیلی درست جواب نمیده و پاکش هم که میکنی گوشی باز هم ایراد داره(مثل برنامه های فارسی ساز در اکثر موارد) و مجبور میشی گوشی رو هارد ریست کنی. وقتی هارد ریست کردی و ویندوز جدید (که خام هست و تنها برنامه های فابریک رو داره) نصب شد شما بکاپ دو روز پیش رو رد گوشی اجرا میکنی ( برای SPB کافیه کلیک کنی رو فایل بکاپ) گوشی بر میگرده به حالتی که دو روز پیش بوده (تاریخ اخرین بکاپ که گرفتی) وتمام برنامه ها تا اون تاریخ دوباره نصب میشه رو گوشی حتی بک گراند صفحه هم همون جوری میشه.
    واسه همین مسئله هست که اگر دقت کرده باشی توی SPB Backup یک گزینه داره واسه اینکه چند تا فایل بکاپ رو نگه داره که دیفالتش رو 3 هست یعنی اگر شما تنظیم کرده باشی 7 روز هفته بکاپ بگیره سر یک ساعت مشخص همیشه سه روز رو براتون نگه میداره و روز چهارم بکاپ روز اول رو پاک میکنه.( من تنظیم کردم رو هفت روز راس ساعت 2 صبح و 5 روز رو نگه داره وهمین یکی 2 دقیقه پیش بکاپ گرفتنش تموم شد و گوشی ریست شد. )
    نمیدونم تونستم کامل توضیح بدم یا نه اگر سوال خاصی باشه در خدمتم.

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

يه فارسي ساز خيلي قديمي نصب كردم حروف رو از چپ به راست مينويسه... راهي واسه درست كردن اين مشكل هست؟؟؟/
    فارسی سازش رو آپلود میکنم لینک میدم بگیر نصب کن درست میشه.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه police-force's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    MW2

پيش فرض

سلام.

شما اگر برای اتصال به کامپیوتر از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده کنی گوشی وقتی به کامپیوتر وصل باشه میتونی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنی و این عمل بصورت اتوماتیک انجام میشه و نیاز به هیچ تنظیمی نداره.

دوست عزیز من از برنامه مایکروسافت اکتیو سینک استفاده می‌کنم اما وقتی‌ که می‌خوام از اینترنت کامپیوتر استفاده کنم Gprs روشن می‌شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •