پراید کلا واسه محیط زیست ضرر داره و البته خطرناک هم هست!!!![]()
پراید کلا واسه محیط زیست ضرر داره و البته خطرناک هم هست!!!![]()
چه ربطی داره دوست من؟ پراید یکی از کم مصرفترین و از هر جهت اقتصادی ترین خودروهای موجود توی بازار ایرانه.
متأسفانه همچنان پیکان با اون مصرف وحشتناکش در حد 14 الی 15 لیتر در صد کیلومتر! داره بشکلهای مختلف روآ و وانت تولید میشه که هیچکس کاری بهشون ندارهوانت نیسان و بعضی ماشینهای دیگه هم که وضعشون وحشتناکه هم هستند.واقعاً جای سوال داره از نیروی انتظامی که چطوره اونا رو داره پلاک میکنه؟ آیا این خودش نوعی دورویی نیست؟
پراید 131 sx
اصلا عکسی تو کار نیست
گروه خودرو- شمارهگذاری پراید 132 دوگانهسوز پس از توقفی سه ماهه، بار دیگر از سر گرفته شد.
آن طور که معاون فنی مهندسی راهور ناجا در گفتوگو با خبرنگار ما عنوان کرد، شماره گذاری پراید 132 دوگانه سوز از شنبه گذشته از سر گرفته شده است.
به گفته سرهنگ علیرضا جهانگیری، سازمان حفاظت از محیط زیست به دلیل عدم انجام تست تطابق تولید (COP) در پراید 132 دوگانهسوز، این خودرو را فاقد استانداردهای آلایندگی لازم دانسته است؛ به همین دلیل حدود یک ماه از صدور مجوز شمارهگذاری آن خودداری کرد.وی تاکید میکند: بر اساس توافق سازمان حفاظت از محیط زیست و سایپا، مشکل شمارهگذاری پراید 132 دوگانهسوز از شنبه گذشته و به شرط رعایت تست تطابق تولید، برطرف شده است. این در شرایطی است که بنابه گفته معاون فنی مهندسی راهور ناجا، سازمان حفاظت از محیط زیست در صورت توقف انجام تست COP در خطوط تولید پراید 132 دوگانهسوز، باز هم از صدور مجوز شمارهگذاری برای این خودرو خودداری خواهد کرد.توقف یک ماهه شمارهگذاری سایپا 132 دوگانهسوز، سبب شد ثبتنامکنندگان این خودرو نتوانند در موعد مقرر، خودرو خود را تحویل بگیرند و با توجه به نامشخص بودن زمان شمارهگذاری این خودرو حتی سایپا به برخی از آنها پیشنهاد داده که به جای این محصول، خودرو دیگری دریافت کنند.حال به نظر میرسد با رفع مشکل شمارهگذاری «132»، ثبتنامکنندگان در بازه زمانی کمتری خودرو خود را دریافت کنند.
منبع :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینبار سایپا دیگه خجالت رو کنار گذاشت و پراید رو 10 میلیونی کرد.
لیست قیمت جدید سایپا منتشر شده و قیمت کلیه خودروهای خانواده پراید هر کدام 161000 و تیبا و ریو 185000 تومان افزایش قیمت دارند.
و برای اولین بار در لیست قیمت سایپا پراید به قیمت بالای 10 میلیون تومان رسید.
من که موندم کی باید جلوی این سایپا رو بگیره؟؟؟
یااااااااااااااا خخداااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا
جون من این عکس حقیقت داره ؟ یعنی یه پراید فکستنی 10 میلیوووووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه پول علف خرسه که آدم به یه پراید که قیمت اصلیش 2 میلیونه 10 میلیون بده؟
واقعا برای مملکت خودم متاسفم واقعاااااااااااااا.........
اصلا دیگه ارزش خرید نداره
10 میلیون باهاش میشه سمند LX مدل 86 خرید که خیلی سرتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)