بابا زاییدیم با این مانیتور خریدنمون 22700 گرفتم مشکل دارم با رزولیشن 1920 در 1080 با کابل DVI تصویر نمیده اگه هم بده رو رزولیشن 1024*768 میده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بابا زاییدیم با این مانیتور خریدنمون 22700 گرفتم مشکل دارم با رزولیشن 1920 در 1080 با کابل DVI تصویر نمیده اگه هم بده رو رزولیشن 1024*768 میده چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
refresh rate رو روی 50hz بذار
این مشکل از مانیتور نیست چون مانیتور اون تصویری که بهش ارسال میشه رو نشون میده و خودش که تصویر رو پردازش نمیکنه.
شما دنبال دلیل مشکلت توی کارت گرافیکت بگرد.
سلام
تنظیمات کارت گرافیکو چک کنید خیلی بعیده ایراد از مانیتور باشه.
خوب دوستان LCD های Samsung دوباره با افزایش قیمت مواجه شدن
تا سه شنبه قیمت ها این بود :
P22500 = 215 T
P23500 = 237 T
P23700 = 259 T
از امروز صبح :
P22500 = 228 T
P23500 = 257 T
P23700 = 277 T
اینا کمترین قیمتهای بازارن الان
دوست عزیز با تشکر از شما بابت قیمت ها و اطلاعات به روزی که می دهید.
می خواستم ازتون خواهش کنم اگه xl2370 دوباره تو بازار اومد، حتما به همه دوستان و بنده حقیر اطلاع دهید.
من که انقدر بازار رو گشتم از ایران تا پایتخت هیچی نیافتم.
به شدت به این مانیتور نیاز دارم.
با سلام دوستان عزیز
کدوم رو بهم پیشنهاد میدید
MSI N240GTX-MD512-OC/DDR5 قیمت 105
یا
XFX GT240 1GB DDR5 قیمت 133
واقعا بعيده مشكل از مانيتور باشه مخصوصا اگر سري p باشه![]()
شما یه تخصص عجیبی توی اسپم دادن دارید
اگر مشکل رو میخوندید متوجه میشدید که مشکل از مانیتور نمیتونه باشه
وقتی مانیتور تصویر میده یعنی سالمه و وقتی نمیتونه توی رزولوشن fullHD کار کنه نشون میده که توی خروجی از گرافیک مشکل هست(حالا خود گرافیک یا به صورت نرمافزاری)
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــ
عزیز من دارم میرم ادامه سربازی این آخرین پستم تو تهران است
هر کاری کردم درست نشده آخرین ورژن درایور رو هم نصب کردم تو ویستا هیچ مشکلی نیست ولی با ایکس پی مشکل داره تازه تو ویستا گزینه HDCP هم فعال میشه گرافیکم هم GINWARD GTX260 هست بعید میدونم مشکل داشته باشه دیگه مردم البته یه زنگ زدم سام رویس گفتن مانیتور رو بیارید تا ببینیم منم که وقت ندارم گذاشتم سه ماه دیگه که خدمت انشاالله تموم شد امید وارم اونموقع مشکلم حل بشه از شما هم ممنون که راهنماییم کردید
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:41 PM ----------
البته باید اینو بگم داداشم تو یه فروم دیگه تو اینترنت خونده بود که کلاً سر P سامسونگ یه همچین مشکلی داره ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)