برادر جان
میگم اصلا یه بایت هم دانلود نمیکنه
چه یه تیکه چه دو تیکه چه چند تیکه ای
اصلا به هیچ عنوان دانلود نداره
برادر جان
میگم اصلا یه بایت هم دانلود نمیکنه
چه یه تیکه چه دو تیکه چه چند تیکه ای
اصلا به هیچ عنوان دانلود نداره
خوب میگم نمیشه پشته هم بگیرید بره؟
یه مقدار روشن بزارید سیستم رو دانلود کنه تا این اوضاش درست شه دیگه
وگرنه سرعت و ... که برای من همونه تغییری ندیدم توش
استقلال تهران 128 نامحدود
آخه همه فایلها که 100 مگ 200 مگ رپیدشری نیستند. الان من دو تا DVD دیتا مکانی sample های10 ArcGIS رو از Rapidbaz دارم دانلود می کنم هر کدوم به نصفه رسیده. بذارم از اول دانلود شه!؟ یا 5-6 تا سرویس پک نرم افزارهای تخصصیم که هرکدوم 400-500 مگه رو بذارم از اول دانلود شه!؟ یک فایل 24 گیگی اطلاعات تخصصیمو که 20-30 درصد دانلود شده بذارم از اول دانلود شه!؟
این داتک دیگه داره جدا شورشو در میاره. این که به شعور آدم توهین می کنه و میگه ایرادی نیست از همه چی بدتره.
ااااه!!!! خوب شد اومدم اینجا!! فکر کردم مشکل کامپیوتر منه که رزیوم نمی کنه!! می خواستم فردا وقت بذارم دوباره ویندوز بریزم!!
بعد دو سال نیم داتکی بودن این آخرین روز بود. اونم ببین چه خاطره ای به جا گذاشتن!!
امروز زنگ زدم گفتم می خوام لغو کنم، گفت چرا؟ می دونید این سرویس دیگه ارائه نمی شه؟؟!! یه جوری می گه انگار گنج دست من داره، 64 کیلوبیت ماهی 15 تومن!
آخرین چیزی که فکر میکردم اتفاق افتاده باشه ، همین موضوع بود . یه سری که برنامه ها رو از اول نصب کردم
بعد گیر دادم به رپیدباز و ...
بعد دیدم بقیه لینکها هم همینطورین ...
خلاصه داشتم فکر عوض کردن ویندوز رو از سرم میگذروندم که ......
خدائیش خیلی باحاله ... تا حالا 1 گیگی از بین رفته سر این موضوع
به عقل شیطون هم نمیرسه این کارا
در ضمن سرویس من هم 128 محدوده ... بالاخره ما نفهمیدیم این کلیه یا مربوط به محدودها میشه
Last edited by mahan; 21-11-2010 at 10:57. دليل: چرند بودن سرویس داتک
ما هم داشتیم دنبال مقصر میگشتیم و بعقلمون رسید که محدود ها مقصرن ولی حالا معلوم شد که شما مظلوم واقع شدید![]()
بنده خدا محدودها خودشون شاکین. جدا چه می کنه این داتک![]()
Last edited by marahimi; 21-11-2010 at 15:40.
دوستان جناب پشتیبان بلاخره تراوش فرمودند که نرم افزار دانلود منیجرتونو عووض کنید
من خودم با اینترنت دانلود مینجر دانلود میکردم که مهندس گفت یا با خود بروزر دانلود کن یا از نرم افزار های دیگه استفاده کن
بازم طبق معمول گفت که یه مشکل کوچیکه که بعد از اینکه درست بشه میتونی با دانلود منیجر دوباره دانلود کنی
خب به این مهندس نگفتی که با خود بروزر هم دانلود میکنم همینطوری .
خواستی بگی بعضی ها ( مثل خود من ) از همه جا بی خبر عین این دیوونه ها داشتم هی این نرم افزار اون نرم افزار رو عزل و نصب میکردم .
یک شخصی دارند اونجا به نام شاطری از طرفدارای پر و پا قرص DAP ه. همه مشکلات رو ناشی از عدم استفاده از DAP می دونه.
اگه یه نفر از پشتیبانی تونست با مرورگر هم لینک رو Resume کنه من کلا همه کاربردهای اینترنتیم رو قطع می کنم.
شما قرار بود مکالمات رو ضبط کنی الان وقتشه ها. چند وقت دیگه کلی می خندیم بابت پاسخاشون.
این تناقض گویی هاشون منو کشته. تلفنی به من میگه مشکلی نیست و اینترنتی :
---------- Post added at 08:50 PM ---------- Previous post was at 08:48 PM ----------
دیروز بهش میگم آقاجون با ابزار عبور از محدودیت! دانلود انجام میشه ها. میگه آهان این ابزارها باگهای سیستمی ویندوز! رو فعال می کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)