من که گارمین رو ندارم ولی با شارژ مشکل اساسی دارم .... 3ساعت بیشتر دوام نمیاره !!! ......
من که گارمین رو ندارم ولی با شارژ مشکل اساسی دارم .... 3ساعت بیشتر دوام نمیاره !!! ......
سلام
من هم مثل اکثر دوستان گوشیم خطی کم نکرده.البته من فقط اسمارت کامو نصب کردم.
ولی در نهایت من به روش کارش شک دارم.فکر کنم مثله نوکیا ها همه باتری تو خط اول جمع بشه و بعدش سریع
بپره.
دوستان بعد از اینکه خط اول پرید آزمایش کنید ببینید چقدر دووم میاره، اگه بقیه خطها ( مخصوصا یکی مونده به
پایان ) سریع بپره یعنی سرکاریه
با تشکر
![]()
الان ساعت 8:30 صبحه من از دیروز ظهر که فول شارژ کردم و اون روش رو اجرا کردم تا الان 2 خط کم کرده ....
.
قبلاً اگه شب فول شارژ میکردم صبح بیدار میشدم یکی کم میکرد ..!!!! ولی الان با این همه استفاده نزدیک به 20 ساعت ولی 2 خط فقط کم شده .....!!!!
.
منم توی علت این قضیه موندم ..... که دلیلش چی میتونه باشه ...؟ آیا یکدفعه خالی میکنه که اگه اینجوری بود باید تا الان خالی میکرد ... و چون خالی نکرده نشون میده ظرفیت باتری یه جوری افزایش پیدا کرده که در حالت دیفالت اینجوری نبوده ...
.
و اینکه آیا این روش به گوشی آسیب میزنه یا نه ..؟
الآن ساعت 10 صبحه.دیشب حدود ساعت 9 بود که فول شارژشد.بعدش حدود 45 الی 1 ساعت بازی کردم(بعضی وقت ها ngage)
دو سه تا آهنگ گوش دادم وتا الآن فقط یک خط کم کرده ولی قبلا راحت سه خط رو کم میکرد.
من از دو چیز می ترسم اونم اینه که ولتاژ یا آمپراژ رو بالا برده باشیم و به گوشی آسیب شدید بزنه و یا این که این راه برگشت پذیر نباشه.
فكر كنم يه جورايي داره از باتري بيشتر كار ميكشه يا شايد يه چيزايي تو مايه هاي overclock هست.
آخه تو overclock هم يه همچين كارايي رو انجام ميداديم و ولتاژ رو دستكاري ميكرديم ؟!
اگه اينطوري باشه هم واسه خود گوشي خطرناكه و هم واسه باتري.
Last edited by S E V E N; 06-08-2009 at 09:55.
الان گوشیه من ارور باتری داد ... مکالمه من امروز زیاد بود ....
.
ولی یکدفه ارور داد ... مثلاً تا نیم ساعته پیش فقط 2تا خط کم کرده بود ولی یکدفع همش خالی شد و ارور باتری داد قضیه چیه ..
حالا دوباره فول شارژ میکنم ببینم بازم همینجوریه یا نه ؟
Last edited by Saman-tci; 06-08-2009 at 10:01.
Man ke khodam gozashtamesh ru 20 yani dige batry dahanesh service mishe
age mitarsid bezaridesh ru 70 va garmino pak konid va karayi ke ghablan goftamo anjam bedin dorost mishe niazi be update ham nist
حسن جان یه توضیح در مورد این اعداد بده .... فرق 20 با 70 چیه ....؟ این اعداد چیکار میکنن .؟
به نظرم این روش انرژی رو بین خط ها تقسیم میکنه.مثلا تو این روش انرژی خط هفت زیاد میشه ومدت طولانی تری باتری نگه میداره . درحالی بقیه ی خط ها شارژ کمتری دارن.برای مثال گوشی من تا خطش به چهار رسید تند تند باتری خالی میکنه طوری که در ده دقیقه بدون هیچ کار خاصی به دو رسید.
حالا آقاحسن اگه بخوایم به حالت اول برگردیم باید دقیقا چی کار کنیم؟
Baraye bargashtan be halate aadi bezanid 79
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)