کتب کمک آموزشی مفید کنکور ریاضی 89
بچه ها من مشهدم
جمعه یعنی24/7/88 در مشهد نمایشگاه بین المللی کتاب برگذار میشه تا 2/7/88
بعد تخفیف خوبی هم داره خود نمایشگاه از 10 درصد تا 70 درصد و همچنین تخفیف به صورت بن برای دانش آموزان و دانش جویان (به وسیله ی کارت دانش آموزی و دانش جویی) که اینم فک کنم 20 درصد باشه
من می خوام که اینجا از صفحه 1 تا صفحه 240 یک نتیجه گیری کلی و جامع برای کتاب های کمک آموزشی برای کنکور 89 (ترجیحاً رشته ریاضی) باشه. یعنی خود شما دوستان جمع بندی کنین.
من چون تازه این تاپیکو پیدا کردم رفتم خوندم خوندم ،،، خودمو کشتم به صفحه ی 30 رسیدم
. اونهایی که از اول با تاپیک بودن لطفاً حتماً شرکت کنن.
فقط دو روز تا برگذاری نمایشگاه فرصت باقیست پس بجنبید
نکته:
1- اگه چندتا کتاب برای یک درس خوبند ، خجالت نکشید همشو بگید (ولی به ترتیب)
2- اگه کتاب هایی هستند که یک درس را از پایه تا پیش در خود جای دادند (چه بهتر) بازم خجالت نکشید و بگید
ممنون از همه شماها که جواب میدید و تاپیکو خلاصه میکنید.
3- کتاب را با اسم و توضیحات کامل از جمله مولف و رنگ کتاب بگید ( مثلاً من خودم در مورد کتاب های گاج گیج شدم کدوم رنگش خوبه )
راهنما: اینم لیست درسها:
عمومی:
ادبیات فارسی 2 - ادبیات فارسی 3 - ادبیات فارسی 1و2
زبان فارسی 2 - زبان فارسی 3
زبان انگلیسی 2 - زبان انگیسی 3 - زبان انگلیسی 1و 2
دین و زندگی 2 - دین و زندگی 3 - دین و زندگی (پیش دانشگاهی)
عربی 2 - عربی 3
اختصاصی:
ریاضی 2 - آمار و مدل سازی - هندسه 1 - حسابان - جبر و احتمال - هندسه 2 - حساب دیفرانسیل و انتگرال - ریاضیات گسسته - هندسه تحلیلی و جبر خطی
فیزیک 1 - فیزیک 2 - فیزیک 3 - فیزیک 1و 2
شیمی 2- شیمی 3 - شیمی 1 و 2
نکته (بازم تکرار میکنم):
1- اگه چندتا کتاب برای یک درس خوبند ، خجالت نکشید همشو بگید (ولی به ترتیب)
2- اگه کتاب هایی هستند که یک درس را از پایه تا پیش در خود جای دادند (چه بهتر) بازم خجالت نکشید و بگید.
3- کتاب را با اسم و توضیحات کامل از جمله مولف و رنگ کتاب بگید ( مثلاً من خودم در مورد کتاب های گاج گیج شدم کدوم رنگش خوبه )
ممنون از همه شماها که جواب میدید و تاپیکو خلاصه میکنید.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید