family album usa
family album usa
that is for sure يعني چه؟
فکر کنم بشه بدون شک یا شکی درش نیست.
------------------------------------------------------------
آخرای فیلم Ice Age 3 اونجایی که سوار اون پرنده شدن دارن میرن sid رو از تو مواد مذاب نجات بدن زمانی که پرنده داره سقوط می کنه Buck که نقش خلبان رو داره میگه :May day,May day ,We Are Losing Altitude.
قسمت دوم جمله که مشخصه ولی May day اینجا چه کاربردی داره ؟ توی دیکشنری که زدم نوشته بود روز اول ماه می !!! کسی می دونه چه ارتباطی بین سقوط و May day وجود داره ؟
اگه میشه این جمله هارو معنی کنید.
it fear is the result of embracing lies about God
the fact that these are almost foreign concepts to us shows us how far afield christian has gone
may day تو بیسیم یه چیزی مثل الو الو گفتن توی تلفنه.
تو قسمت دوم فیلم the hills have eyes من برای اولین بار اینو شنیدم.
به نظر میاد جمله اول با if شروع بشه ، نه با it ... در نتیجه میگه:
اگر در نتیجه پذیرش یکسری دروغ درباره خدا ، (از خدا) بترسیم...
//
این نکته که مفاهیم فوق تقریبا برای ما بیگانه و غریب هستند نشان میده که مسیحیت چقدر به بیراهه رفته...
خب، مشخصاً چه جمله ای، چه بخشی؟ ... من که به این منبعی که گفتی دسترسی ندارم متاسفانه ... اگه متنش رو بذاری یا بهر روش دیگه موقعیت رو تشریح کنی، میشه روش بحث کرد ..
اصلاح می کنم:
mayday (می-دی) ، کد بین المللی اعلام وضعیت اضطراری و تقاضای کمکه که در مکالمات رادیویی استفاده میشه ... از واژه فرانسوی به معنای "کمکم کنید - به کمک بیاید" مشتق شده...
*توجه کنید که این باید سرهم نوشته بشه : mayday وگرنه may day همونطور که گفتید اشاره به روز اول ماه مه (روز کارگر) داره...
به نام خداVery very thanksشاید گفتم جالب باشهEnigma چیستانWhy is 6 afraid of 7?Because 7 8 98=ate past eatهفت نه رو خورده
اشکال قضیه اینه که تمام listening ها رو چند بار گوش می کنید و بعد مثل یه دیکته اونو پیاده میکنید.اینجوری تکنیک های شنیداری فقط ضعیف می شن تو تاپ ناچ یه بخشی که تو سی دی استاده به تقویت تکنیکهای اینچنینی کمک می کنه.قوی کردن listening دقیقا اینجوریه یعنی یه صوت و بعد یه سوالF/T چند درس جلو تر یه صوت و بعد یه multiple choice چند درس بعد یه short answe و همین طور ادامه پیدا میکنه.ما وقتی فارسی هم حرف می زنیم کل کلمات ردو بدل شده رو ورد توجه قرار نمی دیم.تو زبان انگلیسی هم همین تکنیک هاست که تو موسسات ما شده دیکته سریع
Last edited by Top Notch; 31-10-2009 at 18:42.
این عبارت یعنی چی؟
i like the color on me , dont you?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)