با کیبرد منظورم بود. ال 1 و ال 2 چی میشه ؟
با کیبرد منظورم بود. ال 1 و ال 2 چی میشه ؟
والا روی کیبورد... نمیدونمباید نگا کنم از دوستان کسی میدونه روی کیبورد به صورت دیفالت کدوم کلید هستند؟
روی کیبورد در حالت دفالت x و c هستند شما میتونید برای اطمینان طبق گفته اقا کروزر در بخش تمرینی اینارو انجام بدی برای ال 1 هم q هست
بازم سلام دوستان یه پچ هست که واقعا بازی رو تغییر میده
ا مربوط به بازیکنان و گیم پلی هست و هوش انها رو ارتقا میده فک کنم این توضیحات خود سایته
- Shooting(Long shoot), Passing system changes
- More intelligent CPU defense system and attack playing system
- More realistic ball gravity and bounding (more heavy)
- The goalkeepers are more realistics ones
- More midfielder playing & shooting motion
- CPU defence is more tight and realistic
- More realistic CPU formation and various individual skills
- And many other features
اینم ادرس
ولی باید قبل از دانلود ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بابت پیدا کردن پچ ممنونم ولی اینکه توی گیم پلی بخواد تغییر بده یه کم باور نکردنی هست اونوقت یعنی به سورس بازی دست پیدا کردند
سلام
میگم این دروازبان هاش نسبت به نسخه های قبل چرا انقدر ضعیف هستند
1 هفته هست نصبش کردم بازیرو یه توپ نتونستن بگیرن. دو سوال دارم:
1-آیادروازبانهارو باید با کنترل دستی کنترلشون کنیم ؟ (من از joystick استفاده میکنم که برنامه devdata رو هم دارم)
2-آیا پچ یا چیز دیگه ای هست که دروازبان هارو درست کنه(از نظر عکس العمل)
راستی چرا انقدر شوتهاشون ضعیف هستند توپ هم به نظر بدون وزن میاد(اگر پچی هم در این مورد هست ممنون میشم)
ممنون از توجه شما
اگه منظورت دروازه بانان حریفه که منم مشکل شما رو داشتم !
از تو تنظیمات حالت دروازه بان رو world class قرار بده درست میشه.
شما ظاهرا خیلی PES بازی کردید اتفاقا من نظرم برعکسه یه دروازبان نمیتونه اینقدر قوی باشه که توی PES هستشوت های از پشت محوطه رو اکثرا میگیره حتی اگه یه دروازبان معمولی باشه ولی اگه میخوایی قوی باشه به قول دوستمون میتونی بذاری روی درجه world class
دوست عزیز خودت نصب کن ببین من که نصب کردم شکه شدم والا سطح دفاع و بازیکنان روش کار شده بود واقعا" خوب بود
nدوستان شما از بازی کردن در سطح افسانه ای صحبت کردید این برنامه مال مدت خیلی پیشه ولی میتونید اون سطح رو رو باز کنید و چندتا امکانات دیگه هم داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسئله بازیکردن یا نکردن P.E.S نیت مسئله اینه که هیچی نمیتونند بگیرند همش میخوابند رو زمین دروازبان خودم هم همینطوره هر شوتی براش میزنند مثل بز میخوابه رو زمین
در ضمن یه دروازبان میتونه اونقدر قوی باه که هر توپی رو گل نخوره بازیهایی که میکنیم نتیجه شون مثل هندبال میشه
درضمن من خودم دروازبان هستم میدونم چه توپهایی رو میتونه بگیره
آهان حالا که دارید حرف از واقعیت میزنید خداییش تا حالا هرچی ضربه ایستگاهی گیرم اومده زدم تو گل جالبه که دروازبان یکیشون رو هم نگرفته کم یا زیاد بزنی میره تو گل آخه کجاش واقعیه
الان هم که یه هفته بازیش کردم واسه این بود که pes پاک شده بود بازیش رو هم داده بودم دست یکی از بچه ها وگرنه من اهل فیفا نیستم ولی یادمه fifa 07 رو که بازی کردم دروازبانهاش عالی بودند
راستی قصدم هم کل کل نبود ولی خداییش مفت نمی ارزه فیفا
ولی انصافا نسخه PS3 بازی FIFA 09 عالیه ولی روی PC افتضاحه![]()
با سلام
این ارور[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/VAHID&%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg[/IMG]Oops! It appears that your version of FIFA 09 has not been properly authenticated. You can get a version of FIFA 09 that can be authenticated from EASTORE.COM. If you believe you have received this message in error, please contact Customer Service.چیه!! در فیفا09 نمیره تو بازی مجبورم میکنه save هارو پاک کنم که اصلا دلم نمیخواد این کار رو کنم.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم.
مچکرم
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/VAHID&%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)