بچه ها لطفا اگه کسی اطلاعی در این مورد داره بگه
بچه ها لطفا اگه کسی اطلاعی در این مورد داره بگه
دوست عزیز حریم شخصی به همین راحتی مورد تصرف افراد نمی تونه قرار بگیره..
خیر.. این امکان وجود نداره..!
سلام
یاهو من هنوز لاگین نمیشه
راه حلی هست ؟
ورژن 9
معمولا تو این حالت به چند چیز بستگی داره.. استفاده از ------.. سرعت پایین اینترنت و...
شما یاهو 10 رو هم نصب کنین و تست کنین...
سلام . ببخشید .
نه مشکلم پا برجاست .
بله من adsl دارم . وقتی signout میشم یه پیام ارور میاد و کلا مسنجر بسته میشه .
مرسی آقا یا خانم هشت بهشت؟کدوم؟
محمد هستم .
یه سوال مهم .
چطور میتونم 2خط موقع چت برای طرف بفرستم .
البته 2 خط کوتاه .
یعنی یه مقدار که تایپ کردم برم خط بعدی . اما inter که میزنم پیامم فرستاده میشه . نمیتونم دو ( یا چند خط ) همزمان بفرستم .
سلام ؛ شما Ctrl + Enter رو بزنید.. به خط پایین میاد ! ..
اقا من اسمام رو تو سیت یاهو ادیت کردم و عوض کردم چرا تومسنجر عوض نمی شه
لطفا نگید درست عوض نکردی و ... دیگه یه اسم عوض کردن که سخت نیست ولی تو مسنجر همون قبلی رو نشون میده
راسی این یاهو نیک نیم نداشت قبلا؟
در اینجا قصد بر آن داریم تا روش تغییر نام را در یاهو مسنجر برای شما دوستان توضیح دهیم.
نامی که در یاهو مسنجر نمایش داده میشود در زیر شاخه های یاهو مسنجر به آدرس زیر ذخیره می گردد:Messenger Menu > My Contact Details
هنگامیکه پنجره My Contact Details را باز می کنید ، بخش هایی را برای ورود اطلاعات مربوط به نام ، نام خانوادگی ، نام مستعار و ... را مشاهده خواهید کرد. اگر تمام بخش ها خالی نگه داشته شوند ، یاهو آیدی ی شما ( مثلا Skybird5000 ) بعنوان نام در پنجره یاهو مسنجر نمایش داده میشود و در هنگامیکه با دوستانتان در حال گفتگو هستید نیز یاهو آیدی شما برای دوستانتان نمایش داده میشود.
در صورتیکه می خواهید نام خاصی به جزء نام یا نام خانوادگی و یا یاهو آیدی در پنجره یاهو مسنجر یا در هنگامیکه با دوستانتان در حال گفتگو هستید نمایش داده شود ، میتوانید از قسمت Nick Name استفاده کنید.
توجه:
توجه داشته باشید که با اعمال این تغییرات در My Contact Details خود از زمان اعمال تغییرات به بعد در صورتیکه فردی شما را Add کند یا در یاهو مسنجر به گفتگو با شما بپردازد این تغییرات را مشاهده خواهد کرد. اگر فردی قبل ار ایجاد تغییرات در My Contact Details شما را در لیست دوستان خود داشته باشد همان تغییرات پیشین برای وی نمایش داده میشود.
دوست من اینو تست کنید ؛ صدر صد باید بشه.. واسه این که خاطر جمع شین آیدی خودتون رو Add کنید تا مشاهده کنید..
موفق باشین..
Last edited by mmiladd; 23-06-2010 at 18:20.
ممنون ولی مشکل حل نشد
هم با ------ هم بدون ------ امتحان کردم نشد
چندین بار حذف و نصب کردم...حتی نسخه دیگه رو هم امتحان کردم ولی بازم نشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)