ویرایش : اشتباه شد . لطفا پاک بشه ..... .
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ویرایش : اشتباه شد . لطفا پاک بشه ..... .
مال من که تغییری نکرده
سوال من گم نشه
دوستان منتظر جوابم
اگر شما چند صفحه آخر تاپیک رو بخونید متوجه میشید.
اگر بیشتر برای دانلود شبانه میخواهید پیشگامان بهترین گزینه هست.اتفاقا یکی از فامیلهامون اونجاست و از پیشگامان داره و راضیه.اگر سرعت توی روز براتون مهمه صبانت و شاتل و پارس آنلاین بد نیستند.
ممنون سعید جان ...فکر کنم فقط پیشگامان و رنگین کمان فعلا اینجا رو ساپورت کنن ... حالا موندم رنگیین کمان یا پیشگامان؟
دوستان من پیشگامان 1 مگ دارم.اولاش سرعت شبانش خوب بود( 120-150 ) ولی حالا روی 30-40 هست.
دو یه شبه اینجوری شدخ.زنگ بزنم پشتیبانی فایده داره؟
در حال حاضر سرعت روز هم پیشگامان بهتره
مال من که خوبه.دیشب 2.4 گیگ دانلود داشتم.از چه سروری دانلود میکنی؟
این تیکه رو اصلا موافق نیستم اونایی که سرعتشون خوبه و راضیند هم سرویس 128 دیگه 50 دانلود دارند .بیشتر از این که نیست ؟اما بعضی از سرویس دهنده ها.......
شما صبا رو میبینی که 2 هفتس سرعت کم کرده وگرنه قبلش کمتر از 200 نمیداد --شاید تو شبانه خیلی بهتر از صبا و شاتل باشه اما روزانه خاطر جمع باش جلوی خیلی ها حرفی واسه گفتن نداره
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
منم مشکلی ندارم
واسه من دیروز بعد یک هفته دوباره داغون شد اما خوشبختانه نه دیشب و نه پریشب هیچ مشکلی نداشتم و 600-700 تایی دانلود کردم
کاری به سرور نداره
زنگ زدم پشتیبانی گفت منطقه ما درخواست زیاد دادن اینا هم اماده این حجم درخواست نبودن برا همین یکم .......
از بس ما تبلیغ کردیم اینجوری شد اصلا اشتباه گفتیم دوستان همه برید سرویس هاتون رو پس بدید پیشگامان از همه بدتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)