تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 1126 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

ای بابا.. اینام این ثبت نامشون هی قر و اطوار جدید داره ها..

این قضیه 12 واحد رو مطمئنی؟ ... یعنی برم یه دو واحد دیگه اضافه کنم؟
    کسی هست بدونه واسه معافیت تحصیلی برداشتن 10 واحد تو ترم اول مشکلی داره یا نه؟

سلام

تا جایی که من اطلاع دارم کمتر از 8 واحد نمیتونی برداری .

10 واحد میتونی برداری . البته اگه قانون من دراوردی اینا تغییر نکرده باشه .

درود دوستان

یه راهنمایی می خواستم
    من از طریق کنکور سراسری پیام نور قبول شدم و ورودی 88 هستم و 2 ترم اول را مرخصی گرفتم
    و الان انتخاب واحد کردم ولی نمی خوام بخونم
    می خواستم ببینم اگر این ترم اصلا سر جلسه ی امتحان نرم و غیبت بخورم و مشروط بشم می تونم ترم بعد را مرخصی بگیرم ؟؟
    اگر نرم سر جلسه خوب یا برم نمره پایین بگیرم ؟؟؟

اگر این ترم نرم سر جلسه و مشروط بشم از دانشگاه اخراج نمی شم ؟؟
    ربطی به سنوات که نداره ؟؟

آخه دارم برای کنکور 90 می خونم نمی خوام وقتم راهدر کنم

ممنون از راهنماییتون
    سلام

مرخصی گرفتن ربطی به سرجلسه امتحان رفتن و نرفتن نداره . ربطی به مشروط شدن یا نشدن هم نداره .

شما میتونی موقع حذف و اضافه بری و واحد هایی که نمی خوای امتحان بدی را حذف کنی . این طوری فقط پول واحد هایی که دادی می پره و هیچ درسی را واست صفر رد نمی کنند و نیازی به امتحان دادن هم نیست و مشروط هم نمی شی .

اگه سر جلسه امتحان بری و همه درس ها را بیفتی هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته فقط شما اون ترم مشروط می شی .

توی پیام نور مشروطی واسه اخراج از دانشگاه معنی نداره . یعنی توی پیام نور شما 5 ترم هم مشروط بشی از دانشگاه اخراج نمی شی ، فقط هر ترم بیشتر از 12 واحد نمی تونی برداری .

سنوات یعنی این که شما اگه توی 6 سال نتونی کارشناسی را بگیری و مثلا چند واحدت مونده باشه باید بری و مثلا 2 ترم سنوات بگیری تا بتونی واحد های مونده را پاس کنی و فارغ التحصیل بشی .

2. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز outpost's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

تا جایی که من اطلاع دارم کمتر از 8 واحد نمیتونی برداری .

10 واحد میتونی برداری . البته اگه قانون من دراوردی اینا تغییر نکرده باشه .
    حرف شما درست نيست.

دانشجوياني كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنند بايد حتما ترمي 12 واحد بردارن.

===

اگه سر جلسه امتحان بری و همه درس ها را بیفتی هم هیچ اتفاق خاصی نمی افته فقط شما اون ترم مشروط می شی .
    ورودي هاي جديد بايد حواسشونو جمع كنن . چون اگر مشروط بشن و نمره پاين 10 داشته باشند ، همه اينها در معدل كل ليسانشون محاسبه ميشه و باعث پايين اومدن شديد معدل ميشه.

اگر ميدونيد درسي رو گند ميزنيد ، اصلا سر جلسه امتحان نريد تا براي شما عدم حضور به علت مشكل پزشكي رد بشه و صفر هم رد نميشه ، مشروط هم نميشيد.

سنوات یعنی این که شما اگه توی 6 سال نتونی کارشناسی را بگیری و مثلا چند واحدت مونده باشه باید بری و مثلا 2 ترم سنوات بگیری تا بتونی واحد های مونده را پاس کنی و فارغ التحصیل بشی .
    سنوات يعني تعداد سالهايي كه شما در دانشگاه مشغول تحصيل بودي.

براي كارشناسي و استفاده از معافيت تحصيلي : 6 سال

براي كارشناسي و بدون استفاده از معافيت تحصيلي : 10 سال

اگر در طي 6 يا 10 سال نتونستيد واحدها رو بگذرونيد در طي يكسري شرايط خاص و با كلي مشكلات شايد بتونيد 1 يا 2 ترم بيشتر از دانشگاه مهلت بگيريد.

4. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    ببخشید بی ادبانه حرف میزنم
    ولی
    دانشگاه پیام نور لا-ی ترین دانشگاه جهانه الکی وقته خودتون رو تلف نکنید،از من که دایال آپیم بشنوید!!!
    شما اصلا میدونید دانشگاه واقعی چیه تا حالا رنگشو دیدین، اصلا میدونید برای چی باید بریم دانشگاه، ها...؟!
    میدونید اگه تو این دانشگاهی که شما میرین وشاید تنها دلیلش کار باشه اگه نتیجش نشه کار اونوقت... خدایی ناکرده دیگه من شماهارو از دست میدمو ندارمتون و باید گریه کنم...؟!!!
    خوش بذگره...
    نوع آموزش دانشگاه پيام نور در تمام دنيا مرسوم است و جزو آموزشهاي بدون حضور در كلاس محسوب ميشه (هرچند كه كلاسهاي رفع اشكال هم داره)

مدرك پيام نور كاملا معتبره و بر اساس مدركتون در ادارات به شما حقوق و مزايا ميدن.

فقط بعضي وقتها موقع گزنيش ممكنه مدرك پيام نور مورد علاقه كارفرما نباشه. كه البته از جهلشونه. چون بچه هاي پيام نور واقعا درس خوندن تا مدركشونو بگيرن.

براي درس مباني مديريت من مجبور بودم كه 300 صفحه كتاب رو مو به مو حفظ كنم. حالا يكي از دوستاي من توي دانشگاه شهيد بهشتي فقط 10 صفحه جزوه خوند و رفت 20 شد.

كاملا مشخصه كه زحمتي كه دانشجويان پيام نور براي مدركشون ميكشن بسيار بيشتره.

يه نصيحت : اگه بچه درس خون نيستيد ، اصلا طرف پيام نور نياين.

6. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

تبریک میگم ؛ شما درسای دبیرستانم میخونید الان ؟
    هنوز نه. درسای دانشگاه به یه جا برسن بعد.
    سلام
    ببخشید بی ادبانه حرف میزنم
    ولی
    دانشگاه پیام نور لا-ی ترین دانشگاه جهانه الکی وقته خودتون رو تلف نکنید،از من که دایال آپیم بشنوید!!!
    شما اصلا میدونید دانشگاه واقعی چیه تا حالا رنگشو دیدین، اصلا میدونید برای چی باید بریم دانشگاه، ها...؟!
    میدونید اگه تو این دانشگاهی که شما میرین وشاید تنها دلیلش کار باشه اگه نتیجش نشه کار اونوقت... خدایی ناکرده دیگه من شماهارو از دست میدمو ندارمتون و باید گریه کنم...؟!!!
    خوش بذگره...
    عزیزم اینجا ایرانه ها

فرقی نداره شریف بخونی یا پیام نور.

کسی رو میشناسم که مکانیک روزانه همدان خونده چون پارتی نداره 2 ساله بیکاره.
    کسی هم میشناسم تو پیام نور میدیریت خوند تا لیسانسو گرفت استخدام شد.

اینجا درسته مدرک مهمه ولی پارتی از اون خیلی مهم تره.

منم اول دید بدی داشتم. روزی که فهمیدم پیام نور قبول شدم تا 1 هفته افسردگی گرفته بودم یه چشم اشک بود یه چشم خون!
    ولی وارد دانشگاه که شدم دیدم این طورا هم که میگن نیست. دانشگاه ایده ال من نیست ولی خوبه
    کلا دید مردم رو این دانشگاه خیلی بده ولی تا چند سال دیگه احتمالا درست میشه(مثل دانشگاه ازاد)

يه نصيحت : اگه بچه درس خون نيستيد ، اصلا طرف پيام نور نياين.
    اگه درس خون بودیم که پیام نور قبول نمیشدیم

8. 2 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه درس خون بودیم که پیام نور قبول نمیشدیم
    ورود به پيام نور راحت تر از دانشگاه هاي ديگه است اما....

اما گذراندن دانشگاه و گرفتن مدرك خيلي سخت تر از دانشگاهاي ديگه است.

خيلي ها وارد پيام نور ميشه ، بعد درجا ميزن. تا جايي كه نميتونن ادامه بدن و انصراف ميدن يا نهايت با فوق ديپلم ميرن بيرون.

من ليسانسمو از پيام نور گرفتم. اينقدر سختي براي اين مدرك كشيدم كه ديگه اگه كلاهم توي پيام نور بيافته ، سراغش نميرم

10. این کاربر از outpost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

حرف شما درست نيست.

دانشجوياني كه از معافيت تحصيلي استفاده ميكنند بايد حتما ترمي 12 واحد بردارن.
    نه عزیزم حرف شما درست نیست

چون من خودم هم از معافیت تحصیلی استفاده می کردم و یک ترم مجبور شدم 10 واحد بگیرم .

البته الان نمیدونم میشه یا نه . چون من خودم دیدم دوستام ترمی 10 واحد گرفتن .

سنوات يعني تعداد سالهايي كه شما در دانشگاه مشغول تحصيل بودي.

براي كارشناسي و استفاده از معافيت تحصيلي : 6 سال

براي كارشناسي و بدون استفاده از معافيت تحصيلي : 10 سال

اگر در طي 6 يا 10 سال نتونستيد واحدها رو بگذرونيد در طي يكسري شرايط خاص و با كلي مشكلات شايد بتونيد 1 يا 2 ترم بيشتر از دانشگاه مهلت بگيريد.
    نه عزیزم سنوات اینی که شما گفتید نیست .

چون من دوستم الان 6 سال هست که توی دانشگاه هست و 10 واحدش مونده و چون 6 سالش تموم شده گفتن باید 1 ترم سنوات بگیری و این درسها را پاس کنی .

در ضمن هیچ دنگ و فنگ و مشکلی هم نداشت . فقط یک فرم پر کرد و تموم شد .

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

رفقا دعوا نکنید.. من خودم تماس گرفتم.. مسئولش گفت واسه اینکه مشکل خدمتی پیش نیاد باید حداقل 12 واحد برداری..

منم یه درس مبانی ریاضی برداشتم و به 13 واحد رسید .. اصلا این درسه چه جوری هست؟

..............

راستی از بچه های اینجا کسی هست دروس رو خودخوان خونده باشه؟ فایده اش بیشتره یا ضررش؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

رفقا دعوا نکنید.. من خودم تماس گرفتم.. مسئولش گفت واسه اینکه مشکل خدمتی پیش نیاد باید حداقل 12 واحد برداری..

منم یه درس مبانی ریاضی برداشتم و به 13 واحد رسید .. اصلا این درسه چه جوری هست؟

..............

راستی از بچه های اینجا کسی هست دروس رو خودخوان خونده باشه؟ فایده اش بیشتره یا ضررش؟
    مسئول واسه خودش چرت گفته

قول بهت میدم اینا همش چرت و پرت بوده واست گفته .

من خودم تمامی روال دانشگاه را از حفظ هستم .

اما خب کار از محکم کاری چیز نمیشه

به نظر من تا می تونی دروس را خودخوان بر ندار . خودخوان بودن تنها فایدش اینه که شما پول کمتری به حساب دانشگاه می ریزی و نیازی به کلاس رفتن نداری .

اما ضررش اینه که شما امتحانتون از 20 نمره محاسبه میشه و 6 نمره میان ترم به شما تعلق نمی گیره .

به راحتی می تونید 6 نمره میان ترم را از استاد بگیرید و با خیال اسوده امتحان پایان ترم را بدید .

اما اگه درسی را خودخوان بگیرید دیگه از میان ترم خبری نیست .

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

خب اخه من میخوام امسال دوباره کنکور بدم.. و از طرفی حال و حوصله ندارم از تهران بکوبم برم دماوند واسه درس هایی که بیشتر وقتمو قراره بگیرن.. معلوم نیست حالا استاده از قیافه ما خوشش بیاد یا نه و اون نمرات بده
    اگر دختر بودم باز یه چیزی .. فقط نحوه تصحیح سوالاتش امیدوارم معمولی باشه و الکی نمره کم نکنن که بگن سختگیریم !

من مجبورم همه رو خودخوان بردارم..

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به بچه هاي پيام نوري.................
    چارت رشته نرم افزار رو كسي مي تونه بزاره اينجا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •