بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
بابا یکی آدرس مغازه ی معتبر برای خرید hp به من بده.فوریه.
نه داداش مشکل که ایجاد نمیشه که هیچ اصلا باید همینجوری باشه
ادرس نمیشه داد ولی تنها 2 گارانتی در hp خوبه : همپارد و iran hp
خودت تو گوگل سرچ کن سایت و ادرس اونها رو 2 سوته پیدا می کنی ( ریجستر . راهنمایی کردن که خلاف محسوب نمیشه ؟؟؟ میشه ؟؟؟ البته شاید تو این سایت که خیلی خاصصصهاینم ممنوع باشه )
موفق
Last edited by ravani_13; 02-08-2008 at 11:09.
بابا ما چند وقت پرسیدیم اما جواب ندیدیم.باز میپرسم.دوستان چه لپ تاپی رو پیشنهاد می کنن که بشه به راحتی قطعاتی مثل گرافیک و سی پی یوش آپگرید شه؟نسبتا به پاسخ فوری نیازمندم.خودم6880 د نظر دارم اما در مورد این مسائلش اطلاعی ندارم.تو این مایه ها چی سفارش می کنید؟
به نظر شما باید چند وقت صبر کرد تا بلو ری_رایت برو روی نوت بوک نصب بشود برای کامپیوتر های خانگی فقط یه مدل دیدم که 1 میلیون قیمتش بود به نظر شما چقدر باید صبر کرد
خدایش این دفعه سوم سیوال میپرسم ایا سیوالم ارزش پاسخ نداره؟
بین dell 1420 , hp2855 که تقریبا کانفیگ یکسانی دارند و عمده اختلاف در cpu هستش ( دل 1.8 و hp 2.1) و اختلاف قیمت هم دل 150000 تومان ارزانتر هست کدوم رو پیشتهاد میدید ...... ممنون
100% hp
i love hp
حرف نداره خیالت راحت
تقریبا بازی های متوسط و رو به بالا را اصلا درست اجرا نمی کنه. همین عادیش 8400 به درد بازی نمی خوره دیگخ چه برسه مال Laptop . اگر می خوای خوب بازی کنی برو دنبال Laptop هایی که 8600M-GT به بالا باشند.
اين كانفيگ 650.000 تومان
- Processor: Intel Core 2 Duo 2Ghz, 4MB L2 Cache
- Screen: 15.4" Widescreen CrystalBrite Display
- Hard Drive : 250GB Hard Drive
- Memory: 2048MB RAM (2 x 1GB Ram)
- Optical Drive: High Defination DVD Drive
- Graphics: nVidia Geforce 8600M GS 256MB
- Networking: 802.11a/b/g/Draft-N & Gigabit LAN
- Operating System: Windows Vista Home Premium
- Webcam: Yes, 0.3 MegaPixel Webcam
- Other Items: 1 year warranty, 5 in 1 card reader, 8 cell battery, Dolby Home Theater Virtual Surround Sound speakers
- HDMI Output, S-Video Output, Firewire Port
جالبه اون سايته زده £479.99 (830.000تومان)
اونوقت ايران اسپاير 5720 رو با سي پي يو t2330 و گرافيك اينتل 630.000 تومان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)