یه سوال؟
چرا این ایرباسها مثل بازیهای آتاری کنترل میشن؟ این چه وضعه فرامین هستش؟؟
ممنون.
من هم خیلی به این فکر کرده ام. خیلی عجیبه. خب مثل بچه آدم فرامین مثل بوئینگ می ذاشتن دیگه!
.gif)
البته جالب اینجاست که با همین فرامین عجیب هواپیماهای ایرباس بیشترین پرواز رو تو دنیا دارند؛ به طوری که هر 2 ثانیه یک ایرباس تو یه جای دنیا Take Off می کنه!!!
من هم می خوام. من هم می خوام.
.gif)
منم دقیقا با همین مشکل دارم،اصلا لذت پرواز نمیده،مخصوصا اگه راست دست باشی و طرف چپ نشسته باشی!
ببینید دوستان راجبع این که چرا به جای یوک از جو استیک استفاده میکنند باشه برای بعد ( بعدا توضیح کامل میدم )
دلیل داره
اما بدونید که از ایرباس A318 به بعد همه ایرباس ها بدون یوک ساخته شدن
ولی راجبع A380 یه چیزی رو بگم :
این هواپیما بر خلاف شکل ظاهرش خیلی نرم هست واز زمان تیک آف تا لندینگ هم اتوماتیک هست
این که گفتم منظورم این نیست که خلبان هیچ کاری نمیکنه
منظورم این هست که هواپیما از هوش بالایی برخوردار هست
فقط یک مثال میزنم بقیش بمونه برای بعد ( همین که اومدم تو تایپیک خیلی از کارام مونده
شرمنده همه دوستان )
به عنوان مثال هواپیماهای بوئینگ برای تراتل شون هیچ تعریفی ندارن وشما هر زمان که تراتل رو جا به جا کنید نسبت به مقداری که جابجا میشه موتور عکس العمل نشون میده
اما در ایرباس به این شکل نیست و در تراتلش چندین سرعت تعریف شده و به میران تغییر شما عکس العمل در سیستم هواپیما ایجاد میشه
اما درمورد لینک دانلود برای شبیه ساز :
باید بگم که هنوز مدل خیلی کاملی نیومده که بشه گفت کامل هست اما توی این شرکت ها شرکت Wilco از همه
بهتر ساخته وتا حدی شبیه بهش هست اما بازم میگم من خودم شخصا با هاش حال نمیکنم برای این که خیلی
مشکل داره ولی میزارم تا شما ها هم اگر خواستید دانلود کنید و نظرتونو بگین
این سایت اصلیش هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم لینک برای FSX با حجم 83 مگ
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قابلی نداشت