تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 254 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یا الله- 700 تومن !!!!!!!!!!!!!!!!
    اینجوری میشه که فقیر، فقیر تر میشه و پولدار ، پولدارتر..
    خدا رحم کنه با این طرز مملکت داری.......
    خب به صرف هست 700 تومن رو بزاری بانک ، تا 100 سال دیگه کشنده با هر نوع بار نمیتونه ماهیانه حداقل 14 ملیون دربیاره مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب به صرف هست 700 تومن رو بزاری بانک ، تا 100 سال دیگه کشنده با هر نوع بار نمیتونه ماهیانه حداقل 14 ملیون دربیاره مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه .
    الان بعضی بانک ها برای 5 ساله سود بالای 33 درصد میدند(مثلا:طرح نویدپاسارگاد)
    در آمد یک سال: 231=%33*700
    در نتیجه در آمد یک ماه : 19.250=231/12
    که به قول دوستمون مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه- بنظر من همین شوفرهای بار قاچاق هستند که قیمت ماشین (مخصوصا FH) رو بالا میبرند، آمار دارم که با قاچاق بالای40 تومن براحتی درآمد دارند/

4. این کاربر از ali_yari5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ЯΣZΛ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بعضی بانک ها برای 5 ساله سود بالای 33 درصد میدند(مثلا:طرح نویدپاسارگاد)
    در آمد یک سال: 231=%33*700
    در نتیجه در آمد یک ماه : 19.250=231/12
    که به قول دوستمون مگر برای قاچاق استفاده بشه که صرف داشته باشه- بنظر من همین شوفرهای بار قاچاق هستند که قیمت ماشین (مخصوصا FH) رو بالا میبرند، آمار دارم که با قاچاق بالای40 تومن براحتی درآمد دارند/
    دوستان همين حرفي رو كه شما الان ميزنيد خيلي ها 5 6 سال پيش انجامش دادند و الان پشيمون هستند عجيب!
    سال 85 اكتروس 1844 رو ايران خودرو خشك تحويل ميداد نقد 95 ميليون!اون موقع ميگفتن چي 95 بديم كاميون بگيريم مگه مخمون تاب برداشته رفتن پولشون رو گذاشتند بانك!
    الان 95 ميليوني كه گذاشته شده بانك همون 95 ميليون هست ولي همون اكتروس مدل 85 با يه تصادف مشدي كه كل اتاقش رنگ شده و 600 هزار تا كار كرده 400 ميليون پولشه!!
    مطمئن باشيد همين اف هاش 700 ميليوني الان رو بخري يك سال باهاش كار كني سال ديگه ميتوني 800 بفروشيش!!
    بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!
    هيچ راننده اي براي 14 ميليون 40 ميليون قاچاق نميكنه ماشين 700 ميليونيش رو از دست بده!نمونش رو بهتون بگم تو زاهدان با زد و بند و باند بازي و رشوه ماشين حمل سوخت از پالايشگاه در مياد به جاي رفتن به جايگاه ميره تو يه گاراژ سوختش رو تخليه ميكنه همين وسط فقط 20 ميليون ميره تو جيب رانندش و .... اين در آمد يه قاچاقچيه نه 20 30 ميليون براي يك ماه!
    پدر خودم رو نميگم ولي پدر يكي از دوستان خودم كه توي همين فروم هم هست ارمنستان و تركسه كار ميكنه!تهران ارمنستان 2500 دلار ارمنستان تركيه 1000 دلار!تركيه تا تهران 1000يا 500 دلار!
    اين سرويس رو دو بار در ماه ميره!حساب كنيد در آمدش رو
    2500+2500+1000+1000+500+500=8هزار دلار در آمد ماهيانش كه ميشه 24 ميليون!10 ميليونش هم هزينه باشه 14 ميليون خالص سود يك ماهشه!بدون قاچاق بدون خلاف حتي گازوئيلش رو هم نميفرشه كه يه امر عاديه!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اسلام
    من تصمیم دارم یه کشنده آمیکو بگیرم و دارم در مورد درآمدش تحقیق میکنم. شنیدم اگه تو خط تهران بند عباس خوب کارکنی صافی 10 تومن رو داری. راسته؟ اگه راست نیست کسی میدونه حدود درآمدش چنده؟ برام مهمه که قبل خرید از درآمدش مطمئن شم

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

دوستان همين حرفي رو كه شما الان ميزنيد خيلي ها 5 6 سال پيش انجامش دادند و الان پشيمون هستند عجيب!
    سال 85 اكتروس 1844 رو ايران خودرو خشك تحويل ميداد نقد 95 ميليون!اون موقع ميگفتن چي 95 بديم كاميون بگيريم مگه مخمون تاب برداشته رفتن پولشون رو گذاشتند بانك!
    الان 95 ميليوني كه گذاشته شده بانك همون 95 ميليون هست ولي همون اكتروس مدل 85 با يه تصادف مشدي كه كل اتاقش رنگ شده و 600 هزار تا كار كرده 400 ميليون پولشه!!
    مطمئن باشيد همين اف هاش 700 ميليوني الان رو بخري يك سال باهاش كار كني سال ديگه ميتوني 800 بفروشيش!!
    بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!
    هيچ راننده اي براي 14 ميليون 40 ميليون قاچاق نميكنه ماشين 700 ميليونيش رو از دست بده!نمونش رو بهتون بگم تو زاهدان با زد و بند و باند بازي و رشوه ماشين حمل سوخت از پالايشگاه در مياد به جاي رفتن به جايگاه ميره تو يه گاراژ سوختش رو تخليه ميكنه همين وسط فقط 20 ميليون ميره تو جيب رانندش و .... اين در آمد يه قاچاقچيه نه 20 30 ميليون براي يك ماه!
    پدر خودم رو نميگم ولي پدر يكي از دوستان خودم كه توي همين فروم هم هست ارمنستان و تركسه كار ميكنه!تهران ارمنستان 2500 دلار ارمنستان تركيه 1000 دلار!تركيه تا تهران 1000يا 500 دلار!
    2500+2500+1000+1000+500+500=8هزار دلار در آمد ماهيانش كه ميشه 24 ميليون!10 ميليونش هم هزينه باشه 14 ميليون خالص سود يك ماهشه!بدون قاچاق بدون خلاف حتي گازوئيلش رو هم نميفرشه كه يه امر عاديه!
    البته این حرف هم درست
    اما توی ایران هیچی قابل پیش بینی نیست
    خریدن یه زمین هم میتون سرمایه گذاری خوبی باش
    اسلام
    من تصمیم دارم یه کشنده آمیکو بگیرم و دارم در مورد درآمدش تحقیق میکنم. شنیدم اگه تو خط تهران بند عباس خوب کارکنی صافی 10 تومن رو داری. راسته؟ اگه راست نیست کسی میدونه حدود درآمدش چنده؟ برام مهمه که قبل خرید از درآمدش مطمئن شم
    ببین من خودم ادم میشناسم در ماه 28 سرویس بار بندر میرزه
    Last edited by بی باک بی بال; 09-05-2014 at 00:55.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

2- بعد لطفا اگه اطلاع نداريد اين از خودتون حرف نزنيد امثال شما هستند تا ميبينن يه راننده كاميون وضعش خوب شده انگ قاچاقچي بوده بهش ميچسبونن!
    3-هيچ راننده اي براي 14 ميليون 40 ميليون قاچاق نميكنه ماشين 700 ميليونيش رو از دست بده!نمونش رو بهتون بگم تو زاهدان با زد و بند و باند بازي و رشوه ماشين حمل سوخت از پالايشگاه در مياد به جاي رفتن به جايگاه ميره تو يه گاراژ سوختش رو تخليه ميكنه همين وسط فقط 20 ميليون ميره تو جيب رانندش و .... اين در آمد يه قاچاقچيه نه 20 30 ميليون براي يك ماه!
    !
    ادب و تربیت رو رعایت کن ، با ادبیات خودت بهت جواب میدم
    کسی انگ قاچاقچی به کسی نزده،گفتم آمارشو دارم کسیکه 40 میلیون در میاره.. این یعنی انگ قاچاقچی به راننده ها زدن؟!!!!!!!!
    حــالـیــــت نشده ما چی میگیم... ما گفتیم بزاره بانک 19 میلیون در میاره ولی اگه خودش کار کنه 14 میلیون در میاره که بزار بانک بصرفه تر هستش.
    این چه دخلی داره به اینکه یکی وضعش خوب بشه یعنی قاچاقچی هستش؟.
    مگه راننده با 14 میلیون ماهانه وضعش خوب نمیشه که میگی تا وضعش خوب میشه انگ قاچاقچی میزنید؟
    در ضمن اون کاری که میگی آشناتون سوخت سهمیه رو تو گاراژ خالی میکنه اسمش قاچاق نیست اسمش دزدی هستش "دزدی از بیت المال" "شما هم که این موضوع رو میدونید و به مراجع قانونی اطلاع نمیدید گناه به گردنتون هستش " ...
    الان اکثر کسانی که میرند ترکیه و آذربایجان با خودشون گازوییل و چای وسیگار و.. میبرند.
    قاچاق راننده جماعت یعنی این چیزا که اگه همون 20-30 تومن هم براشون درامد داشته باشه کلاهشونم میندازند هوا..ببخشید شما اگه اسم این کارو قاچاق نمیزارید پس چی میگید بهش؟ ، الان بخاطر 1 میلیون تومن هم راننده ها بار غیرمجاز میارند چه برسه برای مبلغ 20-30 میلیون تومن،آخه این چه حرفیه که میگی برای 40 تومن قاچاق نمیکنند!!! در ضمن هیچ وقت برای قاچاق ماشینو مصادره نمیکنند !!!!!!!! مثلا تو اگه 20 میلیون جنس قاچاق تو ماشینت باشه نهایتاً ازت 40 میلیون جریمه میگیرند ولت میکنند ، چه ربطی به این داره که ماشین 700 میلیونیتو از دست بدی داره!!!!!! با این حرفا بنظر میاد اصلاً این کاره نیستی.....آدم شاخ درمیاره این حرفا رو می شنوه....
    والله 3-4 تا از دایی های من تماماً تو کار سنگین هستند"فکر نمیکنم عمرت ماک جنگی رو قد بده"، اینا با اینهمه تیزبازی و پشتیبانه و 35 سال تجربه کاری وقتی ازشون میخوام که کمک کنند منم یه ماشین بگیرم میگند الان به نسبت قیمت ماشین اصلاً بصرف نیست سراغ این کار برم.... والله این حرفو همه ی راننده ها هستش ،پس یعنی همه چوپان دروغ هستند ؟
    قبل از اینکه ماشین گرون بشه ، ماشین داشتن خیلی ارزش داشت و اصلا نمیصرفید که پول رو تو بانک یا کار بندازی ولی الان که ماشین گرون شده نمیصرفه که ماشین بگیری.

حالا یه چیز جالبتر، اگه خیلی برات مهم نباشه که پولت چطور کار میکنه ،الان سود ی که تو بازار به پولت میدند 100 ی 5 هستش، یعنی برای 700 میلیون پول 35 میلیون سود در ماه میدند. دستت اومد، 35 تومن در ماه بدون دردسر و دستت تو جیبت باشه..
    در اخر : عدد 19.25 میلیونی (سودی که بانک میده) پنج میلیون تومن هم بیشتر از عدد 14 میلیونی هستش که خودت گفتی درآمد بابای دوستت هستش. نه؟، پس این حرفا چیه که زدی؟؟؟؟

Last edited by ali_yari5; 09-05-2014 at 23:21.

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا رضا با تمام احترامی که برای شما قائلم من این حساب کتاب شما رو اصلا قبول ندارم
    درسته در امد راننده زیاده ولی خرج هاش هم زیاده والا خدا شاهده خونه اجاره ای نیست ماشینم ماله خودمونه ولی باور کن پولی تهش نمیمونه اینجوری
    از روزی که ماشین خریدیم فقط لاستیک و روغن خرجش بوده هیچ خرج دیگه ای نداشته

ماشین خوبه به شرطی که شرایط کار مناسب باشه بار درست باشه کرایه معقول باشه با این شرایط به هیچ کس من پیشنهاد نمیکنم بره سراغ ماشین ریسک بالا + راننده واقعا داره با جونش بازی میکنه تو این جاده ها

ببین من خودم ادم میشناسم در ماه 28 سرویس بار بندر میرزه
    البته احتمالا ایشون ادم جوونی هستن وگرنه نمیشه یکسره تو جاده باشی
    والله 3-4 تا از دایی های من تماماً تو کار سنگین هستند"فکر نمیکنم عمرت ماک جنگی رو قد بده"، اینا با اینهمه تیزبازی و پشتیبانه و 35 سال تجربه کاری وقتی ازشون میخوام که کمک کنند منم یه ماشین بگیرم میگند الان به نسبت قیمت ماشین اصلاً بصرف نیست سراغ این کار برم.... والله این حرفو همه ی راننده ها هستش ،پس یعنی همه چوپان دروغ هستند ؟
    هر کسی که الان تجربه زیادی در زمینه رانندگی داشته باشه همین حرف رو میزنه نه تنها پدر خودم بلکه خیلی از راننده هایی که دیگه باید به فکر بازنشستگی باشن همین حرف رو میزنن.
    ماشین خریدن تو این بازار و این وضعیت کار اشتباه ریسکش خیلی زیاده

10. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

یادش بخیر. تو دانشگاه یه استاد داشتیم میگفت تو ایران بهترین درآمد -سپرده گذاری تو بانک ها هستش

12. این کاربر از sdamir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    شرایط اقدام کردن واسه گواهینامه پایه 1 چیه ؟
    من شنیدم باید 21 سال تمام داشته باشی و گواهینامه ون بگیری
    23 سال داشته باشی و مینی بوس بگیری
    25 سال داشته باشی پایه 1 بگیری
    از تاریخ صدور هر گواهینامه هم 2 سال کامل گذشته باشه
    ایا این شرایطی که نوشتم درسته ؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

وارد بحثتون نمیشم ولی یه حرف میزنم بابام میگه پول سنگین گذاشتن تو بانک کار آدم تروس هستش!
    روز به روز داره ارزش پول پایین میاد!پول 3سال بخوابه تو بانک ارزشش یک سوم میشه!با ماشین کاری ندارم یکی با 700 میلیون کامیون میخره یکی میره زمین میخره و...
    ولی هیچ آدم عاقلی نمیزاره تو بانک!مگر پیر مردا که هیچ کاری از دستشون بر نمیاد.
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 10-05-2014 at 09:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •