تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 380 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

داره خودمونی میشه javad2656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شاید اینجا

پيش فرض

سلام من بچندین دفعه از همینجا جدیدترین ورژن idm را دانلود کردم ولی همیشه کرکش مشکل داشت ..یک ورژنی که با فایرفاکس compatibe باشه و کرکش مشکل نداشته باشه سراغ دارین..؟
    با سلام.اگه شما بعد از هر دفعه نصب يا آبديت پچ رو داخل پوشه نرم افزار كپي كنيد و اجرا كنيد هيچ موقع با مشكل برنمي خوريد.من خودم چند ساله از idm استفاده مي كنم.هيچ وقت خطا نداده.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سریال نامبر دارین برای دانلود.؟..من با این پچ ها مشکل دارم..هر دفعه ویندوزم باهاشون به مشکل بر خورده

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان چطوری میشه تو IDM دانلودها رو طوری کنیم که پشت سر هم دانلود شه.به طور وتضحتر بگم مثلا 5 تا فایل داریم از 1 تا 5.اول شروع کنه به دانلود 1 بعد که تمام شد بره سراغ 2 و بعد 3 و و الی آخر.من نمیخوام همزمان 5 تا باهم دانلود شه.هرکاری کردم نشد.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان چطوری میشه تو IDM دانلودها رو طوری کنیم که پشت سر هم دانلود شه.به طور وتضحتر بگم مثلا 5 تا فایل داریم از 1 تا 5.اول شروع کنه به دانلود 1 بعد که تمام شد بره سراغ 2 و بعد 3 و و الی آخر.من نمیخوام همزمان 5 تا باهم دانلود شه.هرکاری کردم نشد.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
    شما اول همه فایل ها را میزنید داخل دانلود منیجر بعد سمت چپ روی (علامت +) فولدر queues میزنید و روی start main download queue کلیک راست می کنید و گزینه edit queue را میزنید و پس از اون تو صفحه ای که باز میشه بالای صفحه می زنید download 1 files at queue at the same time (حتما عدد 1 را بزنید) و دکمه apply و close را بزنید.

حالا تو صفحه اصلی IDM دکمه start main download queue را میزنید تا دانلودهاتون شروع به کار بکنند و یکی یکی دانلود بشن.

5. این کاربر از yasaroj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه yasaroj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من نمیدونم چرا وقتی تعداد کانکشن ها را روی 16 میزارم هیچوقت با 16 تا کانکشن دانلود نمیشه و حداکثر یک فایل را با 9 تا کانکشن دانلود می کنه!
    روی سرورهای مختلفی هم چک کردم ولی همیشه همینجوری بوده برام
    و وقتی هم همزمان چند تا فایل را با هم دانلود می کنم همه را با 8 تا کانکشن دانلود می کنه و بیشتر نمیشه!
    کسی می دونه مشکل چیه؟

پروفشنال ژولی لسکو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    <<?؟>>

پيش فرض

سلام
    دوستانی که در ویندوز 7 x64 از idm استفاده میکنند، ممکنه مشکل Integration براشون پیش بیاد
    یعنی مثلا opera با idm هماهنگ نشه و با کلیک روی لینکها در مرورگر اپرا ، لینکها اتوماتیک در IDM شروع به دانلود نکن
    و وقتی میخواین در آپشن تیک گزینه Integration و سپس Opera رو بذارین خطا میده و مانع میشه
    راه حلش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل رو دانلود و نصب کنین و سیستم رو حتما ریستارت کنین و حالشو ببرین

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    من نمیدونم چرا وقتی تعداد کانکشن ها را روی 16 میزارم هیچوقت با 16 تا کانکشن دانلود نمیشه و حداکثر یک فایل را با 9 تا کانکشن دانلود می کنه!
    روی سرورهای مختلفی هم چک کردم ولی همیشه همینجوری بوده برام
    و وقتی هم همزمان چند تا فایل را با هم دانلود می کنم همه را با 8 تا کانکشن دانلود می کنه و بیشتر نمیشه!
    کسی می دونه مشکل چیه؟

کرک نرم افزار بیشترین مشکلات رو برای نرم افزار پدید میاره
    باید از کرک های معتبر و سالم استفاده کرد

9. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو دانلود کنم وقیتی روی لینک دانلود کلیک می کنم در زمان دانلود errorایی که عکش رو در زیر قرار دادم رو میده.کلافم کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by masoud79; 16-07-2012 at 16:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان.من میخوام با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو دانلود کنم وقیتی روی لینک دانلود کلیک می کنم در زمان دانلود errorایی که عکش رو در زیر قرار دادم رو میده.کلافم کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل شما بیشتر از 5 گیگه. ببینید به این اندازه فضای خالی در مسیری که داده اید دارید؟ مثلاً رو درایو C که معمولاً پوشه دانلود همون جا است.

12. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

فایل شما بیشتر از 5 گیگه. ببینید به این اندازه فضای خالی در مسیری که داده اید دارید؟ مثلاً رو درایو C که معمولاً پوشه دانلود همون جا است.
    نه ندارم,ولی وقتی مسیره ذخیره فایل رو که عوض می کنم بازم errorمیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •