با سلام.اگه شما بعد از هر دفعه نصب يا آبديت پچ رو داخل پوشه نرم افزار كپي كنيد و اجرا كنيد هيچ موقع با مشكل برنمي خوريد.من خودم چند ساله از idm استفاده مي كنم.هيچ وقت خطا نداده.
با سلام.اگه شما بعد از هر دفعه نصب يا آبديت پچ رو داخل پوشه نرم افزار كپي كنيد و اجرا كنيد هيچ موقع با مشكل برنمي خوريد.من خودم چند ساله از idm استفاده مي كنم.هيچ وقت خطا نداده.
با سریال نامبر دارین برای دانلود.؟..من با این پچ ها مشکل دارم..هر دفعه ویندوزم باهاشون به مشکل بر خورده
دوستان چطوری میشه تو IDM دانلودها رو طوری کنیم که پشت سر هم دانلود شه.به طور وتضحتر بگم مثلا 5 تا فایل داریم از 1 تا 5.اول شروع کنه به دانلود 1 بعد که تمام شد بره سراغ 2 و بعد 3 و و الی آخر.من نمیخوام همزمان 5 تا باهم دانلود شه.هرکاری کردم نشد.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
شما اول همه فایل ها را میزنید داخل دانلود منیجر بعد سمت چپ روی (علامت +) فولدر queues میزنید و روی start main download queue کلیک راست می کنید و گزینه edit queue را میزنید و پس از اون تو صفحه ای که باز میشه بالای صفحه می زنید download 1 files at queue at the same time (حتما عدد 1 را بزنید) و دکمه apply و close را بزنید.
حالا تو صفحه اصلی IDM دکمه start main download queue را میزنید تا دانلودهاتون شروع به کار بکنند و یکی یکی دانلود بشن.
سلام
من نمیدونم چرا وقتی تعداد کانکشن ها را روی 16 میزارم هیچوقت با 16 تا کانکشن دانلود نمیشه و حداکثر یک فایل را با 9 تا کانکشن دانلود می کنه!
روی سرورهای مختلفی هم چک کردم ولی همیشه همینجوری بوده برام
و وقتی هم همزمان چند تا فایل را با هم دانلود می کنم همه را با 8 تا کانکشن دانلود می کنه و بیشتر نمیشه!
کسی می دونه مشکل چیه؟
سلام
دوستانی که در ویندوز 7 x64 از idm استفاده میکنند، ممکنه مشکل Integration براشون پیش بیاد
یعنی مثلا opera با idm هماهنگ نشه و با کلیک روی لینکها در مرورگر اپرا ، لینکها اتوماتیک در IDM شروع به دانلود نکن
و وقتی میخواین در آپشن تیک گزینه Integration و سپس Opera رو بذارین خطا میده و مانع میشه
راه حلش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل رو دانلود و نصب کنین و سیستم رو حتما ریستارت کنین و حالشو ببرین![]()
کرک نرم افزار بیشترین مشکلات رو برای نرم افزار پدید میاره
باید از کرک های معتبر و سالم استفاده کرد
سلام دوستان.من میخوام با اینترنت دانلود منیجر یه فایل رو دانلود کنم وقیتی روی لینک دانلود کلیک می کنم در زمان دانلود errorایی که عکش رو در زیر قرار دادم رو میده.کلافم کرده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by masoud79; 16-07-2012 at 16:45.
فایل شما بیشتر از 5 گیگه. ببینید به این اندازه فضای خالی در مسیری که داده اید دارید؟ مثلاً رو درایو C که معمولاً پوشه دانلود همون جا است.
نه ندارم,ولی وقتی مسیره ذخیره فایل رو که عوض می کنم بازم errorمیده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)