سلام دوست عزیز
فکر کنم اگر زاویه رو کمی پایین تر میاوردین بهتر بود // یعنی از پایینتر عکس میگرفتین.
خواهش میکنم البته قشنگ تر هم شده
[/QUOTE]
سلام
این عکس یه ادیت رنگ جانانه نیاز داره![]()
سلام دوست عزیز
فکر کنم اگر زاویه رو کمی پایین تر میاوردین بهتر بود // یعنی از پایینتر عکس میگرفتین.
خواهش میکنم البته قشنگ تر هم شده
[/QUOTE]
سلام
این عکس یه ادیت رنگ جانانه نیاز داره![]()
برو خدا رو شکر کن که ان82 داری میتونی با دوربین 5 مگاپیکسلی عالیش یه عکس با کیفیت مطلوب بگیری.من چی بگم که خیلی جاها دوربین نداشتم مجبور شدم با موبایلم که دوربینش داغونه عکس بگیرم که آدم رغبت نمیکنه یه نیگا بهش بندازه(اسما میگن پنجه ولی شما باور نکن در حد همون vga) نمونشم این عکس پایین.(تمام تنظیمات در حالت اتو) کیفیت رو دارین!!
![]()
سلام
یه مدت درگیر یه پروژه ای بودم و برای همین زیاد از خونه بیرون نرفتم، برای همین فقط چند تا عکس از پروژه می زارم
Panasonic FZ35
Macro Mode
ISO-80
f/2.8
1/50s
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:56 AM ----------
Panasonic FZ35
Macro Mode
ISO-80
f/2.8
1/50s
![]()
سلام رفیق جساراتا این چیه؟
چرا اینقدر خوشمزس؟
سوهان قالبی قم !
خیلیم خوشمزس جای شما هم خالی![]()
Last edited by hadi h; 16-05-2010 at 17:33.
اینم یه عکس واسه فعال شدن تایپیک
اگزایف
f : 4.5
sec : 15
iso : 80
canon sx 200
![]()
اینم عکس یه عروسک بند انگشتی
که واقعآ اندازه یه بند انگشته
![]()
Panasonic FZ35
Macro Mode
ISO-80
f/2.8
1/20s
![]()
فکر کنم همه مثل من امتحان دارن واسه همین فعالیت کمتره.
پرسه های روزانه قسمت سوم:
1)
2)
3) با زوم دیجیتال عکس گرفتن نتیجش میشه کیفیت عکس زیر.
![]()
سلام به همه
گفتم شاید لازم باشه یه توضیح مختصر در مورد زوم دیجیتال به دوستان داده باشم .
البته من در حدی نیستم که به شما دوستان چیزی یاد بدم و مطمعنا همگی بلد هستید ولی واسه کسی که تازه دوربین دست گرفته و فرق زوم دیجیتال و اپتیکال رو نمی دونه شاید کار ساز باشه و دیگه از زوم دیجیتال استفاده نکنه واسه عکس های با کیفیت .
خوب فرض کنید کادر زیر کادر و تعداد پیکسل های موجود روی سنسور دوربین شما باشه .
وقتی شما عکس می گیرید این تعدادی که دوربین به شما پیکسل میده و مقدار بزرگی پیکسل (یا همون مگاپیکسل)هم از ضرب تعداد پیکسل های طول در عرض به دست می اید .
وقتی شما زوم دیجیتال انجام می دهید در واقع کادری در داخل این کادر اتحاب می کنید .
مثل تصویر زیر :
با این کار شما تعدادی از پیکسل های خود را نادیده می گیرید . و در واقع شما کادر خود را کراپ می کنید .
ولی دوربین برای اینکه سایز تصویرشما کم نشود این کادر را به همان کادر اولیه با می گرداند .
مثل تصویر زیر :
با این کار شما همان سایز تصویر را دارید ولی اندازه ی هر پیکسل افزایش یافته و تصویر به طور محسوسی افت کیفیت انجام می دهد که نمونشو دوستمون گرفته .
پس استفاده کردن از زوم دیجیتال در واقع زوم نیست بلکه کادر اولیه را کراپ کرده و سپس ان را به اندازه ی کادر اصلی دوربین باز می گرداند که باعث کمی جلوتر رفتن تصویر شود .
امید وارم که به درد کسی بخوره این جا که تمامی دوستان بلد هستن و شاید کسی که به صورت مهمان از تاپیک بازدید می کنه به دردش بخوره .
برای این که ای ن موضوع بهتر جا بیفته یک مثال هم می زنم
این تصویر رو ببینید :
حالا اگه با استفاده از زوم دیجیتال بخوایم فقط از گربه کادر داشته باشیم این حالت پیش می یاد .
:
![]()
Last edited by hadi h; 17-05-2010 at 12:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)