بچه ها من دیشب سرعت دانلودم بالا بود ولی صفحات وب رو دیر باز میکرد واسه شما هم اینجوری بود؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بچه ها من دیشب سرعت دانلودم بالا بود ولی صفحات وب رو دیر باز میکرد واسه شما هم اینجوری بود؟؟
خوش به حالتون..
سرعت من دیشب افتضاح پایین بود..
تا ساعت 2.5 که حتی یا صفر بود یا زیر 1KB/S
من سرعت لینک های مستقیمم خوب بود غیر مستقیم ها مثل تو بعضی وقت ها 0 هم میشد
ولی لینک های مستقیم خوب بود
واسه من هم دیشب سرعت خوب بود.3.8 دان کردم.
همینطور پیش بره خوبه.
واسه منم خوب بود. با 256 نزدیک به 2 گیگ دانلود شد
!!!!!!!!!! برا من یکی که اصلا صفحات بالا نمیومدن دیگه دانلود را روشن نکردم
دوست عزیز
اگه واقعا سرعت شما 1کیلوبایت بیشتر نمیشه ارتباط اینترنتیتون مشکل داره ! چون حتی وقتی هم که سرعت پایینه با اشتراک 128 حداقل باید سرعتتون از 16 کیلوبایت کمتر نباشه ( حتی تو بدترین حالت تو شبا ! ) ... مودم رو یک بار ریست کن و دوباره بذار مثل روز اولی که خریدیش تنظیم اتوماتیک بشه ... اگه باز هم دیدی سرعتت زیر 16 کیلو هست حتما با شرکت تماس بگیر .
البته این نکته رو هم در نظر داشته باش بعضی وقتا می بینی مثلا می خوای از تورنت فایل بگیری چون هیچ سیدی نیست سرعت صفر می شه یا فوق العاده پایینه و می بینی فایل دانلود نمیشه ! اون دیگه ربطی به سرعت اینترنت نداره ... منظور من این بود که تو حالت عادی نباید سرعتت این طور باشه .
... در ضمن این سایتمون تازگیا یا اصلا بالا نمیاد یا خیلی دیر لود میشه ( یا مثل همین حالا که پست من 2 تا 2 تا ثبت شد ! ) که این هم ربطی به سرعت اینترنت شما نداره مشکل سایتمونه چون سایتای دیگه خیلی راحت باز میشن.
Last edited by birak; 29-01-2010 at 15:01.
نه مشکل خاصی نداشت. بچه ها که الان کامنت گذاشتن هر کدوم ماله یک مرکزن. مشکل خاصی تو سرویس دیده نشد می خوای همونطور که birak گفت سیستمتو یک چکی بکن.
اتفاقا لینک مستقیم بود .. از یه سایت دانلود فیلم..
چجوری باید مودم رو ریست کنم ؟؟ خاموش روشن کنم ؟؟
راستی ممکنه بخاطر اتصال من با USB باشه ؟؟ یعنی ممکنه اگه با کارت شبکه وصل کنم سرعت خوب بشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)