تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 416 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

من برگشتم
    خوش اومدی.( تا اسم ایتاچی رو آوردن پیداش شد)

... شاید . . .
    ولی من هنوز گدو مازو رو بهتر میدونم. . .
    منم اینو بهتر میدونم چون محدودیت نداره و هر چی بخواد میتونه جون بگیره ولی مال میناتو تا اینجا که دیدیم هر بار فقط میتونه یک بیجو یا آدم رو بگیره.

راستی این قسمت مانگا 431 در مورد هانزو بود به شما پیشنهاد میکنم ببینید و دیگه اینقدر از هانزو تعریف نکنید.به اون شاخی که شما فکر میکنید نبوده خدا بیامرز.

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مانگای 531 بوده...!...هانزو هم توسط سامورائی قدرتمندی مثل میفونه نابود شد...اصلا قادر به استفاده از هندسیل نبود...نینجائی هم که هندسیل نمیزنه به هیچ دردی نمیخوره...البته با تومبارزه با شمشیر که دیگه رو دست سامورائیها کسی نمیتونه بلند بشه...!میفونه اجازه استفاده از هندسیل رو به هیچ کسی نمیداد...!

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من قسمت 175 انیمه شیپودن هستم میشه بگید فیلر از چه قسمتی شروع میشه و تا قسمت چندم ادامه داره؟

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مانگای 531 بوده...!
    اشتباه تایپی بود.

هانزو هم توسط سامورائی قدرتمندی مثل میفونه نابود شد...اصلا قادر به استفاده از هندسیل نبود...نینجائی هم که هندسیل نمیزنه به هیچ دردی نمیخوره...البته با تومبارزه با شمشیر که دیگه رو دست سامورائیها کسی نمیتونه بلند بشه...!میفونه اجازه استفاده از هندسیل رو به هیچ کسی نمیداد...!
    پس قبول دارین که زیاد شاخ نبوده؟؟میفونه بدون هیچ تکنیکی فقط با حرکات فیزیکی کلکشو کند.

کشته شدنش توسط پین رو چی میگین؟؟اونموقع که دیگه همه کار میتونست بکنه.این تکنیک تلپورت رو چطور اونموقع نتونسته بود اجرا کنه؟؟

قوی بوده قبول ولی نه تا این حدی که شما بزرگش کردین.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

قوی بوده قبول ولی نه تا این حدی که شما بزرگش کردین.
    قوی بوده ولی خوب از افرادی که تا به حال توی انیمه دیده شدن قوی تر نبوده ..... بابا هون کاکوزو می تونست به راحتی شکستش بده ... کاکوزو با هوکاگه اول هم مبارزه کرده و زنده مونده !!!

پس قبول دارین که زیاد شاخ نبوده؟؟میفونه بدون هیچ تکنیکی فقط با حرکات فیزیکی کلکشو کند.
    حالا شاید میفونه خیلی قویه!!! بابا ناسلامتی رئیس سامورائی ها هستش ....

راستی با این وضعیتی که الان توی ژاپن به راه افتاده توی انیمه و مانگا تاخیر ایجاد میشه !!! به سایت های مانگایی سر بزنید از 11 ماه مارس دیگه مانگایی رو منتشر نکردن !!! تاخیر نخوره ؟!!؟!؟!؟

من قسمت 175 انیمه شیپودن هستم میشه بگید فیلر از چه قسمتی شروع میشه و تا قسمت چندم ادامه داره؟
    از 175 شروع میشه و تا 197 ادامه داره یعنی 197 دیگه فیلر نیست و داستان ادامه پیدا می کنه ...

6. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

امروز چندتا اسپویل دیدم ازش ...ممکنه مانگاش بیاد ولی انیمه صددرصد تاخیر میخوره...این هفته هیچی نیومد نه بلیچ نه فیری تیل...

س قبول دارین که زیاد شاخ نبوده؟؟میفونه بدون هیچ تکنیکی فقط با حرکات فیزیکی کلکشو کند.
    حرکات فیزیکیش هر نینجائی رو میتونه به راحتی بکشه...کسی که تو استفاده از کاتانا استاده ودر کسری از ثانیه میتونه خودشو بهت برسونه احتیاجی به هندسیل دار...؟تازه سامورائیها اصلا هندسیل ونینجوتسو بلد نیستن وتمام تمرکزشون روی استفاده از شمشیرشونه...!

بابا هون کاکوزو می تونست به راحتی شکستش بده ... کاکوزو با هوکاگه اول هم مبارزه کرده و زنده مونده !!!
    کاکوزو هم از هاشیراما سنجو شکست خورد ولی چون قلبهای زیادی داشت تونست در بره یا هاشیراما بهش رحم کرد...وگرنه هاشیراما تو هیچ مبارزه ای شکست نخورد وهیچ کدوم از دشمناشم نتونستن از دستش فرار کن مگر با اجازه خودش...هاشیراما سنجو کسی بود که به گفته خود مادارا هرجنگی رو بلافاصله به خاطر صلح به پایان میرسوند...!

8. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

قوی بوده ولی خوب از افرادی که تا به حال توی انیمه دیده شدن قوی تر نبوده ..... بابا هون کاکوزو می تونست به راحتی شکستش بده ... کاکوزو با هوکاگه اول هم مبارزه کرده و زنده مونده !!!
    حرف منم همینه دیگه.این دوستان زیادی بزرگش کردن.

حالا شاید میفونه خیلی قویه!!! بابا ناسلامتی رئیس سامورائی ها هستش ....
    ه
    حرکات فیزیکیش هر نینجائی رو میتونه به راحتی بکشه...کسی که تو استفاده از کاتانا استاده ودر کسری از ثانیه میتونه خودشو بهت برسونه احتیاجی به هندسیل دار...؟تازه سامورائیها اصلا هندسیل ونینجوتسو بلد نیستن وتمام تمرکزشون روی استفاده از شمشیرشونه...!
    همچین میگین سامورایی و کاتانا انگار که تو دنیا تکهمگه یه آدم معمولی بیشتره که با تمرین تونسته به همچین درجه ای برسه؟؟مگه همون نینجاها نمیتونن با تمرین به همچین درجه ای برسن؟؟

من که نگفتم میفونه قوی نیست.حرفم من اینه که هانزو اگه شاخی بود به این راحتی شکست نمیخورد ازش.

کاکوزو هم از هاشیراما سنجو شکست خورد ولی چون قلبهای زیادی داشت تونست در بره یا هاشیراما بهش رحم کرد...وگرنه هاشیراما تو هیچ مبارزه ای شکست نخورد وهیچ کدوم از دشمناشم نتونستن از دستش فرار کن مگر با اجازه خودش...هاشیراما سنجو کسی بود که به گفته خود مادارا هرجنگی رو بلافاصله به خاطر صلح به پایان میرسوند...!
    پیغام خصوصیتون رو چک کنید.

10. این کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

یغام خصوصیتون رو چک کنید.
    شما هم پیام خصوصیتون رو چک کنید...
    حرف منم همینه دیگه.این دوستان زیادی بزرگش کردن.
    ما بزرگش کزدیم...؟!وقتی کیشیموتو تو یه مبارزه نشون میده که سه سنین رو شکست میده وبهشون رحم میکنه دیگه باید چی بگیم...؟وقتی کیشی شخصی مثل هانزو رو به همین راحتی پودر میکنه(البته نه زیاد راحت میفونه هم خیلی قویه) دیگه ایراد از کجاست...؟وقتی پین بااون همه ابهتش با دوتا غورباقه ویه راسنگان کلاسش تعطیل میشه وقبلشم مثل میخ میزنن تو سرش ما دیگه باید چی بگیم...؟ وقتی یه نفرو یهو غول ویهو نابودش میکنه هرکسی جای ماها باشه همینطور میگه...!

12. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

امروز چندتا اسپویل دیدم ازش ...ممکنه مانگاش بیاد ولی انیمه صددرصد تاخیر میخوره...این هفته هیچی نیومد نه بلیچ نه فیری تیل...
    دوستان دیروز سایت مانگا استریم مانگای جدید فری تیل رو گذاشته بود منتها اولش این عکس بود

.................................................. .................................................. ..........
    در واقع درخواست کمک کرده به آسیب دیده ها !!!
    .................................................. .................................................. ...........

به نظرتون مانگا های ناروتو و بلیچ منتشر می شن چون امروز دیگه باید حداقل بلیچ میومد !!!
    عجب حالا که ما درس و کلاسمون یه ماهی تعطیل شده و خبری هم از فیلر ها نیست دنیا اینجوری باهامون بازی می کنه!!!!

ما بزرگش کزدیم...؟!وقتی کیشیموتو تو یه مبارزه نشون میده که سه سنین رو شکست میده وبهشون رحم میکنه دیگه باید چی بگیم...؟وقتی کیشی شخصی مثل هانزو رو به همین راحتی پودر میکنه(البته نه زیاد راحت میفونه هم خیلی قویه) دیگه ایراد از کجاست...؟وقتی پین بااون همه ابهتش با دوتا غورباقه ویه راسنگان کلاسش تعطیل میشه وقبلشم مثل میخ میزنن تو سرش ما دیگه باید چی بگیم...؟ وقتی یه نفرو یهو غول ویهو نابودش میکنه هرکسی جای ماها باشه همینطور میگه...!
    کلا به نظر من این قسمت ها و شخصیت ها برای این بود که به کیشیموتو یه کمی وقت بده تا بتونه روی تکنیک نارتو کار کنه ... وگرنه نیازی نبود این همه شخصیت یهو وارد داستان بشن و یهو هم ناپدید بشن و فقط علامتهای سوال رو ایجاد کنند .......
    مثلا چه کسی اون دوتا برادر رو قبلا کشته بود ؟؟؟

سرنوشت اونهایی که رفتند توی اون کوزه چی شد ؟؟؟؟

سرنوشت کیسامه چی شد ؟؟؟

اون شخصی که کابوتو در مقابل مادارا احضارش کرد و مادارا تعجب کرد کی بود ؟؟؟
    Last edited by kortol; 16-03-2011 at 15:11.

14. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگای جدی هم منتشر شد ... به سوالات درباره هانزو هم پاسخ داده شد توی مانگای جدید ...!!!

کلا ژاپن زود تر از اونی که فکرش رو می کردم خودش رو جمع و جود کرد در باره زلزله و سونامی ... حالا مشکلات دیگش بماند برای روز های آینده ......

امروز شبکه منحرف و خارجی و مسکتبر BB سی رو نگاه می کردم یه صحنه نشون داد که داشتند برای بچه ها و افراد داخل یه کمپ اقامت مانگا پخش می کردند اونم رایگان !!!! چی بود ... نسخه های جدید بلیچ و ناروتو !!! کف کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •