تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 581 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 5810

نام تاپيک: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

اخه اینم شد دلیل رفیق اگه اینجوری هست تو قسمت هنر هفتم هم حجم ارسال ها زیاد چرا اونجا پست ها شمارش میشه ؟؟
    دوســت عزیزم قسمـت هنر هفتــم شما پستی دیدین که نوشته باشــه عشق است آرنولـد , ایول به فیلــم راکی و ...
    خودت قسمــت اخبار ورزشی دیدی که مینویسن فلانی دستگیـر شـد ؛ کاربر میاد با پست هاش به رگبار میبنده هم طرف دستگیر شده رو هم کسی هایی که گرفتنـــش خودت بهتر از من میدونی که قسمت اخـبار ورزشـی پست های ایول به فلان تیم با بردش , فلان تیم حـق برد داشـت , امسال این تیم باید قهرمان میشــد و ... زیــاد هست .
    بحث ها و پیشنهاد های زیادی شده برای فعال شدن شمارش پست ها
    موفق باشید!
    Last edited by Hadi King; 28-11-2010 at 20:14.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

در مورد شمارش پستها در زیر شاخه ی اخبار ورزشی ( نه انجمن اخبار ورزشی ) نکاتی به ذهنم می رسه که بد نیست مطرح کنم :

از اونجاییکه این انجمن به شدت مستعد اسپمینگ هست ، بنابراین ساده ترین راه برای افزایش تعداد پستها ، پست دادن در این انجمن هست ( در صورتی که پستها شمارش می شد ) ، بنا بر این ساده ترین راه برای جلوگیری از استفاده ی نادرست از این انجمن همانا شمارش نشدن پست ها هست ،
    +
    یک مبحثی داریم به نام ارزش گذاری ؛ به شخصه معتقدم اگر پستی که بطور مثال در انجمن سخت افزار ارسال می شه و بار فنی داره و به برخی نیز در حل مشکلشون کمک می کنه با پستهایی از قبیل " به امید پیروزی تیم X " یا پستهایی که جناب هادی مثال زدند یا پستهایی از این قبیل یکی شمارش بشه اجحاف هست نه شمارش نشدن پستها در اخبار ورزشی .
    +
    یک مقوله ای داریم به نام اسپمینگ مثبت ؛ مثل پستهایی تحت عنوان " تایید می شه " و پستهایی از این دست که البته به علت نبود امکان تشکر در بخش ورزشی به وفور یافت می شوند ، که البته به علت شمارش نشدن پستها و عدم امکان تشکر ، با اسپمینگ مثبت هم مواجه هستیم در این زیر شاخه .

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در مورد شمارش پستها در زیر شاخه ی اخبار ورزشی ( نه انجمن اخبار ورزشی ) نکاتی به ذهنم می رسه که بد نیست مطرح کنم :

از اونجاییکه این انجمن به شدت مستعد اسپمینگ هست ، بنابراین ساده ترین راه برای افزایش تعداد پستها ، پست دادن در این انجمن هست ( در صورتی که پستها شمارش می شد ) ، بنا بر این ساده ترین راه برای جلوگیری از استفاده ی نادرست از این انجمن همانا شمارش نشدن پست ها هست ،
    +
    یک مبحثی داریم به نام ارزش گذاری ؛ به شخصه معتقدم اگر پستی که بطور مثال در انجمن سخت افزار ارسال می شه و بار فنی داره و به برخی نیز در حل مشکلشون کمک می کنه با پستهایی از قبیل " به امید پیروزی تیم X " یا پستهایی که جناب هادی مثال زدند یا پستهایی از این قبیل یکی شمارش بشه اجحاف هست نه شمارش نشدن پستها در اخبار ورزشی .
    +
    یک مقوله ای داریم به نام اسپمینگ مثبت ؛ مثل پستهایی تحت عنوان " تایید می شه " و پستهایی از این دست که البته به علت نبود امکان تشکر در بخش ورزشی به وفور یافت می شوند ، که البته به علت شمارش نشدن پستها و عدم امکان تشکر ، با اسپمینگ مثبت هم مواجه هستیم در این زیر شاخه .

دوست عزیز پس تکلیف من و دوستانم چی میشه که تخصص اصلی مون اخبار ورزشی هست در ضمن امکان اسپم کردن تو تمام قسمت ها هست

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز پس تکلیف من و دوستانم چی میشه که تخصص اصلی مون اخبار ورزشی هست در ضمن امکان اسپم کردن تو تمام قسمت ها هست
    بستگی داره که هدف از فعالیت چی باشه ، اگر صرفا برای افزایش تعداد پستها باشه ، ورزشی جای مناسبی برای این کار نیست ، اما اگر هدف فعالیت مثبت باشه باید بگم که مانند بخشهای دیگر پی سی در ورزشی هم فعالیت مثبت زیر نظر گرفته می شه ، کما اینکه این بخش هم همکار داره ، هم مدیر ( مدیر ارشد ) ، هم ناظر و هم کاربر فعال .

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

پست هاتون زیاد بشه مدال میدن ؟

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

دوست من!
    همنجوریش که پست ها شمارش نمیشن، مدیرا نمیتونن اسپم ها و پست های تحریک آمیز و گزارش لحظه به لحظه و حتی پست های تبریک رو کنترل کنن!! حالا اگه شمارش پست فعال بشه، ببین چه بساطی میشه!!
    ضمنا یه سوال:
    شما برای افزایش پست، پست ارسال می کنید؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوست من!
    همنجوریش که پست ها شمارش نمیشن، مدیرا نمیتونن اسپم ها و پست های تحریک آمیز و گزارش لحظه به لحظه و حتی پست های تبریک رو کنترل کنن!! حالا اگه شمارش پست فعال بشه، ببین چه بساطی میشه!!
    ضمنا یه سوال:
    شما برای افزایش پست، پست ارسال می کنید؟!
    دوستان توجه کنن اگه من میخواستم اسپم کنم نباید بعد از نزدیک 3 سال فقط 400 تا پست داشته باشم یعنی میانگین نیم پست در روز !!!
    در مورد اسپم من قبول دلرام تو بخش ورزشی اسپم زیاده اما میدونید چرا اسپم زیاده ؟؟ چون پست ها شمارش نمیشه و هرکی هر چی خواست میگه و ما هم حق اعتراض نداریم در صورتی که اگه پست ها شمارش میشد ما میتونستیم به کسایی که اسپم میکنند تذکر بدیم این از دلایل اصلی اسپم دونی شدن بخش ورزش هست

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان توجه کنن اگه من میخواستم اسپم کنم نباید بعد از نزدیک 3 سال فقط 400 تا پست داشته باشم یعنی میانگین نیم پست در روز !!!
    در مورد اسپم من قبول دلرام تو بخش ورزشی اسپم زیاده اما میدونید چرا اسپم زیاده ؟؟ چون پست ها شمارش نمیشه و هرکی هر چی خواست میگه و ما هم حق اعتراض نداریم در صورتی که اگه پست ها شمارش میشد ما میتونستیم به کسایی که اسپم میکنند تذکر بدیم این از دلایل اصلی اسپم دونی شدن بخش ورزش هست
    از قدیم گفتن پیشگیری بهتره از درمانه!!!...وقتی میشه با خاموش کردن شمارش پست یه لشکر آدم رو راحت کرد چرا باید با روشن کردنش در روز به 700نفر اخطار داد و2000تا پستو پاک کرد؟؟؟
    در ضمن به اونائی که تو این فروم 10000تا پست دادن حتی یه دونه مدال خشک وخالی کنار اسمشون مثل بقیه فرومها نزدن...فقط نوشتن کاربر فعال با500تا جای اینباکس پست خالی (فکر کنم) !!!بیشتر کسائی که اینجا فعالیت میکنن به خاطر دلشونه ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

از قدیم گفتن پیشگیری بهتره از درمانه!!!...وقتی میشه با خاموش کردن شمارش پست یه لشکر آدم رو راحت کرد چرا باید با روشن کردنش در روز به 700نفر اخطار داد و2000تا پستو پاک کرد؟؟؟
    در ضمن به اونائی که تو این فروم 10000تا پست دادن حتی یه دونه مدال خشک وخالی کنار اسمشون مثل بقیه فرومها نزدن...فقط نوشتن کاربر فعال با500تا جای اینباکس پست خالی (فکر کنم) !!!بیشتر کسائی که اینجا فعالیت میکنن به خاطر دلشونه ...
    رفیق توجه کن منم نگفتم مدال بدن اما اگه شمارش پست ها روشن بشه دیگه هر کی نمیتونه بیاد 1000 اسپم بده چون باهاش برخورد میشه

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

رفیق توجه کن منم نگفتم مدال بدن اما اگه شمارش پست ها روشن بشه دیگه هر کی نمیتونه بیاد 1000 اسپم بده چون باهاش برخورد میشه
    اون قضیه مدال که بیشتر جنبه شوخی ومثال داشت...ولی اگه تو چند تا فروم دیگه بری نگاه کنی چندتا انجمن رو می بینی که شمارش پستا توش خاموشه...مثلا تایپکای مشاعره تو این فروم یه مدته که قفل شده...ولی توی فرومی که من قبلا توش فعالیت میکردم شمارش پستا خاموش بود ما صبح تا شب فقط مشاعره میکردم و...

باید واقعیت رو قبول کرد دیگه...چه مدت طول میکشه تا کاربرای اون انجمن عادت به اسپم دادن نکن؟؟؟؟مگه یه مدیر یا ناطر چه مدت میتونه به انجمناش در روز سر بزنه واسپما رو پاک کنه...در ضمن یه عده ای هستن...بلانسبت شما ودوستان هیچ وقت یاد نمیگیرن که سه دونه پست مفید بدن...هر چه قدر بهشون اخطار داده بشه اونا کار خودشون رو میکنن....
    بیشتر ازاین هم بحث کردن دراین مورد به نفع هیچ کدوممون نیست دوست من...چون قوانینی که توسط مدیران تائید شده که با اعتراض دوتا کاربر عادی مثل من وشما ورداشته نمیشه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •