تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 237 از 272 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

chelsea f.c only

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

خیلی خوب شد ! با صعود منچستر به فینال حالا فرصت داریم تا با شکست احتمالی بارسلونا بریم فینال و تاریخ تکرار کنیم و انتقام پارسالو بگیریم .

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

خیلی خوب شد ! با صعود منچستر به فینال حالا فرصت داریم تا با شکست احتمالی بارسلونا بریم فینال و تاریخ تکرار کنیم و انتقام پارسالو بگیریم .
    یکی از نگرانی های من اینه که چلسی بره بالا بازم به منچستر حال بده. فقط امیدوارم بارسا بره دخل منچستر رو بیاره. شوخی نیست, بارسای افتضاح پارسال هم از منچستر سرتر نشون داد. اما چلسی در اوج قدرتش نتونست حریف منچستر بشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قصدم مقایسه قدرت نیست. از نظر شیوه بازی میگم.

به نظرم بازی چلسی با منچستر جور در میاد و منچستر راحت نتیجه میگیره.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

میدونم منظورت چیه مطمئنن بازی بارسا و منچستر یه بازی فوق العاده جذاب خواهد بود اما میخوام صدسال نباشه
    سال قبل اتفاقا چلسی کاملا نسبت به منچستر برتر بود اونا فقط زیادی شانس آوردن...
    ای خدا یعنی میشه چلسی بره بالا....بازی قبل دقیقه 85 به بعد قلبم درد گرفت امشب گمونم سکته رو بزنم: دی

تاريخ عضويت
    Aug 2006

11 ...

1- میدونم منظورت چیه مطمئنن بازی بارسا و منچستر یه بازی فوق العاده جذاب خواهد بود اما میخوام صدسال نباشه
    2- سال قبل اتفاقا چلسی کاملا نسبت به منچستر برتر بود اونا فقط زیادی شانس آوردن...
    3- ای خدا یعنی میشه چلسی بره بالا....بازی قبل دقیقه 85 به بعد قلبم درد گرفت امشب گمونم سکته رو بزنم: دی
    1- اون جدا. مهمتر از اون میگم چلسی بره بالا حریف منچستر نمیشه. بازم باید قهرمانی منچستر رو ببینیم. ):
    2- خوب ظاهرا اون ها امسال خیلی خوش شانس تر هستند. چلسی این دفعه تاکتیکی برای شانس منچستر که الان به اوجش رسیده داره؟
    3- هیجان منم زده بالا. البته قلبم درد نکرد. فقط نزدیک بود از جا در بیاد. اصلا بازی با منچسترو بی خیال. فینال خودمون رو بچسب. امشب ...
    Last edited by nw_nk; 06-05-2009 at 04:06.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ADEL_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من هم با شما ها موافقم دوستان عزیز . هم پارسال و هم امسال چلسی لیاقت قهرمانی رو داشت و داره .

پارسال اتفاقات باعث ناکامی چلسی شدند هم در لیگ برتر و هم در لیگ قهرمانان منچستر مقابل چلسی کم آورده بود
    Last edited by ADEL_r; 06-05-2009 at 05:04.

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

یکی از نگرانی های من اینه که چلسی بره بالا بازم به منچستر حال بده. فقط امیدوارم بارسا بره دخل منچستر رو بیاره. شوخی نیست, بارسای افتضاح پارسال هم از منچستر سرتر نشون داد. اما چلسی در اوج قدرتش نتونست حریف منچستر بشه.

شما سخت در اشتباهی دوست من . فینال پارسالو من چند بار دیدم و تو اون بازی چلسی از هر نظر از منچستر سر تر بود مخصوصاً نیمه دوم که چندتا موقعیت عالیه گل و توپ دروگبا که به تیر خورد و تو دروازه نرفت توی ضربات پنالتی هم همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه ضربه آخر تری سر خورد و توپ هم به تیرک !!! . ما فقط یه چیزیو نداشتیم اونم شانس بود . اینا در حالیه که مربی ما یه صهیونیست بود ! اما الان اوضاع فرق کرده هم مربیمون کارکشتس هم انگیزه بازیکنا بالاتره . تا الان هم سخترین قرعه به ما افتاده و همه تیما رو بردیم , امشب باید قدم آخر رو برداریم تا برسیم به فینال که اگه این اتفاق بیوفته , 100% ما قهرمان خواهیم شد .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

آره خداوکیلی خیلی دوست دارم بریم فینال این منچسترو بشونیم سر جاش خیلی پررو شدن!

همون دیشب اگه اون اشتباه مفتضحانه گیبس نبود به این راحتی به فینال نمیرسیدن....

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مورینیو جان شک نکن اگه برسیم فینال ( که می رسیم ) منچستر رو می بریم . خوزه هم دیشب تو یه مصاحبه گفته برنده بازی چلسی - بارسلونا قهرمان این فصله ! و منم مطمئنم همینطور خواهد شد .

تو بازی دیشب هم به نظر من خود ونگر مقصر اصلیه . چون دیگه از بس جوون گرایی که چه عرض طفل گرایی کرده رید*ه به تیمشون !! یا ولا منچستر بازی ایی عالیی انجام نداد و فقط از سوتیهای اونا نهایت استفاده کرد !

ولی شانساشون به زودی تمام خواهد شد

Proud To Be A Blue

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •