تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 237 از 1174 اولاول ... 137187227233234235236237238239240241247287337737 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

ايکر، زامورا !!!

ایکر کاسیاس دروازه بان پر افتخار،جوان و البته با تجربه رئال دو قهرمانی اروپا،سه قهرمانی لالیگا و چندین و چند افتخار شخصی دارد.او در این فصل با دریافت ۳۰ گل در ۳۲ بازی بهترین دروازه بان لالیگا تا اینجای کار بوده است.

دروازه بانان بعدی،والدز از بازسا با ۳۱ گل و ریکاردو از اوساونا با ۳۲ گل هستند.

۱۵ دروازه بان از رئال و بارسا این افتخار را کسب کردند و حالا شکستن این تساوی تاریخی در دستان ایکر کاسیاس است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رائول هم دوست دارد بارسا قهرمان اروپا شود

رائول هم مانند کالدرون از علاقه خود برای قهرمانی بارسا در اروپا سخن گفت.

کالدرون هفته قبل اعلام کرد دوست دارد بارسا قهرمان شود چرا که این تیم ،یک تیم اسپانیایی است.

رائول هم امروز در سخنانی مشابه اعلام کرد دوست دارد این تیم اسپانیایی چمپیونز لیگ را فتح کند و اگر بارسا نتوانست،لیورپول این کار را انجام دهد ،چرا که این تیم هم با یک مربی اسپانیایی و بازیکنانی اسپانیایی کار می کند.

رائول بعد از حذف از چمپیونز لیگ،این جام را پی گیری کرده است.او می گوید:دوست دارم تمام بازی ها را ببینم و امیدوارم هر تیمی که بهتر بازی می کند بازی را ببرد.

بر خلاف رائول و کالدرون بازیکنان دیگر رئال همچون گوتی و هیگوین بارها از علاقه خود به حذف بارسا سخن گفتند!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

روبينيو طلب حقوق دو برابر کرد

روبسون دی سوزا بازیکن خط حمله ی رئال مادرید که امسال قراردادش با رئال به پایان می رسد طلب حقوقی دو برابر برای تمدید قراردادش کرد.این اظهار نظر زیاد میاتوویچ را خوشحال نکرد که بازیکنی که سالانه ۳ میلیون می گرفت طلب ۶ میلیون یورو کند.

در مورد آینده این بازیکن در صورت خروج از برنابئو هم می توان از میلانی یاد کرد که فصل قبل نیز برای خرید او قدم پیش گذاشت ولی رئال پیشنهادش را رد کرد.

ونگر روبیرو،مدیر برنامه های او اعلام کرد فعلا اولین انتخاب بازیکن مادرید است.

او می گوید:او از باشگاه راضی است و دوست دارد بماند،و در صحبت هایی که در ماه می با باشگاه داشت مشکلی وجود نداشت.

اگر قرارداد او امضا شود به صورت اتوماتیک بندی به قراردادش اضافه خواهد شد که در ازای مبلغ ۱۵۰میلیون یورو او می تواند باشگاه را ترک کند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تصميم‌گيري براي روبينهو تا ماه آينده

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال تكليف روبينهو در ماه آينده روشن خواهد شد. آ.س. اسپانيا نوشت: مدير برنامه‌هاي روبينهو در پي اين است كه قراردادي جديد براي اين بازيكن ببندد.

مدير عامل رئال مادريد هم علاقه خود را نسبت به تمديد قرارداد روبينهو نشان داده است ولي به نظر مي‌رسد مياتووچ فعلا در مورد تمديد دو به شك است. مدير برنامه‌هاي روبينهو گفت:

روبينهو در اين جا بسيار خوشحال و شاداب است و من به هواداران اين بازيكن و تيم رئال مادريد وعده مي‌دهم كه مديران اين تيم را مبني بر تمديد قرارداد راضي كنم. قابل ذكر است قرارداد روبينهو تا سال ۲۰۱۰ است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

خوب میبینم که این موضوع بی حاصل و بی منطق به خوبی و خوشی تموم شد و اینکه اشنایدر جان ممنون نظر لطفتون هست ما هر چی هستیم با پاس های طلایی شما دوستان هست و اینکه میگم روبینهو واس چی داری ناز میکنی واس ما و 3 میلیون کمته گفتی 6 میلیون میخوام خوب تو همون 3 تا رو مصرف کن کمت اومد از خود من بگیر دادا ما که با هم تعارف نداریم..(این قسمت اخر رو با ممد بودم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

یه سوال اخه کودوم تیم می اد برای روبینیو 160 میلیون بده ؟؟؟؟
    اخه این از بوجه ی چلسی هم 20 میلیون بیشتره ....

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

میخواید من بهش بدم؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

اینجوری که تو خیال میکنی نیست. این در حالی هست که باشگاه نخواد روبینیو رو بفروشه. اگه بخواد میتونه با 10 میلیون هم اونو بفروشه. اوفتاد؟
    اخه توی قرار داد بازیکن نوشته شد ه که بعد از اخر این فصل هر تیمی بخواهد بازیکن رو بخره می تونه بخره بدون اینکه رئال کاری بتونه بکنه ...
    فقط باشگاه مقابل در صورتی می تونه بخرش که 160 میلیون بده ..

برای همینه می خوان با هاش تمدید کنن
    منم واسه همین اینو گفتم..

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

سلام دوستان :
    اول که داش ممد نشد دیگه با من کل کل نکن که دیگه گل واستون گل نمیزنم و دیگه اونوقته که باید قید قهرمانی رو بزنید ها ....
    خوب دوستان خدایشش رائول اگه به اندازه کریس هم پول بگیره حقش است من یادم هنوز یادم نرفته که چلسی سال اول قدرتش خیلی تلاش کرد که رائول رو بگیره و اونوقت صد میلیون یورو میخواست بهش بده ولی اون بخاطر ما نرفت واس اینه که به اون میگن بهترین ....
    راستی روبی جان الان شما خیلی جون هستی و وقتی شما بهتر از رائول میشی که به سن اون برسی و باز هم در سطح اول فوتبال جهان باشی و در لیگ سومین گلزن برتر باشی و همه کارشناسان و مردم بخاطر اینکه تورو یه مربی خرفت تیم ملی دعوتت نمیکنه به هر نحوی از اون انتقاد بکنن حالا اگه باز هم نظرت همونه من به نظر شما احترام میذارم ولی منم نظر خودمو دارم...امیدوارم که این بازی بلاخره گل بزنی ها

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

مي بينم كه تمام بروبچ جمعند
    اومدم يه دوري بزنم ببينم اوضاع چطوره
    راستي پيشاپيش قهرماني رو تبريك ميگم
    خداكنه بارسلون از باشگاههاي اروپا هم حذف بشه تا دست خالي بمونه و پوزش بخوره به خاك

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •