توصیه بیرهوف به انکه
اولیور بیرهوف مدی تیم های ملی آلمان گفته اگر روبرت انکه می خواهد مرد شماره یک این تیم باشد، باید برای یک تیم بزرگتر بازی کند
سایت گل: روبرت انکه سنگربان هانوفر بعد از کناره گیری لنس لمن به عنوان مرد شماره یک تیم ملی آلمان برای اولین دیدار این انتخاب شد ولی مصدومیت او باعث شد تا رنه آدلر جای او را در سنگر ژرمن ها بگیرد.
دروازه بان هانوفر روز شنبه در دیدار این تیم مقابل دورتمند چهاربار دروازه خود را گشوده شده دید. هانوفر هم اکنون بدترین خط دفاعی را در بوندس لیگا دارد و بیرهوف مدیرتیمهای ملی آلمان معتقد است که این روند روی آینده انکه تاثیرخواهد گذاشت.
بیرهوف در گفت وگویی با شبکه تلویزیونی پرمیر گفت:" من واقعا بعضی مواقع ازا ینکه او تا این اندازه در دفاع از سنگر تیمش بدون کمک می ماند، متاسفم. به خصوص برای کسی مثل او که برای پوشیدن پیراهن شماره یک تیم ملی کشورش می جنگد. برای او اینکه درتیمی بازی کند که از او حمایت بیشتری به عمل بیاورد، مهم است. البته من می دانم که او رابطه نزدیکی با هانوفر دارد به خصوص اینکه آنها همیشه در شرایط سخت به او اتکا کرده اند و جدایی او از این تیم واقعا برای آنها سخت است"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
به خاطر تفاوت عقيده
رودي فولر با يواخيم لو مخالفت كرد
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم ملي فوتبال آلمان با مربي فعلي اين تيم به مخالفت پرداخت.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، رودي فولر اظهار داشت: هميشه براي من يواخيم لو به عنوان سرمربي آلمان، چهره اي محترم است اما در مورد مسائل اقتصادي فوتبال آلمان به تازگي نقطه نظراتي بيان كرده كه با من همخواني ندارد. لو معتقد است در مسائل مالي انگليسي ها از ما جلوتر هستند اما من چنين باوري ندارم.
فولر كه در ابتداي دهه جاري مسئوليت تيم ملي آلمان را برعهده داشت و با اين تيم در جام جهاني 2002 به مقام نايب قهرماني جهان رسيد عنوان كرد: بر خلاف لو من معتقدم مشكلات انگليسي ها خيلي بيشتر از ما است. آنها اغلب با مشكلات عديده مالي روبرو هستند و به غير از منچستريونايتد كه سود مالي مي برد، بقيه ضرر مي دهند. در حالي كه در بوندس ليگا تيمي كه ضرر مالي بدهد را مشاهده نمي كنيم.
فولر در شرايطي اين اظهارات را بيان كرد كه هفته قبل يواخيم لو در جريان برنامه اي تلويزيوني، فوتبال انگليس را به لحاظ شرايط مالي جلوتر از آلمان ها معرفي كرده بود.