تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 237 از 2014 اولاول ... 1371872272332342352362372382392402412472873377371237 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,361 به 2,370 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گوي اختصاصي با فارس
    الونگ الونگ از دربي پايتخت مي‌گويد
    خبرگزاري فارس: الونگ الونگ، بازيكن كامروني پرسپوليس در گفت و گو با فارس از دربي پايتخت و شرايط فوتبال ايران گفت.
    الونگ الونگ، بازيكن كامروني تيم فوتبال پرسپوليس گفت و گويي اختصاصي را با خبرگزاري فارس انجام داده كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

*به لحاظ جسماني در چه شرايطي قرار داري؟
    اوايل فصل جاري از ناحيه زانو و رباط صليبي دچار مصدوميت شديد شدم. به دليل پارگي رباط، از حضور در جمع پرسپوليسي‌ها محروم شدم. بعد از عمل جراحي اول كه انجام دادم، پزشكان خبر دادند كه مي‌توانم بازي كنم؛ اما پس از بررسي‌هاي بعدي معتقدند كه براي يك بهبودي كامل بايد تا پايان فصل استراحت كنم.

*با توجه به شرايط فعلي، تا پايان زمان قراردادت نمي‌تواني براي پرسپوليس بازي كني؟
    با توجه به قرارداد يك ساله ام، بايد اين حقيقت را بپذيرم؛ برخلاف ميل باطني نمي‌توانم تا آخر سال بازي كنم.

*علاقه‌اي به تمديد قرارداد داري؟
    در ايران علاقه زيادي به پرسپوليس و هواداران اين تيم دارم؛ اما براي ماندن يا نماندن در اين تيم بايد مسئولان تصميم‌گيري كنند. براي ادامه فعاليتم در فصل آينده مي‌خواهم با حبيب كاشاني به طور مستقيم صحبت كنم.

*آيا پيشنهاد جديدي داري؟
    از چند تيم داخلي و خارجي پيشنهاد دارم؛ اما در شرايط فعلي نمي‌خواهم به آنها فكر كنم زيرا سلامتي و رهايي‌ام از بند مصدوميت بيش از هر چيز ديگر اهميت دارد. بدون شك هر بازيكني فقط زماني كه سلامت باشد مي‌تواند نگاه‌ها را به خود معطوف سازد. بنابراين، بايد به سلامتي و بهبودي كامل خود تمركز كنم.

*پيشنهاد خارجي از چه كشورهايي هستند؟
    از تيم‌هاي كرواسي و بلژيك پيشنهادهاي خوبي دارم. اف.ث گنگ از بلژيك بسيار جدي است؛ اما همانطور كه گفتم، به پيشنهادهاي جديدم فكر نمي‌كنم.

*با توجه به مصدوميت شديد، بختي براي قرار گرفتن در تيم ملي كامرون داري؟
    قبل از آنكه مصدوم شوم، مسئولان تيم ملي با تماس تلفني شرايط دعوتم را جويا شدند؛ اما اكنون موقعيتم در تيم ملي به دليل مصدوميت شديد فرق كرده است. 3 ماه گذشته زماني كه كامرون براي برپايي يك اردو به آلمان رفته بود، فراخوانده شدم؛ اما به دليل پارگي رباط نتوانستم باشم و پاسخ منفي به آنها دادم.

*تا يك سال بايد حضور در تيم ملي را فراموش كني؟
    فكر نمي‌كنم 7 ماه ديگر ميادين به دور باشم زيرا پزشكان قول داده‌اند 5 ماه ديگر مي‌توانم پا به توپ شوم.

*با كداميك از بازيكنان پرسپوليس صميمي‌تر هستي؟
    در پرسپوليس با همه بازيكنان دوست هستم؛ اما دوستي‌ام با شيث رضايي، كريم باقري و عليرضا نيكبخت واحدي بيش از سايرين است. صحبت‌هاي خصوصي‌ام را با آنها انجام مي‌دهم.

*احساست از دوستي با شيث رضايي چيست؟
    او واقعاً فرد ديوانه اي است و همواره با انجام كارهايي دوست دارد بازيكنان را شاد كند؛ اما به دليل شادابي، احساس خوبي از دوستي با وي دارم. كاري كه در پرواز هوايي شيراز انجام داد، يكي از كارهاي عجيبي است كه واقعاً شوكه شدم زيرا نمي دانم چنانچه در هواپيما بودم چه اتفاقي برايم رخ مي داد. اطمينان دارم رضايي براي خنداندن بازيكنان و مسافران آن كار را انجام داد.

*باتوجه به تجربه‌اي كه در ديدار برابر استقلال داشته‌ايد، نظرت درباره دربي شصت و چهارم چيست؟
    تجربه بالايي از رويارويي با استقلال دارم. بايد پذيرفت كه شرايط دربي با همه مسابقات متفاوت است و در جو خاصي برگزار مي شود. در نيم فصل دوم استقلال در سطح بالايي قرار بازي مي كند و برخلاف نيم فصل اول، بهتر از پرسپوليس بوده است.

*پيش بيني ات از نتيجه چيست؟
    پيش‌بيني نتايج كار ساده‌اي نيست زيرا بارها يكي از تيم‌ها به لحاظ امتياز و اعتماد به نفس موقعيت بهتري داشته؛ اما دربي را از دست داده و مغلوب شده است. نمي توانم در اين زمينه اظهار نظر دقيقي داشته باشم.

*به عقيده بسياري از هواداران و كارشناسان، الونگ همواره مقابل استقلال عملكرد خوبي داشته است. علت اصلي اين موفقيت چيست؟
    دربي شرايط متفاوتي با ساير ديدارها دارد؛ اما به دليل آمادگي روحي موفق شدم كه فصل گذشته بازي خوبي را مقابل استقلال انجام دهم.

*در دربي 65 شانس كداميك از تيم‌ها براي پيروزي بيشتر است؟
    اميدوارم پرسپوليس با تعصب و هماهنگي بازيكنان پيروز شود؛ اما همانطور كه گفتم، پيش بيني نتايج كار ساده اي نيست.

*آيا قبول داري كه به دليل عملكرد خوبت برابر استقلال محبوب هواداران پرسپوليس شده‌اي؟
    بدون شك ارائه بازي خوب در دربي تاثير زيادي روي نگرش هواداران دارد. خوشحالم كه در 2 فصل گذشته بازي‌هاي نسبتا خوبي را مقابل استقلال ارائه كردم.

*چرا بيشتر دربي‌ها به لحاظ تاكتيكي و جذابيت در شرايط خوبي برگزار نمي‌شوند؟
    رسانه‌ها توجه ويژه‌اي به اين مسابقات دارند. مصاحبه‌هاي زياد با بازيكنان دو تيم، ذهنيت نفرات حاضر در ميدان را تحت تاثير قرار مي‌دهد. آنها نمي‌توانند به طور كامل توانايي‌هايشان را در ميدان به نمايش بگذارند. پيروزي در دربي‌ اهميت زيادي دارد؛ اما بازيكنان و حتي كادر فني تحت تاثير جو قرار مي‌گيرند.

*دربي ايران چه تفاوت‌هايي با دربي‌هاي بزرگ جهان مثلاً اينتر ميلان و آث ميلان ايتاليا دارد؟
    به دليل حساسيت مسابقه استقلال و پرسپوليس، تفاوتي با دربي‌هاي بزرگ جهان مانند ال كلاسيكو بارسلونا و رئال مادريد اسپانيا و اينترميلان و آث ميلان ايتاليا ندارد؛ اما به لحاظ كيفيت و تاكتيكي متفاوت است. در اروپا دربي‌ها به مراتب در كيفيت بالاتري برگزار مي‌شوند.

*نظرت درباره قضاوت داوران خارجي در دربي چيست؟
    به دليل حساسيت بالاي مسابقه، موافق حضور آنها هستم. داوران ايراني عملكرد خوبي دارند؛ اما به دليل مسايل حاشيه‌اي و شناخت آنها از جو موجود، ناخودآگاه تحت تاثير قرار مي‌گيرند. بهتر است كه دربي را داوران خارجي قضاوت كنند.

*بزرگترين آرزوي الونگ در فوتبال چيست؟
    در ايران دوست دارم با پرسپوليس قهرمان ليگ قهرمانان شوم. سپس در پي درخششم در ايران در تركيب ثابت تيم ملي كامرون بازي كنم؛ اما بزرگ ترين آرزويم اين است كه روزي در يك تيم بزرگ اروپايي بازي كنم. بارسلونا تيم مورد علاقه من است و اين آرزو در سن 23 سالگي چندان دور از دست نيست.

*با توجه به حضور چند ساله‌ات در پرسپوليس،‌بزرگترين مشكل فوتبال ايران چيست؟
    فكر مي‌كنم نوع تفكرات بازيكنان با كشورهاي بزرگ متفاوت است. اين مشكل بزرگي محسوب مي‌شود. بازيكنان ايراني بيش از آنكه به مسايل گروهي توجه داشته باشند، بيشتر به حركات انفرادي تمركز دارند. اين نوع تفكر در بازي فوتبال نمي‌تواند راهكار خوبي باشد؛ اگرچه ايران، بازيكنان خوبي را در تيم‌هاي خارجي دارد. آنها بايد با فعاليت در اروپا به اهميت كار گروهي پي برده و در ايران روي آن تمركز كنند.

*افشين قطبي با مصطفي دنيزلي، ‌سرمربي فصل گذشته چه تفاوت‌هايي دارند؟
    نوع فعاليت و مربيگيري قطبي با دنيزلي كاملا متفاوت است. قطبي با وجود آنكه نسبت به دنيزلي بسيار جوان‌تر است؛ اما نوع ارتباطش با بازيكنان و روانشناسي اش نسبت به مربي تركيه‌اي بهتر است. به لحاظ تاكتيكي و نحوه تمرينات، تفاوت چنداني ندارند و هر دو همواره به بازي هجومي توجه دارند. دنيزلي گاهي اوقات خيلي عصبي مي‌شد و برخورد بدي با بازيكنان داشت؛ اما قطبي چنين اخلاقي ندارد. البته فصل گذشته با مربيگري دنيزلي فرصت‌هاي خوبي براي قهرماني داشتيم. معتقدم چنانچه از موقعيت ها به درستي استفاده مي‌كرديم، مي‌توانستيم قهرماني را كسب كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    كعبي: در دربي همان كعبي جام جهاني مي‌شوم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باتوجه به شرايط حساس تيم، در دربي همان كعبي جام جهاني مي‌شوم.
    حسين كعبي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: به دنبال حرف بيهوده نيستم. بايد قبول كرد كه ذوب‌آهن با برنامه‌تر و خيلي بهتر از پرسپوليس بازي كند تا دو گل زيبا هم بزند.
    وي افزود: نمي‌توانم كسي را مقصر اين باخت قلمداد كنم؛ اما فقط مي‌توانم نظر بدهم كه تيم‌هاي ليگ برتري در خانه خود اصلا امتيازها را مثل فصل‌هاي قبل از دست نمي دهند.
    كعبي درباره بازي روز پنجشنبه برابر استقلال گفت: دربي پرسپوليس و استقلال شرايط خاص خودش را دارد و با بقيه بازي‌ها فرق دارد؛ به طوريكه بازيكنان و هواداران دوست دارند تيمشان در تمام بازي‌هاي ليگ برتر ببازد؛ اما دربي را پيروز باشند.
    وي افزود: اصلا به باخت در دربي فكر نمي‌كنم چون قصد دارم باتوجه به حساسيت شرايط پرسپوليس و نياز مبرم به 3 امتياز و از ياد بردن چند بازي كمي ضعيف خودم در چند هفته گذشته، همان كعبي جام جهاني باشم.
    كعبي خاطر نشان ساخت: به هيچ عنوان نبايد از شايستگي استقلال گذشت؛ اما برد در اين مسابقه با تمام بازي‌هاي ديگر تفاوت هاي زيادي دارد كه قابل انكار نيست.
    مدافع ملي پوش پرسپوليس درباره عدم حضوري در تركيب برابر كويت گفت: شرايط بسيار خوبي را داشتم؛ اما به نظر دايي احترام مي‌گذارم. نبايد به راحتي با كويت تقسيم امتياز مي كرديم چون در وزنه ترازو سنگين تر از آنها بوديم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

زرينه در گفت و گو با فارس:
    عباس آقايي شرايط حضور در دربي را دارد
    خبرگزاري فارس: پزشك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به تلاش كادر پزشكي، آقايي شرايط حضور در دربي را دارد.
    فريد زرينه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: فعلا صدمه خورده‌اي بين بازيكنان پرسپوليس به غير از الونگ كه بايد عمل جراحي شود، نداريم.
    وي افزود: آقايي نيز با توجه به استراحت و تلاش كادر پزشكي و تمرينات خود، در روزهاي آينده با نظر كادر فني شرايط حضور در دربي را دارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در آستانه دربي شصت و چهارم
    نشست 2 ساعته پرسپوليسي ها در هتل المپيك
    خبرگزاري فارس: كادر فني و بازيكنان پرسپوليس با انجام جلسه اي در هتل المپيك، براي رويارويي با استقلال آماده شدند.
    به گزارش خبرگزاري فارس، كادر فني اين تيم ديروز در هتل المپيك با بازيكنان جلسه 2 ساعته اي را برگزار كردند و مسايل فني و حاشيه اي را به طور دقيق مورد ارزيابي قرار دادند.
    در اين نشست فيلم مسابقه استقلال تهران و سپاهان اصفهان آناليز شد و نكات فني به سرخپوشان گوشزد شد.
    افشين قطبي، سرمربي پرسپوليس با 2 بازيكن كه در ديدار قبلي برابر ذوب آهن نسبت به تعويض هايشان اعتراض كرده بودند، به طور خصوصي صحبت كرد.
    با اتمام جلسه بازيكنان و كادر فني، سرخپوشان هتل المپيك را ترك كرده و در جلسه تمريني شركت كردند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    رودباريان: بايد مشكل دفاعي را در دربي حل كنيم
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ اگر قصد نتيجه گرفتن داريم، بايد مشكل دفاعي را در دربي حل كنيم.
    حسن رودباريان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در مقابل ذوب آهن ديدني بازي نكرديم تا با از موقعيت‌هاي خود بهتر از مهاجمان ما استفاده كنند.
    وي افزود: اميدوارم در دربي كه شرايط خاص خود را دارد و يك اشتباه براي هر دو تيم بسيار سنگين تمام مي شود، متفاوت تر از ديدار قبلي باشد.
    رودباريان عنوان كرد‌: تجربه حضور در دربي را دارم. فكر كنم به دليل اينكه هر بازيكني قصد دارد در اين ديدار در تركيب قرار گيرد و خود را نشان دهد، كمي بازي افت كند. همين موردي كه در چند بازي گذشته نيز نصيب پرسپوليس شد.
    وي خاطر نشان ساخت: هيچ شخص را زير سؤال نمي برم؛ اما در صورتي كه بخواهيم در دربي نتيجه بگيريم تا از قهرماني عقب نمانيم، بايد مشكل دفاعي تيمي را حل كنيم و از فرصت‌هاي بدست آمده به دور از حاشيه‌هاي بازي، به نحو احسن استفاده كنيم.
    رودباريان گفت: تمام تلاشم را مي‌كنم تا دروازه‌بان اصلي پرسپوليس باشم؛ اما نبايد فراموش كرد كه تلاش واعظي كه يك دروازه‌بان خوب است، انگيزه من را دو برابر كرده است تا رقابتي سالم با وي داشته باشم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به اميد قهرماني : بردن اس اس ديگه آرزو نيست

فقط خدا كنه اين عبدي رو نزاره تو تركيب

آخر فروم باز ReZa DN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    m.s

پيش فرض

به امید پیروزی پرسپولیس در برایر استقلال

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انشالله امروز با يه بازي خوب و جانانه استق لال رو در هم بكوبيم
    ما بتونيم اين آفتابه آبي رو ببريم تو خيابون!

انشاالله 3 بر 1 ميبريم
    يكي از گلها هم ما عليرضا هست

يا حق (:
    دمت گرم .....
    انشا الله

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

استرس کم کم داره بر من حکم فرما میشه ...

ایشالا که ببریم ...

نبردیم هم اشکال نداره ...

فقط خدا کنه نبازیم ...

یا حق

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

10

ما صد در صد میبریم شک نکیند . خیالتون راحت باشه مثل آب خوردن بر میگردیم به صدر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •