جاوید جان و ارشیا ازت ممنونم،واقعا خیلی کمکم کردین.....
میشه یه لیست از بهترین بازی هایی که رو ps3 کردید،بذارید.....
جاوید جان و ارشیا ازت ممنونم،واقعا خیلی کمکم کردین.....
میشه یه لیست از بهترین بازی هایی که رو ps3 کردید،بذارید.....
عزیزان, اینجا کسی از اصفهان هست که PS3 داشته باشه؟؟؟
من اين بازيا رو دارم :
Ridge Racer 7
Motor Storm
Motor Storm : Pacifix Rift
Gran Turismo 5 Prologue
Siren : New Translation
Uncharted : Drake`s Fortune
Heavenly Sword
HAZE
L.A.I.R
inFamous
Metal Gear Solid 4
Resistance : Fall of Man
Ratchet & Clank : Tool of Destruction
Ratchet & Clank : Qust for Booty
Resistance 2
Littlr Big Planet
Untold Legends : Dark Kingdom
Kill Zone 2
Ninga Gaiden : Sigma
ببين بازي سليقه ايه ، ولي مثلا متال گير و كيل زون دو رو هر كي پلي استيشن سه داره احتمالا داره يا بازي كرده ! ليتل بيگ هم من خيلي خوشم اومد حالا يه سري مي گن بچه گانستو اينا بازي نمي كنن ، Heavenly Sword از مرحله دوم سومش تازه جالب مي شه ! نينجا گايدن سيگما دقيقا همون نسخه ايكس باكس يكشه كه گرافيك چند صد برابر شده و حركات جديد بهش اضافه شده محيط و مراحل همونه ، از Resistance خيلي خوشم نيومد ولي چون انحصاري بود خريدم !! L.A.I.R هم دايناسور بازي كه فقط مي شه گفت كنترل جالبي داره بيشتر كنترلش با حسگرهاست . HAZE هم اومدن مثلا هالو بسازن گند زدن ! گرافيكشم در حد سيب زميني بود !البته من زياد بازي نكردم بعضي بازي مي ري جلو به گرافيك عادت مي كني ! inFamous هم خيلي طرفدار پيدا كرد ولي من بازي هاي اوپن ورلد دوست ندارم ، Siren بازي ترسناكه تقريبا تو مايه هاي سايلنت هيله يكم هم سخته ! Uncharted هم بازي كه به نظرم ارزش يه بار تموم كردن داره ! Ratchet & Clank هم فقط چون انحصاري بود خريدم ! بازي كودكانه اي كه بعضي وقتا حال مي ده بازي كني ! Untold Legends : Dark Kingdom بازيش خيلي قديمي و جزو اولين بازي هاي معروفه ! يكم هم تو ايران سخت پيدا مي شه نمي تونم بگم خيلي فوق العاده بود ولي بدك نبود ! بقيشم ماشين سواريه كه من عشق ماشين سواريم و اينا هم تنها ماشين سواري هاي انحصاري موجود بودن كه خريدم !من چون به نظر خودم بهترين بازي ها رو فقط خريدم اسم همه بازي هام روگذاشتم !!!
تا حالا جمع نزده بودم ولي الان جمع زدم يعني من تا حالا 636 تومن پول بازي پلي سه دادم ! چشمم روشن![]()
به نظر من:
1.Metal Gear Solid 4
2.Kill Zone 2
3.Resistance 2
بهترین بازیایی هستن که با پلی 3 بازی کردم.
جاوید؟اینا که 19 تاست؟!چه طوری فقط 636 تومن پول دادی؟من بابت 10 تایی که الآن دارم 624 تومن پول دادم!!!
Last edited by Arshia001; 29-08-2009 at 11:40.
خوب من پلي سه تازه خريدم ( خرداد ماه بود) يه سري بازيا قديمي ارزون خريدم مثلا ريج ريسر رو من 20 تومن خريدم يا آنچارتد رو 25 اون لير رو 18 خريدم و غيره ... مطمئني واسه ده تا بازي اينقدر پول دادي يعني ميانگين هر كدوم رو 62 خريدي !! نكنه قيمت دستگاهم با بازيا حساب كردي !!! : ))) من فقط بازيام اينقدر شده با دستگا هم 435 خريدم كه سر جمع مي شه يك ميليون و هفتاد و يك هزار تومن !
Last edited by J A V I D; 29-08-2009 at 13:00.
به مقدار بسیار زیاد ! مخصوصا KillZone 2 و LBP !
می خواستم بدونم که میشه دسته ps3 رو به pc وصل کرد . اگه میشه توضیح کاملی در مورد وصل و اجرای دسته به pc بدهید.
همين چهارشنبه اينو گذاشتم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مغازه دوستم بازي پلي سه فابريك نداشت ولي پلي دو داشت مال پلي سه هم بسته بندي همين جوريه فقط اون نخي كه روش نوشته پلي استيشن دو واسه پلي سه نوشته پلي استيشن سه .... اون نخ بالاي اون بيضي كه توش توشته پلاتنيوم رو مي گم !میشه یه عکس از جلد نایلونیش آپ کنید....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)