خدا خیرت بده .
امیدوارمون کردی.
تازه من منطقه 2 هستم
خدا خیرت بده .
امیدوارمون کردی.
تازه من منطقه 2 هستم
حالااگه قرار باشه یه پیشنهاد به من بدید چی میگید؟ منم ریاضیم
دفتر چه هاش شاهکار بود !قطع کاغذ 6در 5 سانت ! ماشالله .. کلوزتست زبان هم شاهکار زده بود گزینه هاش اونور صفحه بود! آدم دفترچه با کلاس قلمچیو می بینه با فضای مناسب فونت زیبا ... دیگه حالش از این گدابازی دفترچه های کنکور بهم می خوره ، زیر سوالای ریاضی خط کشیده که قاطی نشن از بس تو هم تو همه
میاد دمه خونه از طریق پست
یا توی اینتر نت میزارنش؟
فکر کنم منظورتون هفتۀ دوم مرداد باشه!
من تا حالا آزمونهای گزینه 2، علوی، قلمچی، مرآت، مبتکران، آزمایشی سنجش رو شرکت کردم. سوالات گاما رو هم تا حدودی دیدم.
به نظر من قلمچی از همه شون بهتره.
نمی دونید چقدر سر جلسه کنکور به خودم ناسزا گفتم که چرا سوالات سالهای پیش (مخصوصاً 84 به بعد) رو خوب بررسی نکردم.
من امثال آزمون اصلی که شرکت می کردم گزینه 2 بود اما 3 آزمون قلم چی شرکت کردم و 3 آزمون جامع آزمایشی سنجش. چون آزمون اصلی که شرکت می کردم، گزینه 2 بود، خیلی ضرر کردم. خیلی کم می شد سوالهای کنکور سالهای گذشته رو بیاره. (حتی با یک تغییر جزئی در سوال کنکور). اصلاً به شعاع 100000000000 کیلومتری گزینه 2 نرو.
اما کانون هم سوالات کنکورهای گذشته رو می آورد، هم سوالات تالیفی مناسب داشت، هم توی دفترچه پاسخ درصد سختی سوال رو تعیین می کرد هم دام آموزشی تعیین می کرد و هم کارنامه پرمحتوایی داشت و ....
آزمون بهتر از قلمچی پیدا نمیکنی هرچند سوالات اختصاصیش آسون هست.
اگه فکر میکنی موسسه دیگهای به غیر از قلمچی تو ایران هست، با پیغام خصوصی بهم بگو تا آنچنان دلایل محکمی بیارم که اگه رئیس اون موسسه هم باشی، بازم توی آزمونهای قلمچی شرکت کنی.
قلمچی خیلی حُسن نسبت به آزمونهای دیگه داره.
فکر کنم باید مثل کارت ورود به جلسه خودمون بگیریمش از اداره پست ....میاد دمه خونه از طریق پست
یا توی اینتر نت میزارنش؟
کلوزش خیلی جالب بود ... هر جای خالی 2 دقیقه وقت میخواست ...دفتر چه هاش شاهکار بود !قطع کاغذ 6در 5 سانت ! ماشالله .. کلوزتست زبان هم شاهکار زده بود گزینه هاش اونور صفحه بود! آدم دفترچه با کلاس قلمچیو می بینه با فضای مناسب فونت زیبا ... دیگه حالش از این گدابازی دفترچه های کنکور بهم می خوره ، زیر سوالای ریاضی خط کشیده که قاطی نشن از بس تو هم تو همه
در یک جمله :حالااگه قرار باشه یه پیشنهاد به من بدید چی میگید؟ منم ریاضیم
....درس بخون ...
سلام
مثلا الان در تابستون روزی چند ساعت و چه درس هایی رو باید بخونیم؟
و چه جوری باید خوند که در کنکور کم نیاوریم؟
من حاضرم دو برابر پول کاغذ و چاپش رو بدم اما دفترچه به این افتضاحی بهم داده نشه.
بر باعث و بانیش لعنت.
خیلی از سوالات رو به خاطر کمبود جا اشتباه حل کردم یا اصلاً حل نکردم!
سال پیشم سایز سوالات همین طور بود
من برا محاسبه واژه و تکواژ دقیقا دو بار مجبور شدم سوالا پاک کنم
در ضمن 2 بار هم 2صفحه ریاضیما کامل پاک کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)